• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef -25 :)

Hoşgeldin canım inşallah hepimiz sağlıkla zayıflarız.geçmiş olsun sanada umarım önemli birşey çıkmaz.bende yeni üye oldum burası iyi olur diye düşündüm.bende kendi çapımda kasmadan yapıyorum birşeyler.hemen hemen senin yazdığın şeyleri uyguluyorum ama reglim yaklaştığı içnmidir bilmiyorum ama doymak bilmiyorum bugün :halay: bakalım yarın tartıda artı görmem inşallah
Hosgeldin canım, cok faydalı bilgiler paylastin bizimle cok tesekkur ederim. Ben de kendimce yapmaya calisiyorum biseyler iste. Daha cok yeni benim o yuzden bugn cok zorlandim. Sen kac kilosun ve hedefin nedir? 3 kisi olduk bu arada hayirli olsuunnn:)

hoşbulduk canım cok teşekkürler...amınnnn inşallah verırız.
Hoşgeldin canım inşallah hepimiz sağlıkla zayıflarız.geçmiş olsun sanada umarım önemli birşey çıkmaz.bende yeni üye oldum burası iyi olur diye düşündüm.bende kendi çapımda kasmadan yapıyorum birşeyler.hemen hemen senin yazdığın şeyleri uyguluyorum ama reglim yaklaştığı içnmidir bilmiyorum ama doymak bilmiyorum bugün :halay: bakalım yarın tartıda artı görmem inşallah
dıyetısyenım tartıya çıkmamı yasakladı haklıda cunku acayip demorilize oluyorum motıvasyon denen sey alıp başını gıdıyor:):)tartıyı komsuna emanet et 1-2 ay canım(ben oyle yaptım:))

canım hoşbuldum..çok teşekkür ederim..Ben an ıtıbarıyle 66,300 oldum.ramazan ayından once kendı cabamla cok azmettim bır ayda bır kılo verdım:):):)69 dan 68 e ındım, sonra tatıl gırdı saldım gitti.amam yınede 300 gram vermısımt atılde yuzdum yurudum sanırım ıyı geldı.67,700 ile dıyetısyene başladım 1 ayda 66,300 oldum diyetisyen cok yavaş ilerlediğimi soyledı..bence gayet ıyı ama kendisine begendıremedım... böyle canımcım ınsallah zayıflıycaz ben bu forum sayesınde daha da motıve olacağımı düşünüyorum ..hayırlısı bakalım

canım hoşbuldum..çok teşekkür ederim..Ben an ıtıbarıyle 66,300 oldum.ramazan ayından once kendı cabamla cok azmettim bır ayda bır kılo verdım:):):)69 dan 68 e ındım, sonra tatıl gırdı saldım gitti.amam yınede 300 gram vermısımt atılde yuzdum yurudum sanırım ıyı geldı.67,700 ile dıyetısyene başladım 1 ayda 66,300 oldum diyetisyen cok yavaş ilerlediğimi soyledı..bence gayet ıyı ama kendisine begendıremedım... böyle canımcım ınsallah zayıflıycaz ben bu forum sayesınde daha da motıve olacağımı düşünüyorum ..hayırlısı bakalım

Canım yavaş olsun sağlam olsun.önemli olan da zaten bu sağlıklı bir şekilde zayıflamak.sürekli yaz buraya sıkıldığında motive edelim birbirimizi daha kolay oluyor ozaman

Ohhh misss :KK49:

Eklentiler

• DSC_1417.JPG
    DSC_1417.JPG
    39,7 KB · Görüntüleme: 38
Azıcıkk fazlan varmıs senin canım ya ay ne guzel onu da en kısa zamanda saglıkla verirsin insallahh:)

Merhaba arkadaslar ben de diyete başladım ve aranıza katilmak istiyorum böylelikte daha çok motive olacağımi düşünüyorum inşallah hep birlikte kurtulcaz bu kilolardan
Hoşgeldin aramıza. Kac kiloyla basladın hedefin nedir canım ben dun 92 ile basladım ve bugun tartıldım kim sorarsa haftada bir tartılacaktım ama dayanamadım 90.600 gordum ve inanılmaz motive oldum. Tabiki de bu 1 bucuk kilo verdigim anlamina gelmez bir gunde ama en azından ödemi atmaya basladigimi dusunuyorum:)

Hoşgeldin aramıza. Kac kiloyla basladın hedefin nedir canım ben dun 92 ile basladım ve bugun tartıldım kim sorarsa haftada bir tartılacaktım
Hoşgeldin aramıza. Kac kiloyla basladın hedefin nedir canım ben dun 92 ile basladım ve bugun tartıldım kim sorarsa haftada bir tartılacaktım ama dayanamadım 90.600 gordum ve inanılmaz motive oldum. Tabiki de bu 1 bucuk kilo verdigim anlamina gelmez bir gunde ama en azından ödemi atmaya basladigimi dusunuyorum:)
Teşekkürler canimben diyette başlayalı bir hafta oldu 76.300 ile basladım hedefim 58 kilo olmak insallah .ben 15 gun de bir yada ayda bir tartılmayı dusunuyorum sonuçları burda paylasicam.aynen canim su atmış olabilirsin ama tavsiyem sana en azından haftada bir tartılman çünkü gunluktartilinca motivasyonun dusebilir veremediginde yada fazla ciktiginda

Canım bak ben bide ne duydum.mesela birgün ara öğün yapıyorsak diğer gün yapmamak vücudu şaşırtıp daha çok kilo kaybına neden oluyormuş.hergün aynı şekilde beslenmek duraklama yapıyormus gerçektende doğru oyüzden aklında bulunsun ben bugün saf protein alıp vücudu şaşırtcam bakalım inşallah iyi sonuç alırım

Teşekkürler canimben diyette başlayalı bir hafta oldu 76.300 ile basladım hedefim 58 kilo olmak insallah .ben 15 gun de bir yada ayda bir tartılmayı dusunuyorum sonuçları burda paylasicam.aynen canim su atmış olabilirsin ama tavsiyem sana en azından haftada bir tartılman çünkü gunluktartilinca motivasyonun dusebilir veremediginde yada fazla ciktiginda

Hoşgeldin canım hadi bakalım gazan mübarek olsun gitsin kilolar

Back