- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #2.121
İyi akşamlar baby.Nasıl gidiyor hayat ve diyet?
Gayet iyi sen nasılsın?Nasıl gidiyor hayat ve diyet?
Bazen de çok yenir tabi afiyet olsunnİyi akşamlar baby.Nasıl gitsin ya aynı gibi. Yemeği fazla kaçırmışım bugün gerçi midem allak bullak oldu. Hayatta öyle böyle kör topal gidiyor. Senin nasıl gidiyor ? Keyfin nasıl?
İyiyim canım 1.000 kalori civarıyla günü kapadım şükür.Belki yyk içerimGayet iyi sen nasılsın?
Yok canım ya halbuki dr sırt üstü yüzme vermişti. Çok uzak bana yakın olanların da bilemiyorum aşırı klor kokusundan dayanamıyorum. Sanki çok pismiş de temizlenmesi için kloru basmışlar gibi.İyiyim canım 1.000 kalori civarıyla günü kapadım şükür.Belki yyk içerim
yüzme imkanın var mı?
Hadikaİyi akşamlar
Bugün kalori 1136
Sabah 2 dilim karabuğday ekmeği,30 gr süzme peynir ve canım istedi kola zero
Öğle Patates salatası (2 küçük patatesten)
Akşam Ton balıklı 1 kaşık zeytinyağlı salata,2 çorba kaşığı pilav (çok canım çekti)
3 lt su
30 dk Leslie
E sırt üstünde suyla yüzün çok haşır neşir olmıcak işteYok canım ya halbuki dr sırt üstü yüzme vermişti. Çok uzak bana yakın olanların da bilemiyorum aşırı klor kokusundan dayanamıyorum. Sanki çok pismiş de temizlenmesi için kloru basmışlar gibi.
Seyret seyret. Ben seyretmedim bugün hala midem bulanıyor bak.Bazen de çok yenir tabi afiyet olsunnben de balık köftesi yedimm
İyi gidiyor canımm marketten aldığım atıştırmalıkları seyrediyorumm
Keyfim de iyi şükürsağolasın
Diyet iyi gidiyor. Kışlık menemen yapiyorumNasıl gidiyor hayat ve diyet?
HahaSeyret seyret. Ben seyretmedim bugün hala midem bulanıyor bak.
Sevindim bebeğim bundan iyisi can sağlığı.
Kolay gelsinDiyet iyi gidiyor. Kışlık menemen yapiyorum
saol canimmKolay gelsin
Günaydın herkeseGünaydın kizlarr napiyosunuzzz :))
Bnde iyi canim kahvalti hazirliyorum bendeGünaydın herkese
İyiyim cnm kahvaltı yapıyorum sen nasılsın