- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.181
Sen de üstüne mezura sar kokar yiyemezsin ne güzel aç yatarsın ahahahaEvet elmanın üstünde mezura var evdeki elmanın rengini de bildi bildiğin yeşil elma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de üstüne mezura sar kokar yiyemezsin ne güzel aç yatarsın ahahahaEvet elmanın üstünde mezura var evdeki elmanın rengini de bildi bildiğin yeşil elma
Yok siz yiyin benim çayı dayayin korkmayın derdi bir de buraya yorum yazın benden size 100 paket çayAy yok yarın ikindi vakti yicem ahahaha
Oyy ben de dondurma çok yedim iyi ki yemişiz bacım o sıcakta bi ferahlatıyordu kiiii
Bizim Mehtap hnm olsa ayran için dondurma şekerli derdi
Yok elmadan bir şey olmaz yicem ben onu inşallah duştan çıkıncaSen de üstüne mezura sar kokar yiyemezsin ne güzel aç yatarsın ahahaha
Ahahaha ayy sesli güldümmmmYok siz yiyin benim çayı dayayin korkmayın derdi bir de buraya yorum yazın benden size 100 paket çay
Tamam afiyet olsunYok elmadan bir şey olmaz yicem ben onu inşallah duştan çıkınca
Sağol canım iyi gecelerTamam afiyet olsun
İyi geceler tatlım yatmadan yakut çayı içmeyi unutma yansın yağlarrrSağol canım iyi geceler
Mehtaplı gecelerde elmas çayı isterim benİyi geceler tatlım yatmadan yakut çayı içmeyi unutma yansın yağlarrr
Onu bilemedimMehtaplı gecelerde elmas çayı isterim ben
sagol canim, ilk hedefim 5 gunu minimum karbonhidratla gecirmekAfiyet olsun güzel menü
ohh mis, ne sporu yapacaksin canim?kahvemi içeyim de önce yağ yakıcı
Hatta spor da yapayım
insallah canim yaaİnşallah bu yıl bitmeden veririz deryoşum
Mohamed Ramadan - Bum Bum açıp çıldırıyorum canım adam öyle bi enerciii veriyo kiiiohh mis, ne sporu yapacaksin canim?
hic yapmadim onu, bakayiom eve gidinceMohamed Ramadan - Bum Bum açıp çıldırıyorum canım adam öyle bi enerciii veriyo kiii