Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam canim gunlugun hayirli olsun tez zamanda 25 gitsin. Bende 2 gundur diyettim.Karatay diyeti yapiyorum.82 kilom var dogumdan kalan hedefim 62kilo. Kendime 4 ay zaman tanidim.hayurlisu olsun hepimiz icin bende katilmak isterim.
Selam canim gunlugun hayirli olsun tez zamanda 25 gitsin. Bende 2 gundur diyettim.Karatay diyeti yapiyorum.82 kilom var dogumdan kalan hedefim 62kilo. Kendime 4 ay zaman tanidim.hayurlisu olsun hepimiz icin bende katilmak isterim.
hoşgeldin cnm :) bende biraz karatay birazda dukan yapıyorum.ama daha çok etkisini görüyorum bu şekilde.sen neler yapıyorsun herhangi bir kür vs uyguluyormusun ? menülerimizi burda paylaşıp birbirimize bolbol destek olalım :)
Peynir salata ve domatesli kepekli sandwiç 2 yumurta 1 kupa yeşil çay
Ara Öğün
Tarçınlı sade türk kahvesi 2 adet kuru kayısı 2 adet ceviz
Öğlen menüm hazır Köfte ve salata yiycem yanında ayran içerim ekmek tabiki yok :) Ekmeğimi sadece sabahları tüketmeyi düşünüyorum ilk 1 hafta. Daha sonra duraklama olmaması adına da bunun tam tersi yapıp sabahı ekmesiz geçirip akşam 1 dilimle kapatıcam veyahut akşam yulaf kepeği tüketicem. Vücudumun tepkimesine göre hareket ediyorum şuan.
Geçen sene 2 diyetisyen tecrübemden sonra bunun daha doğru olduğuna kanaat getirdim. Menüde yaptıkları tek değişiklik farklı meyve farklı kahvaltı idi. oysa benim ihtiyacım olan şey vücudumu şaşırtmaktı ki bunu ben kendim yaptım :) Oyüzden kendimi en iyi ben tanıyorum ve bu yüzden ona göre hareket ediyorum :)
hoşgeldin cnm :) bende biraz karatay birazda dukan yapıyorum.ama daha çok etkisini görüyorum bu şekilde.sen neler yapıyorsun herhangi bir kür vs uyguluyormusun ? menülerimizi burda paylaşıp birbirimize bolbol destek olalım :)
Canim merhaba sadece karatay yapmaya calisiyoru kur yapaniyorum bebegim 7 aylik emziriyorum azda olsa o sebeple tabi paylasalim ancak karatayda porsiyon kisitlamasi yok. O yuzden olcum yok ara ogun yapmiyorum 45 dk yurumeye calisiyorum.sekerden uzak kalmak amacim
Canim merhaba sadece karatay yapmaya calisiyoru kur yapaniyorum bebegim 7 aylik emziriyorum azda olsa o sebeple tabi paylasalim ancak karatayda porsiyon kisitlamasi yok. O yuzden olcum yok ara ogun yapmiyorum 45 dk yurumeye calisiyorum.sekerden uzak kalmak amacim
Çok güzel bir program zaten bu şekilde ister istemez kilo verirsin canım.ehhh bebişe de bakıyorsun o da baya efor sarfettiriyor insana :) kaç kiloyla başladın canım şuan kaç kilosun ?
Dün Akşam sadece kavun yedim ve tarçınlı süt içtim. saat 9 a kadar hiç aç değildim ama 9 dan sonra kendimle mücadele verdimm resmen :) Neyse çok şükür kazasız belasız atlattım...Gelelim bu güne.
KALKINCA
1 BÜYÜK BARDAK SU 1 ÇAY KAŞ.TAHİN PEKMEZ 1 ÇAY KAŞ.ÇÖREK OTU
İNTYERNETTEN ALINTIDIR ( Buda burda dursun en kısa zamanda yapıcam )
MALZEMELER: -3 yk yağsız süttozu(tepeleme) -1 yumurta -2 yk yağsız yoğurt(susuz kısmından) -1 çay kaşığı kabartma tozu
Fırın 150 derecede ısıtılır. Yumurta ve yoğurt çırpılır.Sütozu ve kabartma tozu ilave edilerek karışım pürüzsüz bir hal alana dek iyice karıştırılır. Muffin kalıplarına paylaştırılır.(4 adet oluyor-silikon kullanın kağıt kalıplara yapışıyor.)
150 derecede 15 dakika,daha sonra 180 derecede yaklaşık 10 dakika daha pişirilir.Üzerleri iyice kızarınca fırın kapatılır ve kapak hiç açılmadan fırın içinde soğutulur.
notişirme tekniğine tam olarak uyduğunuz takdirde aynı şekilde olacaklardır.
İçleri kendiliğinden boş bu ekmeklerin içini arzu ettiğiniz malzemeyle doldurabilirsiniz. Ben salçalı, acılı kıyma ile doldurdum.
Sağlıklı beslenmemin 4. günü bugün ve farkettim ki ilk günler gibi acıkmadım.hatta yeşil elmayı yemek için zorladım kendimi sanırım bu çok çok iyi bişey :)
Yüksek lifli gıdalar ara öğünler ve bol su kesinlikle çok yardımcı oluyor.
Ve kesinlikle tarçın mucizesi...İnanılmaz etkili ki ben tatlıya düşkün biri olarak şaşırtıcı derecede tatlı krizlerimi önledi :))
Bu 1 haftayı tamamlayana kadar ruşeym ve yulaf kepeği tüketmedim.
Bunun sebebi ise vücudum yeni bir beslenme düzenine geçiş yaptı ve yulaf kepeği bende kabızlık yapıyor oyüzden bunu aşama aşama kullanmayı düşünüyorum.
Şöyle ki : 1 Gün Yulaf kepeği yediysem ertesi gün Buğday ruşeymi tüketicem.Bakalım 2. haftanın sonunda ne gibi faydalarını görücem :)
KK'da görüp buraya kopyalamak istedim unutmiyim :)
Gilaburu Suyu Faydaları Nelerdir?
Nezle ve grip gibi hastalıkları önler.
Krap ve kas ağrılarını hafifletir.
Uyku sorununa iyi gelir.
İdrar yollarını temizler.
Bağışıklık sistemini güçlendirir.
Kolesterolün düşürülmesine yardımcıdır.
Adet sancılarını azaltır ve aşırı kanamaları önler.
Böbrekte kum ve taşlarını eritici özelliği vardır.
Gilaburunun bazı kanser tümörlerini azaltmadaki olumlu etkileri vardır.
Romatizma hastalarına çok iyi gelmektedir.
Gilaburu Çayı Nasıl Yapılır?
Gilaburunu çay olarak tüketmek isterseniz tarifimiz...
Yarım tatlı kaşığı gilaburu kabuğu
1 bardak su
Hazırlanışı: Cezveye suyu ve gilaburu kabuğunu ekleyin ve kaynatın. Daha sonra kısık ateşte 10 dk demlendirin. Demlenen çayı süzün ve günde 2 bardak taze olarak içebilirsiniz.