• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef -25 :)

Öğlen

Tam bugday ekmeğinden iki dilim fırında kolay pizza (sucuk.light kaşar biber ve yumurta)
Şekersiz çay

Ara öğün

2 kayısı
1 yeşil elma

Akşam

Toz tatlandırıcı ve agar agar ile yaptıgım 30 kaloriye yakın muhallebi ( regli oldugum için tatlı ihtiyacımı bu şekilde karşıladım)

Gündüz 30 dakika leslie
Şuana kadar 2.5 litre su
Kiraz sapı çayı

Saat 10 gibide 1 kase yogurt yiyip günü tamamlamak istiyorum :rapci:

Tartı >>> 81.400 (-300)

Sabah

1 bardak limonlu su 2 kayısı

Kahvaltı

1 tam bugday tortilldan uyduruk pizza (sucuk kaşar biber mantar)
Şekersiz çay
Domates salatalık

Öğlen

Semizotu yemeği
Yoğurt
Soda

Akşam

Tavuk ızgara
Salata
Ayran

Akşam yemeğimi şimdi yiyip günü kapatıcam saat 10 gibi leslie yapıcam.

Şuana kadar 2.5 litre su içildi yatana kadar 3.5 lt ye tamamlarım.

Sabah
Tartı >>> 81.200 kg.(-200) :KK49:

2 kayısı 1 bardak su

Kahvaltı

Yumurta
Peynir
4 adet yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Domates salatalık maydonoz
Şekersiz çay

Ara öğün

Türk kahvesi

kızlar günaydın..mutlu ve huzurlu bır gun olsun hepınız ıcın ınsallah... ben güne güzel başladım cunkümm bır haftada 1 kılo vermısım.. yanı 100 gramın bır ınsanı bu kadar mutlue decegıne hıc ınanmazdım:)65,700u gordum hedef eskı kıyafetlere gırebılmekte...dıyetlıyım ....senın dedıgın you tube kanalına bakıcam cok saol paylaştığın ıcın...sporu hayatıma katmam lazım kımler spor yapıyooo hadı bıraz motıvatıon lazım bana :):)

kızlar günaydın..mutlu ve huzurlu bır gun olsun hepınız ıcın ınsallah... ben güne güzel başladım cunkümm bır haftada 1 kılo vermısım.. yanı 100 gramın bır ınsanı bu kadar mutlue decegıne hıc ınanmazdım:)65,700u gordum hedef eskı kıyafetlere gırebılmekte...dıyetlıyım ....senın dedıgın you tube kanalına bakıcam cok saol paylaştığın ıcın...sporu hayatıma katmam lazım kımler spor yapıyooo hadı bıraz motıvatıon lazım bana :):)

Canım çok sevindim senin adına böyle gitçek kilolar yeterki vazgeçme karbonhidrat yerine proteine ağırlık ver herzaman.sporu normalde hiç sevmem ne yalan söyliyim ama yaptıkça ve tartıda eksi gördükçe seviyor insan :) 3 ay sonrayı hayal ediyorum hep çok uzak değil sadece 3 ay sonra fıstık gibi olucaz inşallah

ben de soyle bır yol buldum motıvasyon ıcın doğumdan once gıydıgım bır gömlek ve bır pantolonumu dolabımın en basına yerlestırdım ve sızı gıyecegım ınsallah dedım..... tatilden geldıgımde kı tatılde azcık saldım gömlek oluyodu bende bır bayram havası:)pantolona da gırebılıyorum ama fermuar ıle ılgılı sıkıntı halen devame dıyor kapanmıyor kendısı:)o da olucak ınsallah benım spor yapmam lazım cunku vücut tıpım armut seklınde..onun sporsuz duzelecegını hıc sanmıyorum ama sevmıyorum yaa oran buran yanarken eglenemıyorsun:)

Herkese merhaba :) aranızda yeniyim.Adım Elif 30 yaşında ve evliyim.boy 170 kilo 82...Bende evlendikten sonra kendini salanlardanım malesef bugün yarın başlarım derken iyice salmışım kendimi.Yaklaşık 20 gündür diyetteyim ve 5 kilo verdim çok şükür uzun zamandır uzaktan takipteydim siteyi ve baya bilgi topladım sizler sayesinde.ve en sonunda üye olup bende bir günlük edinmek ve sizlerin desteğini almak istedim.okadar içten ve samimi yaklaşıyorsunuzki bende burada olmalıyım dedim.bana bu zorlu süreçte yardımlarınızı ve deneyimlerinizi paylaşırsanız bu tatsız diyet benim için daha bir çekilir olucak :KK66: bu sayfada günlük yediklerimi paylaşıp hergün tartılmayı düşünüyorum.sizde bana katılırsanız çok sevinirim

