• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef -25 :)

Tartı >>> 81.200 kg.

Sabah

Kalkınca 1 bardak su 2 kayısı

Menemen
Peynir
Yeşil zeytin
1 dilim buğday ekmeği
Şekersiz çay

Bugün evde leslie yapmak istiyorum akşamda yürüyüşe çıkıcam kas kaybetmemek lazım :)))

Canım bak ben bide ne duydum.mesela birgün ara öğün yapıyorsak diğer gün yapmamak vücudu şaşırtıp daha çok kilo kaybına neden oluyormuş.hergün aynı şekilde beslenmek duraklama yapıyormus gerçektende doğru oyüzden aklında bulunsun ben bugün saf protein alıp vücudu şaşırtcam bakalım inşallah iyi sonuç alırım
bunu duymamıştım teşekkür ederim muhakkak uygularım:KK49:

Canım bak ben bide ne duydum.mesela birgün ara öğün yapıyorsak diğer gün yapmamak vücudu şaşırtıp daha çok kilo kaybına neden oluyormuş.hergün aynı şekilde beslenmek duraklama yapıyormus gerçektende doğru oyüzden aklında bulunsun ben bugün saf protein alıp vücudu şaşırtcam bakalım inşallah iyi sonuç alırım

Evet bu dogru gerçekten. Kilo verirken herkes bir duraklama evresine girer er yada geç. O duraklamadan çikmanin en iyi yolu senin deyiminle vücudu sasirtmak. Mesela bir gün düsük kalori, ertesi gün daha fazla kalori, vs olarak bir kaç gün uyguladiginda da kilo verme tekrar basliyo.

selam kızlar nağtınız?nasıl gıdıyor zayıflama savaşları.. dun ve oncekı gun günah gunlerıydı benım ıcın:)oglen yarım ekmeklı balııgı goturdum oncekı aksam 2 dılım peynırlı börek...ben de bır pişmanlık sormayın bugun azımlı ve aç bır ınsan oalrak dolaşıyorum:):)butun arkadaşlarım dıyetısyene gıtmeye başlamış tekrar bır motıvasyon revızasyonu ıle yenıden dört elle sarılmış durumdayım dıyetıme:) bu ara kronık kabızlığı olan var mı aranız da?

Aksam
3 adet haşlama bud
4 kaşık yeşil fasulye
İle günü kapattım bundan sonra suyumu 3 litreye tamamlayıp 1 saatlik yürüyüşümu yapcam inşallah kizlar1 bardakta akşam yeşil çay icicem

Akşam

Tavuk yemeği
Yogurt
Soda

Bugün ara öğün olarak sadece elma yedim.saat 10 gibi leslie ve birkaç egzersizle günü kapatıcam.regli oldum pek yürüyüşe çıkma havamda değilim :(

kesinlikle deniycem bunu zevkli biseye benziyo !!

Ve göründüğü gibi değil heryeriniz çalışıyor yaparken.dışarı çıkamayanlar yada vakti olmayanlar için harika birşey birde size bir resim göndericem eğer yapabilirseniz çok faydasını görürsünüz diye düşünüyorum :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-07-24-18-46-22.png
    Screenshot_2016-07-24-18-46-22.png
    137,7 KB · Görüntüleme: 41
Ve göründüğü gibi değil heryeriniz çalışıyor yaparken.dışarı çıkamayanlar yada vakti olmayanlar için harika birşey birde size bir resim göndericem eğer yapabilirseniz çok faydasını görürsünüz diye düşünüyorum :)
uvvvvvvv evet bunu biliyorum, ama denedim, imkani yok, degil 20 saniye 3 saniye bile duramiyorum.

5 dakka deneyim dedim, hiçte göründügü basit degil aslinda. Sevdim, yapicam bunu hergün :)

5 dakka deneyim dedim, hiçte göründügü basit degil aslinda. Sevdim, yapicam bunu hergün :)

Aynen :) bende ilk izlerken bunla nasıl yağ yakılır diye düşünmüştüm baktım çok deneyip övenler var e hadi dedim yapiyim ama bittikten sonra heryerim ter içinde vr nefes nefese kaldım :)) inşallah faydasını görürüz

Aynen :) bende ilk izlerken bunla nasıl yağ yakılır diye düşünmüştüm baktım çok deneyip övenler var e hadi dedim yapiyim ama bittikten sonra heryerim ter içinde vr nefes nefese kaldım :)) inşallah faydasını görürüz

Insallah, bu seferde kilo veremezsem zaten budist rahipler gibi kendimi magaranin birine kapaticam artik : )) baska çaresi yok, olmak zorunda

Sabah

1 bardak su 2 kayısı

Kahvaltı

2 adet çavdarlı ekmekten tost
Domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
Şekersiz çay:KK49:

Back