- 2 Kasım 2023
- 8
- 14
- 38
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #4.621
Hosbuldum bende 78 den 73 e indim ama daha da inemiyorum sizlerin mesajlarınızı okuyunca motivasyonum yükseldi çok beğendimteşekkürler :) sitemize hoşgeldiniz
Gel katıl bize o zamanHosbuldum bende 78 den 73 e indim ama daha da inemiyorum sizlerin mesajlarınızı okuyunca motivasyonum yükseldi çok beğendim
TamamdırGel katıl bize o zaman
nasıl bir beslenme uyguluyorsun :)Tamamdır
nasıl bir beslenme uyguluyorsun :)
kalori sayıyor musun canım? tek öğün mü aralıklı oruç mu
beslenme
iyi akşamlar canım naberIyi akşamlar kızlar
Iyiyim şükür koşuşturmaca halindeyim sırayla çocuklar hastalandı şimdide sınav haftası var gelemiyorum o yüzden düzenimiz yok bu araiyi akşamlar canım naber
evet adımın güzelmiş2 haftadır ara verdim yarın tam gaz tekrar baslamak istiyorum, adım Sayarı tekrar indiriyim dedim günde 10 bin adım yapıyordum hergun düzenli, simdi napsam bilmiyorum var mi tavsiyeniz
Tmm her akşam raporumu yazarım burayaevet adımın güzelmiş
akşamları da listeni atarsın
kilonu da ekleyim yarın
geçmiş olsun yaIyiyim şükür koşuşturmaca halindeyim sırayla çocuklar hastalandı şimdide sınav haftası var gelemiyorum o yüzden düzenimiz yok bu ara
sen deTmm her akşam raporumu yazarım burayaiyi ki varsınız kızlar
Emzirme diyeti ile devam ediyorum ama ne kilo aldım ne verdim geleceğim inşallahgeçmiş olsun ya
sınavlar da bitsin bekleriz
demek fazla geldi canım sen menü de yaz öneri veririzEmzirme diyeti ile devam ediyorum ama ne kilo aldım ne verdim geleceğim inşallah
Merhabaaaa hoşgeldinizzzzTamamdır
Selammm kızlar
bugün kalori 761
Karb.88
3,5 lt su ve toplam 52 dk Leslie
Ara öğün yapmadım canım istemedi. Şu sezgisel beslenme ilgimi çekmeye başladı bir diyetisyene soracağım.
Eki Görüntüle 3328462 Eki Görüntüle 3328463
Pırasa mücverinin içine brokoli de ekledim tam yeşil oldu
ben de çenemin hatlarını görünce çok seviniyorumAhahaha köprücük kemiklerim varmış benim ya heyoooo