öğün | 1* | 2* | 3* | 4* | 5* | 6*/ekstra | spor |
19 şub | 10.15 büyük yyk
diyet mamul
limonlu ılık su | beğendi üstü tavuk
göğüs ızgara, salata,
fırın patates | sade türk kahvesi, fındıklı lokum,1 ikram | limonlu
yeşil çay,
hellim& piliç füme& hardallı sandviç, söğüş | 20.55
nesfit bar
sade nescafe | -/2 ülker pastil | 10.000 adım
26 dk bölgesel
10 dk yerimde koşu + aralarda bölgesel |
20 şub | 12.00 hurma,büyük yyk, limolu ılık su | sebzeli tavuklu şehriye pilavı,
havuç ve
domatesli karnabahar, mercimek çorbası limonlu ve baharatlı | life in protein bar , siyah çay | kivi, yoğurt, yulaf ezmesi, badem | light beyaz peynir, haşlanmış tatlı patatesli salata | 23.55 diyet mamul
limonlu yeşil çay
/3 ülker pastil | 10.000 adım
29 dk bölgesel |
21 şub | 10.30 kepekli roll ekmek, light beyaz peynir, yumurta, zeytin marul diyabetik reçel limonlu yeşil çay | türk kahvesi, kurabiye | domates çorbası, kaşarıyla, kepekli roll ekmek | nescafe , ozmo cool | mısırlı tonlu makarnalı, avokadolu salata | 21.30 diyet mamul, 200 ml süt/olips şekersiz 2 gr , 1 şekersiz sakız | 10.000 adım
20 dk low impact cardio(bölgesel de var) |
22 şub | 9.30 patates kızartması, hardal ketçap, mayonez
söğüş, light beyaz peynir, limonlu yeşil çay | türk kahvesi, çikolata | kaşarlı ve salça soslu et döner dürüm , patates kızartması, çiğ köfte, salata, sonra çay ve dondurmalı irmik helvası | yaban mersini, badem | tavuk haşlama, kimyon yoğurt, salata | 21.00 limonlu detoks çay doğuş, eti cin/vitaminli şeker 5 gr | 14.000 adım
2 mil leslie
10.000 adım
20 dk low impact cardio(bölgesel de var) |
23 şub | 9.30 büyük yyk, limonlu ılık su , diyet mamul | soya soslu tavuklu salata, nimet kekikli ekmek | siyah çay,
protein bar | şekerli siyah çay, zeytinli açma | türk kahvesi, chocolte fudge cake | 20.30 light beyaz peynir, mısır, baharatlı zeytin, kimyon ve kuru naneli salata/ vitaminli şeker
5 gr | 15.000 adım
10 dk 2 kg ağırlıkla bölgesel,5 dk parktaki aletlerde bölgesel |
24 şub | 8.30 portakal suyu taze sıkım, nimet kekikli ekmek üstü bal kaymak, karabiberli yumurta, light beyaz peynir, baharatlı yeşil zeytin, marul | türk kahvesi ,elma, fıstıklı fitil lokum | inegöl köfte ekmek, piyaz, turşu, kaymaklı kemalpaşa tatlısı | siyah çay, kestaneli pasta | 20.15 pınar frii üzümlü gazoz, kabak çekirdeği | --/ şekersiz şeker 3 gr, şekersiz sakız 1 | 6.000 adım
10 dk cardio(merdiven inip çıkmak tempolu)
5 dk bölgesel |
25 şub | 11.30 büyük yyk, diyet mamul, limonlu ılık su | yeşil çay, yumurta, light beyaz peynir,söğüş | siyah çay, kuru trabzon hurması | 19.15 basmati pirinçli salata | | | 7.500 adım
20 dk boosted leslie |