öncelikle ona diyetteyim demiyeceksin

ozaman daha çok acıkacak ve canın herşey isteyecek ,

onun için yeme seklimi değiştirdim dersen bu kiloların altında daha çabuk kalkarsın ,

azimle devam et

öncelikle ona diyetteyim demiyeceksin

ozaman daha çok acıkacak ve canın herşey isteyecek ,

onun için yeme seklimi değiştirdim dersen bu kiloların altında daha çabuk kalkarsın ,

azimle devam et

Teşekkür ederim şimdilik süper gidiyor 1 ay oldu 89 dan 81 e düştüm hedefim 66 :)

Kızlarr naber...elimde armudum ara ogun yapmaktayım su anda:)oglen; salata, çorba ve tavuk yedım (yrm porsıyon)bir de yurudum 30 dk. iyi geldi.Sizden naber yağdan falan addi giden var mı:):)

Herkeslere merhaba....kaldığım yerden devam =)) 88.900 ile devam artık bırakmak yok inşallah :( Okudum araştırdım bilinçlendim.Artık bu son olsun diyorum ve tekrardan başlıyorum haydi Bismillah :)

İlkönce hayatımdan asla çıkarmamam gereken besinleri bir liste yaptım....Buğday ruşeymi,yulaf kepeği,siyez unu,nohut unu,soda,limon,bal,pekmez,ceviz,keçiboynuzu,kuru kayısı,tarçın,zerdeçal,safran,karanfil,ev yapımı yoğurt,süt ve süt ürünleri ve elma :)

Yulaf kepeğinin faydalarını saymakla bitiremem.hernekadar tadından hoşlanmasam da enazından ayranla birlikte rahatlıkla tüketebiliyorum.Yok şu çayı yok bilmem ne ilacı yok bişi macununa gerek yok hepsini denedim :) tek ve yeterli olan yeşil çay ve limonlu su gerisi tırışka yani :) Birde kendimde şunu farkettim sabahları tarçınlı türk kahvesi gerçekten tatlı yeme isteğimi ve iştahımı kapatıyor.

Birde şu diyetteyim kafası beni çok yoruyor.O kadar çok sağlıksız şeyler tüketmişim ki bunları sağlıklı şeylerle değiştirdiğim vakit zaten kilomu korumuş olucam.Buraya ilk üye olup başladığım zaman 89 kilo ile başlayıp 73 e kadar düşmüştüm.Sonrasında iş hayatı düzensiz beslenme arkadaş buluşmaları gece geç yatıp tv karşısında envai çeşit abur cubur derken yine hooop eski kiloma geri dönmüşüm...Tabi bunu eşim bana kibarca söylesede bişey olmaz ben düzene sokarım dememe rağmen göbek aldı başını yine gitti :D Takiii eski özgüvenimi ve mutsuzluğumu farkedene kadar.Şimdi bu milat olsun diyorum SON KEZ :) nedemişler İSTEDİĞİNİ YERSEN İSTEDİĞİNİ GİYEMEZSİN :)

YULAF KEPEĞİNDEN LAHMACUN

3 kaşık yulaf kepeği
1 yumurta
1 çay kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı süt
çok az tuz

ÜST MALZEMESİ

kıyma
soğan
sarımsak
domates
yeşil biber
1 çay kaş.salça
tuz ve karabiber

YAPILIŞI:
Önce lahmacunumuzun tabanını yapalım....Tüm malzemeleri kek kvamına gelene kadar karıştıralım.eğer çok katı olur ise biraz daha süt ilave edelim.Üst malzemesi için tüm malzemeler blendırdan geçirilip köfte kıvamına gelecek şekilde ayarlanır.Sonra krepler yağsız teflon tavaya kepçe yardımı ile dökülüp tek taraflı pişirilir.pişirilmeyen kısım fırın tepsisine alınıp üzerilerine harcımız yayılır ( ne çok kalın ne çok ince ) ve fırına tılıp arada kontrol edilip üst harç pişence çıkartılıp afiyetle yenir :)

Günaydınnn ....87,900 ile güne merhaba dedim :) tabiki şuan verdiğim kilo tamamen ödem zaten ilk hafta beklediğim birşey ...1 hafta içerisinde sadece yaklaşık olarak 4 kg kadar ödem gidecek sonrasında asıl olay başlıyor :) ehh ödemi attıp midemizi küçültüp yeni beslenme düzenine alışabilmemiz için bu yeterli bir süre zaten.ozaman yeni güne Bismillah diyerek başlayalım :)

sabah ilk iş olarak koca bir bardak su ile başladım

şimdi tarçınlı türk kahvesi yaptım yeşil çayımda demleniyor :KK49:

Bu sabah hiç iştahım yok :( öğlen ve sabahı birleştiricem ve ozamana kadarda 1 ara öğün olarak yeşil elma ve yeşil çay tüketicem...

Back