- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.341
olur canim, daha iyi. tabiki kime hangi gun uyuyorsaÖyle olsun dedik tatlım
Hem istediğimiz kiloya yakın gün olsun hem de tatil vs oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur canim, daha iyi. tabiki kime hangi gun uyuyorsaÖyle olsun dedik tatlım
Hem istediğimiz kiloya yakın gün olsun hem de tatil vs oluyor
İyi tabi ben bu sabah 115 çıktım ay delireceğim biraz önce Leslie yaptım hava da serin terlemedim bile yeterli gelmiyor hoplayıp zıplamak lazım ama dizlerimden yapamıyorum ne güzel pamela reif yapıyordum yaa. Oturdum kahve içiyorum.LenaG dün 2.900 kalori almışım 700 gr artı yine iyi kıı
sagol canim, insallah ilk hedef 74 ikinci hedef 71, ucuncu hedef 69 ;P adima dimYaaaaa
100 gram bile mucize bizim için kız halay çekilcek bir olay
Çok tebrik ediyoruum
cok iyi yapmissin cnaim, degisim, ogretim cok guzel kararlar almissin.Baktım otur otur olmuyor gittim ingilizcemi geliştirmek için kursa yazıldım. Sonra mesleki bir eğitim için bir üniversiteye de kayıt oldum. Soktum kendimi bir hengâmeye Kahvemi içeyim de uzuuuunnn bir haftalık bakım seansı yapacağım.
İyi tabi ben bu sabah 115 çıktım ay delireceğim biraz önce Leslie yaptım hava da serin terlemedim bile yeterli gelmiyor hoplayıp zıplamak lazım ama dizlerimden yapamıyorum ne güzel pamela reif yapıyordum yaa. Oturdum kahve içiyorum.
Baktım otur otur olmuyor gittim ingilizcemi geliştirmek için kursa yazıldım. Sonra mesleki bir eğitim için bir üniversiteye de kayıt oldum. Soktum kendimi bir hengâmeye Kahvemi içeyim de uzuuuunnn bir haftalık bakım seansı yapacağım.
Oh ooh geliyor 60 lar çekilinnnnsagol canim, insallah ilk hedef 74 ikinci hedef 71, ucuncu hedef 69 ;P adima dim
Sağol canım yokuş yok ama kurs başlayınca yürüyerek gitmeyi düşünüyorum gidiş geliş 1.5 saat olur bu da bir şey en azından.Afiyet olsun
Allah Allah bayağı ödem yapmış yaa
Yokuş var mı evin yakınında cnm çok iyi enerji harcatıyor
Olsun leslie de enerji harcatır
Çokk iyi yapmışsın hayırlı olsun şans getirsin bu yenilikler sana
Vasıta var mı canım bazen hava koşulları kötü olur filanSağol canım yokuş yok ama kurs başlayınca yürüyerek gitmeyi düşünüyorum gidiş geliş 1.5 saat olur bu da bir şey en azından.
Hava kötü olursa otobüse binerim sorun değilVasıta var mı canım bazen hava koşulları kötü olur filan
Afiyet olsunKahvaltı 10.30
2 adet Medine hurma
1 dilim balkaymaklı ekmek
1 küçük dilim peynir
1 kalın dilim kaşar peyniri
1 haşlanmış yumurta
1 ceviz
Yarım domates yarım salata
Atıştırmalıklar
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
Eti form bitterli yulaf bar
2 hurma
2 mücver (bunca tatlı arasında bunun ne işi var dolapta görünce dayanamadım )
Akşam yemek yemedim saat 21.00'de 1 küçük kase kemik çorbası
Su 1.5 litre
Toplam alınan kalori 865
Bu akşam spor yapmayacağım bacaklarım et bertmiş
Sağol canımAfiyet olsun
wowwww afiyet olsuunBugün 662 kalori ile kapattım. Bir tek yeşil çay içeceğim o kaldı.
Sabah 2 dilim karabuğday ekmeği ve zeytin ezmesi
Öğle 2 dilim karabuğday ekmeği ve gül reçeli 1 ç.k. ve kahve
Akşam 1 paket eti form limonlu ile kahve
Toplam 300 ml.yağsız süt de içmiş oldum kahvelerle.
Su 3 lt ve 30 dk Leslie
afiyet olsun müthişKahvaltı 10.30
2 adet Medine hurma
1 dilim balkaymaklı ekmek
1 küçük dilim peynir
1 kalın dilim kaşar peyniri
1 haşlanmış yumurta
1 ceviz
Yarım domates yarım salata
Atıştırmalıklar
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
Eti form bitterli yulaf bar
2 hurma
2 mücver (bunca tatlı arasında bunun ne işi var dolapta görünce dayanamadım )
Akşam yemek yemedim saat 21.00'de 1 küçük kase kemik çorbası
Su 1.5 litre
Toplam alınan kalori 865
Bu akşam spor yapmayacağım bacaklarım et bertmiş
1 2 kaşık dondurma kaşıkladim ama yazmadım bugün çok zorluyor diyet abur cubur isteği fenawowwww afiyet olsuun
afiyet olsun müthiş
üst sınırın 1.200 olsa dondurmayı ekle yine harika bebişim1 2 kaşık dondurma kaşıkladim ama yazmadım bugün çok zorluyor diyet abur cubur isteği fena
Yaa yiyeyim madem şuan o kadar bir şeyler yemeye ihtiyacım var ki kocamı balığa uğurladım da sinirliyim biraz yemem lazımüst sınırın 1.200 olsa dondurmayı ekle yine harika bebişim