- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
1200 kalori alıyorum toplamda ☺kaçamaklar oluyor tabiii ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız nasıl 1200 oluyor 3 ceviz 3 yumurta akıyla1200 kalori alıyorum toplamda ☺kaçamaklar oluyor tabiii ki
kaçamaklar işteKız nasıl 1200 oluyor 3 ceviz 3 yumurta akıyla
kahvaltıdan sonra bişey yemiyorum acıkınca ceviz yeşil çay deyince nasıl gidiyor? 62.5 kg geldim bu sabah canımkaçamaklar işte
Çok iyi canım Bende aynı 61 kilodayım ben su orucu yapmak istiyotum ,7 günlük.su orucuyla 55 kiloya düşerim umarım
Canım kilo vermen durdu diye mi? Bence o kadar zorlama kendiniÇok iyi canım Bende aynı 61 kilodayım ben su orucu yapmak istiyotum ,7 günlük
Evet artık başladım bozmasam iyi olurCanım kilo vermen durdu diye mi? Bence o kadar zorlama kendini
Nasıl geçti ?Evet artık başladım bozmasam iyi olur
Canım iyi geçiyor hafifledim gibi11 saat oldu galibaNasıl geçti ?
Ne kadar devam edeceksin cnm dikkat et yine kendineCanım iyi geçiyor hafifledim gibi11 saat oldu galiba
Ne kadar devam edeceksin cnm dikkat et yine
Bari tek öğün yap canımŞimdilik bilmiyorum canımyarın boza da bilirim
Daha iyiyim çok şükür canım ama daha diyet spor moduna geçemem Ramazan sonuna erteledim ben artık diyet işini sen nasılsın
olsun olsun kuzum sen dinlenmene bak :) izne ayrıldın mı?Daha iyiyim çok şükür canım ama daha diyet spor moduna geçemem Ramazan sonuna erteledim ben artık diyet işini sen nasılsın
Aynen canım izine Ayrıldım. Normale dönünce girerim tekrar inşallah bakalım.olsun olsun kuzum sen dinlenmene bak :) izne ayrıldın mı?
BalımKoruma dönemi dahil 6 ay olsun mu
Önce sağlık sen iyi ol da kilo alınır verilirben zaten diyeti bırakamam korumada aynı dikkat etmeyince alınıyor hemenDaha iyiyim çok şükür canım ama daha diyet spor moduna geçemem Ramazan sonuna erteledim ben artık diyet işini sen nasılsın