Hedef -25 :)

Diyetliyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
130
157
53
39
Herkese merhaba :) aranızda yeniyim.Adım Elif 30 yaşında ve evliyim.boy 170 kilo 82...Bende evlendikten sonra kendini salanlardanım malesef bugün yarın başlarım derken iyice salmışım kendimi.Yaklaşık 20 gündür diyetteyim ve 5 kilo verdim çok şükür uzun zamandır uzaktan takipteydim siteyi ve baya bilgi topladım sizler sayesinde.ve en sonunda üye olup bende bir günlük edinmek ve sizlerin desteğini almak istedim.okadar içten ve samimi yaklaşıyorsunuzki bende burada olmalıyım dedim.bana bu zorlu süreçte yardımlarınızı ve deneyimlerinizi paylaşırsanız bu tatsız diyet benim için daha bir çekilir olucak bu sayfada günlük yediklerimi paylaşıp hergün tartılmayı düşünüyorum.sizde bana katılırsanız çok sevinirim

Hemen katilalim bu 20 gunde tartildin mi benim cok canim sikiliyo bugun az yarin fazla cikarsam

20 gün boyunca hergün tartılıp kilomu not ettim yediklerimi yazdım.+gördüysem eğer hemen protein günü yapıp vücudumu şaşırttım ki ertesi gün tartıldığımda eksi göreyim.hiç zorlanmadım spor yapmadım ama yulaf kepeğimi hergün tükettim.yoğurdun içine 2 kaşık koyup yiyorum 1 dilim ekmeğe denk geliyor.ilk defa diyet yapıyorum ama gayet güzel gidiyor inşallah hep birlikte veririz bu kiloları :)

Tartı >>> 81.900 kg.

Sabah
Kalkınnca 2 kayısı 2 bardak su
Kahvaltı
2 yumurta peynir 4 tane yeşil zeytin domates ve salatalık
Ara öğün
Türk kahvesi

Şimdilik bukadar öğlen ne yiyeceğime karar vermedim daha

Merhabalar, ben de bugun diyete başladım 92 kilo ile
Ben kahvaltı geç ediyorum 11-12 gibi bu yuzden iki öğün yiyeceğim arada meyve falan yerim. Kahvaltıda küçük iki dilim yulaf ekmeği ile tost yaptım yarım domates ve bir salatalık az şekerli çay içtim. Az önce de az şekerli türk kahvesi içtim. Biraz sonra da koşu bandında 1 saat kadar yürüyüş yapacağım. Allah hepimize irade versin şu berbat kilolar bir an önce gitsin

Canım şekeri mutlaka bırak onun yerine 1 parça bitter ye daha faydalı günde 2 3 tane kayısı mutlaka ye.ara öğünlerde yeşil elma yogurt ve bitki çayların gibi alternatiflerin olsun.yoğurt kilo vermede çok faydalı.şuan çok iyi gidiyor benim.istersen bana katıl birlikte birbirimize destek oluruz

Evet eveeettt çok iyi olurgercektenn.. ben kayısı falan onları hic yiyemiyorum ama ya. Meyveyi de zorrla yerim artik hic sevmem cunku. Ayrıyetten kullandigin kür falan var mı canım? Spor da yapiyormusun?

Spora yeni başladıma
Evet eveeettt çok iyi olurgercektenn.. ben kayısı falan onları hic yiyemiyorum ama ya. Meyveyi de zorrla yerim artik hic sevmem cunku. Ayrıyetten kullandigin kür falan var mı canım? Spor da yapiyormusun?

Canım spora yeni başladım iki gündür yürüyüş yapıyorum.kayısı yiyemezsen gpji berry al aktardan onu ye bi yemek kaşıgı kadar.ben ekstradan yulaf kepeği aldım yogurtla birlikte tüketiyorum.nugget yiyorum mesela çok severim.çiğ köfte yiyorum doyana kadar.yani sevdiğin şeyleri yemezsen eğer diyet sıkıcı olur ve bırakırsın mesela ben toz tatlandırıcı alıp kendime muzlu pudıng yapıyorum 30 kalori 
Sende kendine göre şeyler yapabilirsin.mesela yarında poğaça yapmak istiyorum kahvaltı için yulaf kepeğinden.araştır mutlaka tavsiye ederim

Ç
Çok güzelmis ya. Ben de fatsecret ile kalori saymaya basladim bakalim 481 kalorideyim suanda. Yulaf kepegi tok tutuyor mu? Bir de gece yatmadan once pul biberli limonlu yogurt yemeyi dusunuyorum. Ne kadar yuruyorsun canim sen? Ben su an kuafordeym eve gdince 1 saat yururum araliklarla

Goji berry zararli demislerdi ya degilmi kilo mu verdiriyor?

