- 23 Aralık 2017
- 645
- 1.218
- 29
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #2.181
Kolay gelsin canimmO kadar yorgunum ki eşimin teslim etmesi gereken bir iş var ona yardım ediyorum sanırım sabahlayacağız
Teşekkür ederim canım neyse ki bitti. Tahminimden kısa sürdü. Uykum gelmesin diye o kadar kahve içtim şimdi de oturdum tv zaplıyorumKolay gelsin canimm
Günaydinnn vlGünaydınn :))
canım o 3 eylülde 4 km yazan ayrıca yürüyüş mü? yoksa 38 dklık cardio muBu haftaki spor ve tartı geçmişim de tabloda
Eki Görüntüle 3306388
Yok o sadece 4 km yürüyüş 38 dk bir süredecanım o 3 eylülde 4 km yazan ayrıca yürüyüş mü? yoksa 38 dklık cardio mu
Kardeşime üzülüyorum bebeğini kaybettik 2 ay oluyor ölü doğum yaptı kardeşim 2 hafta kala doğumaNiloyatospikk niye canı yanıyormuş kuzumun
Şu 60.5 bir kırayım şu zinciri ben de baklava yiyeceğim evde kek var yemiyorumkahvaltım: mısır gevrekli kurabiye, damla sakızlı kurabiye, kaju, cevizli baklava ,yykNiloyatospikk canım bu kahvaltım sana da gelsin
Olsun canım ya kardeşin sağlıklıysa şimdi iyileşmeye baksın herşeyin hayırlısıKardeşime üzülüyorum bebeğini kaybettik 2 ay oluyor ölü doğum yaptı kardeşim 2 hafta kala doğuma
afiyet olsun :)Kahvaltıyı şimdi yazayım sonra unutuyorum
Kahvaltı öncesi 07.00
1 muz
Kahvaltı 09.30
1 dilim ballı ekmek
1.salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
canım bişey önereyim mi birkaç gün şekeri çok az tutup tahıl artırabilirsin onun yerine.Bende işe yaradı gerçektenŞu 60.5 bir kırayım şu zinciri ben de baklava yiyeceğim evde kek var yemiyorum
Yok canım kötü enerji vermiyorum ama onun söylediği şeyler beni deliyor geçiyorOlsun canım ya kardeşin sağlıklıysa şimdi iyileşmeye baksın herşeyin hayırlısısen de üzülme olan olmuş kardeşine de kötü enerji gönderme nolur
Valla şimdi Türk kahvesi yanına bitter ve yulaf bar aldım yemem lazımcanım bişey önereyim mi birkaç gün şekeri çok az tutup tahıl artırabilirsin onun yerine.Bende işe yaradı gerçekten
her gün de vücudunu yormamanı öneririm yürüyüşle sporla vs