- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 35
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #6.841
Tartildim 72.9 normalde 71 lerdeydim hafta sonu kötü beslendim fazla çıktı perşembe tartısında normal kiloma dönerim. Hadi bakalım başlıyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tartıldın mı ekleyimGünaydın
ben de tam onu sormuştum hadi hayırlı olsuunTartildim 72.9 normalde 71 lerdeydim hafta sonu kötü beslendim fazla çıktı perşembe tartısında normal kiloma dönerim. Hadi bakalım başlıyoruz.
öğün | 1* | 2* | 3* | 4* | 5* | 6*/ekstra | spor |
19 şub | 10.15 büyük yyk diyet mamul limonlu ılık su | beğendi üstü tavuk göğüs ızgara, salata, fırın patates | sade türk kahvesi, fındıklı lokum,1 ikram | limonlu yeşil çay, hellim& piliç füme& hardallı sandviç, söğüş | 20.55 nesfit bar sade nescafe | -/2 ülker pastil | 10.000 adım 26 dk bölgesel 10 dk yerimde koşu + aralarda bölgesel |
20 şub | 12.00 hurma,büyük yyk, limolu ılık su | sebzeli tavuklu şehriye pilavı, havuç ve domatesli karnabahar, mercimek çorbası limonlu ve baharatlı | life in protein bar , siyah çay | kivi, yoğurt, yulaf ezmesi, badem | light beyaz peynir, haşlanmış tatlı patatesli salata | 23.55 diyet mamul limonlu yeşil çay /3 ülker pastil | 10.000 adım 29 dk bölgesel |
21 şub | 10.30 kepekli roll ekmek, light beyaz peynir, yumurta, zeytin marul diyabetik reçel limonlu yeşil çay | türk kahvesi, kurabiye | domates çorbası, kaşarıyla, kepekli roll ekmek | nescafe , ozmo cool | mısırlı tonlu makarnalı, avokadolu salata | 21.30 diyet mamul, 200 ml süt/olips şekersiz 2 gr , 1 şekersiz sakız | 10.000 adım 20 dk low impact cardio(bölgesel de var) |
22 şub | 9.30 patates kızartması, hardal ketçap, mayonez söğüş, light beyaz peynir, limonlu yeşil çay | türk kahvesi, çikolata | kaşarlı ve salça soslu et döner dürüm , patates kızartması, çiğ köfte, salata, sonra çay ve dondurmalı irmik helvası | yaban mersini, badem | tavuk haşlama, kimyon yoğurt, salata | 21.00 limonlu detoks çay doğuş, eti cin/vitaminli şeker 5 gr | 14.000 adım 2 mil leslie 10.000 adım 20 dk low impact cardio(bölgesel de var) |
23 şub | 9.30 büyük yyk, limonlu ılık su , diyet mamul | soya soslu tavuklu salata, nimet kekikli ekmek | siyah çay, protein bar | şekerli siyah çay, zeytinli açma | türk kahvesi, chocolte fudge cake | 20.30 light beyaz peynir, mısır, baharatlı zeytin, kimyon ve kuru naneli salata/ vitaminli şeker 5 gr | 15.000 adım 10 dk 2 kg ağırlıkla bölgesel,5 dk parktaki aletlerde bölgesel |
24 şub | 8.30 portakal suyu taze sıkım, nimet kekikli ekmek üstü bal kaymak, karabiberli yumurta, light beyaz peynir, baharatlı yeşil zeytin, marul | türk kahvesi ,elma, fıstıklı fitil lokum | inegöl köfte ekmek, piyaz, turşu, kaymaklı kemalpaşa tatlısı | siyah çay, kestaneli pasta | 20.15 pınar frii üzümlü gazoz, kabak çekirdeği | --/ şekersiz şeker 3 gr, şekersiz sakız 1 | 6.000 adım 10 dk cardio(merdiven inip çıkmak tempolu) 5 dk bölgesel |
25 şub | 11.30 büyük yyk, diyet mamul, limonlu ılık su | yeşil çay, yumurta, light beyaz peynir,söğüş | siyah çay, kuru trabzon hurması | 19.15 basmati pirinçli salata | 7.500 adım 20 dk boosted leslie |