Goji beryi meyve olarak tüketiyorum.kilo verdiriyormu emin değilim yulaf kepeği beni tok tutuyor dukan diyetinde yiyorlar ordan keşfettim.yürüyüşte ortala 6 veya 8 km yürüyorum.telefona adımsayar yükledim ordan takip ediyorum.yoğurt ve pulbiberi bende denemek istiyorum ama zaten her yemeğimin yanında pulbiberli yogurt tüketiyorum mutlaka

Ben de simdi yulaf kepegi aldim bakalim nasil olcak:) nasil tuketiyorsun bunu canim uzerinde de dukan yaziyor gordum. Boyle mi seninki de

Eklentiler

• IMAG0233_1.jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 80
Ben de simdi yulaf kepegi aldim bakalim nasil olcak:) nasil tuketiyorsun bunu canim uzerinde de dukan yaziyor gordum. Boyle mi seninki de

Canım farketmiyor hepsi olur.inşallah vericez bu kiloları ben yogurtla daha kolay tüketiyorum 2 yemek kaşığı 1 dilim ekmeğe denk geliyor.gündüz tüketmende fayda varr canım

Selam herkese, bugün üye oldum siteye artık uzaktan takip etmek yerine direk olaya giresim geldi :)
gerçekten cok güzel bir bilgi ve dayanışma ağı var burada hepinizi tebrik ediyorum:):)ben de yaklaşık ıkı aydır dıyetısyen kontrolünde dıyet programı uyguluyorum.
Uyguladıgım diyet sayesınde dırek yağdan gıdıyor fakat söyle bır sorunum var yanı dıyetısyenım sorun olduğunu düşünüyor..2 haftada 500 gr cıvarı verebılıyorum.Insilün direncime baktırmamı soyledı kan tahlılı verıcem umarım bır sıkıntı çıkmaz. Bana gore 2 haftada 500-600 gram yağdan gıtmesı gayet ıyı bır sonuç cunku dıyet listeme gore hıc açlık cekmıyorum. Sıze lıstede neler var ne yapıyorum kısaca açıklayım belkı bır faydası olur (direk yağdan gıdıyor haberınız olsun:))sabah bır bardak su ve cevız muthıs ıyı geliyor bana hatta suyu ılığından ıcersenız on numara, sonrasında kahvaltıda haşlanmış yumruta mucızesını ramazanda kesfettım hıc acıktırmıyor ınsanı, 5 zeytın 30 gr peynır yazmış ama bana gelmez oyle gram işi:)az mıktarda olmak kaydıyla peynır ve 2-3 zeytın yıyorum tabısı bol yesıllık bedava yıyın gıtsın.)ara ogunler onemlı kanımca cunku zayıflamam da yardımcı olan onlar bence cıg badem 5-6 tane bır de galeta ınanılmaz tok tutuyor hepınıze tavsıye ederım.Yatmadan once de ya sut ya ayran dıyorum..sabah kalktığınızda ya ben uyku arası yemek yedım de haberım mu yok hıssı verıyor:)Bırde en onemlısı gozumun tok olması onu basarabılınce gerısı de gelıyorrr.)herkese yag ve kalorı savasında başarılar dılerım ayrıca:)gazamız mubarek olsun

Hoşgeldin canım inşallah hepimiz sağlıkla zayıflarız.geçmiş olsun sanada umarım önemli birşey çıkmaz.bende yeni üye oldum burası iyi olur diye düşündüm.bende kendi çapımda kasmadan yapıyorum birşeyler.hemen hemen senin yazdığın şeyleri uyguluyorum ama reglim yaklaştığı içnmidir bilmiyorum ama doymak bilmiyorum bugün bakalım yarın tartıda artı görmem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…