- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #6.921
di mi di miYenir oda peynir
bana sorarsan kaloriyi de yürüyşü de azalt derim canım10-15 dk egzersiz ekle hafifBende birazdan yürüyüşe çıkacak dışarıda bi 10 bin adım atayım öğleden sonrada koşu bandında yürürüm.
Evet egzersiz de ekleyeceğim artık kısa kısa. Sporu gün içindeki yoğunluğa göre ayarlayacağım. Her gün belli bir spor planı yapıp aa spor kaldı stresine girmeyeceğim. Bakalım enerjim ne kadarına yetersebana sorarsan kaloriyi de yürüyşü de azalt derim canım10-15 dk egzersiz ekle hafif
yine sen bilirsin
sürdürülebilir olsun da kuzumEvet egzersiz de ekleyeceğim artık kısa kısa. Sporu gün içindeki yoğunluğa göre ayarlayacağım. Her gün belli bir spor planı yapıp aa spor kaldı stresine girmeyeceğim. Bakalım enerjim ne kadarına yeterse
Boyun kaç 52 bana da çok gelmiştiBenim son hedef 57 daha mantıklı geldi
1.64Boyun kaç 52 bana da çok gelmişti
57 iyi bence de
57 iyi bence de
Bravo :)1050 kaloriyle günü kapattım
Harika canım27 şubat
10:00
Maydanoz suyu
Sade kahve
13;00
Ekmek
Lor peyniri
Recel
Badem
17:00
Sade kahve
Badem
18:45
Basmati pilav
Etli nohut
Tursu
3 lt su
15 bin adım
15 dk bölgesel egzersiz,
2 dilim tam bugdayHarika canımadım kararında
Bölgesel de var uuuu
Ekmek türü ne
Güaydın nasılsınGünaydın
İyiyim. Sen nasılsın. Nasıl gidiyor. Bugün öğlen arkadaşlarla dışarı çıkacağız. Kaloriyi asmamaya kararlıyım. Yarına eksi başlamak istiyorum.Güaydın nasılsın
maşallah her gün ya davet ya dışarda yemekİyiyim. Sen nasılsın. Nasıl gidiyor. Bugün öğlen arkadaşlarla dışarı çıkacağız. Kaloriyi asmamaya kararlıyım. Yarına eksi başlamak istiyorum.