- 31 Temmuz 2020
- 19.779
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #3.161
ben geçicem ama 100 ün altı olacakYarın düşük karbonhidrat günüm. 50 yi geçmemek hedefim.
kız tavuklu yoğurt iyi olabilir sana yarın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geçicem ama 100 ün altı olacakYarın düşük karbonhidrat günüm. 50 yi geçmemek hedefim.
gece yatmadan önce de yapılıyormuş oley yaparımgün bitmediiii
Ben de öyle düşündüm canımben geçicem ama 100 ün altı olacak
kız tavuklu yoğurt iyi olabilir sana yarın
süzme yoğurt bi de bayağı susatıyor iyice doyuyor insanBen de öyle düşündüm canım
Çok zor tutuyorum kendimiAyy kizlar bugün gözüm döndü 1 tanede armut yedim smdi. Insallah baska bisey yemem artikkk
Aramıza hoşgeldinÇok zor tutuyorum kendimi
Çekmeceye gitmemek için zor tutuyorum kendimi bu akşam az yedim ah ahhAramıza hoşgeldin
Hiç gitmedim ki Ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem unutamam acı tatlı ne varsa hazinemdirAramıza hoşgeldin
Damla çikolata dedin de aklıma şey geldi evde yiyecek çikolata kalmayınca pasta için aldığım damla çikolataları avuç avuç yediklerim geldi aklıma te böyle aç durursun işteYalnız ne olmuş biliyor musunuz eşim damla çikolatayı sıcakta bırakmış yumuşamışlar sonra da soğutucuya soğanların oraya koymuş bir süre biraz önce ağzıma biraz attım da baya baya soğan kokuyordu
yani yumurta olmicek miSabah için bana karbonhidratsız haşlanmış yumurta olmayan bir kahvaltı söyleyin nolur ya
Haşlanmış yumurtasız diyet olar mı ya içimden civcv çıkacak az kaldıSabah için bana karbonhidratsız haşlanmış yumurta olmayan bir kahvaltı söyleyin nolur ya
Kız onu benim eşim çok yapar evde hep damla çikolata bulunur bazen leyla tostu yapıyorum pasta vs için kullanıyorum kullanıyorum hiç bitmiyor meğer adam gidip gelip avuç avuç yiyip sonra yenisini yerine koyuyormuşDamla çikolata dedin de aklıma şey geldi evde yiyecek çikolata kalmayınca pasta için aldığım damla çikolataları avuç avuç yediklerim geldi aklıma te böyle aç durursun işte
Geçmiş olsun canım bu ara salgın var yineBugün yarım saat yürüyüş yaptım 1 buçuk litre su içtim grip olmuşum nane limon içtim iki bardak çay içmedim şeker tüketmemek için
Geçmiş olsun yine fena salgın varBugün yarım saat yürüyüş yaptım 1 buçuk litre su içtim grip olmuşum nane limon içtim iki bardak çay içmedim şeker tüketmemek için
geçmiş olsun canım hastaolmayancocuk diye insta hesabı varmış ordaki anne emzirirken kendisi yutuyomuş zeytinyağlı ballı sarımsaktı galibaBugün yarım saat yürüyüş yaptım 1 buçuk litre su içtim grip olmuşum nane limon içtim iki bardak çay içmedim şeker tüketmemek için