- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Abla baslayamadim listeyi toparlim ona göre yapım dedim birkaç eksik varcanım nasıl geçti ilk günün? zorlandın mı listeyle? ekstra birşey istedi mi canın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla baslayamadim listeyi toparlim ona göre yapım dedim birkaç eksik varcanım nasıl geçti ilk günün? zorlandın mı listeyle? ekstra birşey istedi mi canın :)
Tamam çiçeğim1 gün bile yürümek güzel cnm aynen 63 üm bugün :))
Sağdol cnm , sen de istediğin zaman buyur katıl
Canım hoşgeldin ben de 50 kg olmak istiyorum aslında biliyor musun ayrıca bir takıma da girebilirsin canım ben 5. takımdayımAynı kilodayız boyum 170.Hazirana kadar 50 olmak istiyorum bir-birimizi motive ederiz
Hoşbulduk canıminşallah istediğimiz kiloya ulaşırız,artık bıktım kilolardan göbeğimin çıkmasından söz verdim kendime bu yazı istediğim pantolonları giyeceğimeCanım hoşgeldin ben de 50 kg olmak istiyorum aslında biliyor musun ayrıca bir takıma da girebilirsin canım ben 5. takımdayım
ay ben de karnı açık bluz giymek istiyorum inşallah hedefe ulaşırız canımHoşbulduk canıminşallah istediğimiz kiloya ulaşırız,artık bıktım kilolardan göbeğimin çıkmasından söz verdim kendime bu yazı istediğim pantolonları giyeceğime
aldım cnm heryerlerin hemi de
Nasıl gidiyor?ben 61 oldum çok mutluyum59 görmek için sabırsızlanıyorumaldım cnm heryerlerin hemi de
Sabahları maydonoz limon kürü yapıyorum ,o çok işə yaradı fazla yeşil çay tüketiyorum cevizle içiyorum☺Canım hoşgeldin ben de 50 kg olmak istiyorum aslında biliyor musun ayrıca bir takıma da girebilirsin canım ben 5. takımdayım
Oo canım tebrikler valla ben kaloriyi yine aynı aldım ortalama,çok kısmadım yarın tartılcam cnmNasıl gidiyor?ben 61 oldum çok mutluyum59 görmek için sabırsızlanıyorum
Ben yemeklerde yiyorum cnm o yüzden farkını görmemiştim maydanoz limon kürünün ama sen kaynattın mı?Sabahları maydonoz limon kürü yapıyorum ,o çok işə yaradı fazla yeşil çay tüketiyorum cevizle içiyorum☺
Canım akşamları yemiyorum cevizle yeşil çay öyle.Maydonozu blendrdan geçiryorum limon sıkıp içiyorum kabızlığa iyi geliyor☺sabahları 3 tane yumurta bir,iki dilim ince ekmek,10 tane ceviz yeşil çay bakalım şimdi çikolata da yedim dünBen yemeklerde yiyorum cnm o yüzden farkını görmemiştim maydanoz limon kürünün ama sen kaynattın mı?
Yeşil çay da ceviz de çok faydalı cnm peki akşamları ne yedin?
Canım akşamları yemiyorum cevizle yeşil çay öyle.Maydonozu blendrdan geçiryorum limon sıkıp içiyorum kabızlığa iyi geliyor☺sabahları 3 tane yumurta bir,iki dilim ince ekmek,10 tane ceviz yeşil çay bakalım şimdi çikolata da yedim dün
Ben yemeklerde yiyorum cnm o yüzden farkını görmemiştim maydanoz limon kürünün ama sen kaynattın mı?
Yeşil çay da ceviz de çok faydalı cnm peki akşamları ne yedin?
İnşallah sende verirsin canımyeşil çay iyi geliyor önümüzde uzun zamanımız var,3 ay gibi sürede 20 kilo veren insanlar var bizde veririzOo canım tebrikler valla ben kaloriyi yine aynı aldım ortalama,çok kısmadım yarın tartılcam cnm
Di mi yaa cnm inşallahİnşallah sende verirsin canımyeşil çay iyi geliyor önümüzde uzun zamanımız var,3 ay gibi sürede 20 kilo veren insanlar var bizde veririz
Afiyet olsun öğlen oe et mi yiyorsunCanım akşamları yemiyorum cevizle yeşil çay öyle.Maydonozu blendrdan geçiryorum limon sıkıp içiyorum kabızlığa iyi geliyor☺sabahları 3 tane yumurta bir,iki dilim ince ekmek,10 tane ceviz yeşil çay bakalım şimdi çikolata da yedim dün
Hayır canım bi şey yemiyorum aç kalıyorum yalnız kahvaltı yapıyorum aç hiss etdiğimde ceviz yiyorumAfiyet olsun öğlen oe et mi yiyorsun
Aaa canım o kadar aç bırakma kendini sonra yeme atağı yaşayabilirsinHayır canım bi şey yemiyorum aç kalıyorum yalnız kahvaltı yapıyorum aç hiss etdiğimde ceviz yiyorum
Aaa canım o kadar aç bırakma kendini sonra yeme atağı yaşayabilirsin