Hedef 14 kilo!

sonundaoldu

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
14.784
28.319
Evet hedefim tam 14 kilo vermek. Fazla bir hedef gibi ama emin adımlarla vereceğime inanarak diyete başladım bugün. Sık sık tartılırım hatta günlük. Ama güncellemeyi haftada bir yapacağım. 168 cm boyundayım. Bugün 77,1 gördüm. 63 kilo olana kadar devam edeceğim inş. 2 küçük çocuğum var çalışıyorum 35 yaşımdayım.
Hadi bakalım.
18.11.2024: 77,1

Bugün diyetimin ilk günü sebebiyle malzeme eksikliğim vardı. Evde olanlarla başladım.

Sabah
1 dilim beyaz ekmek
Çeyrek avokado
1 parça peynir

Ara
1 sade nescafe
2 kare bitter

Öğlen
1 kase yoğurt
5-6 kaşık tam buğday makarnası

Ara
1 elma

Ara
1 lokma cevizli sucuk
1 sade nescafe

Akşam
6 kaşık zeytinyağlı kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Ara
1 elma

İlk günüm olduğu için zorlandım tabi. Son ara öğün planımda yoktu ama aşırı acıktım.
Ben az az sık sık yiyerek hem diyeti bozmamış oluyorum hem de kilo veriyorum. Güne çok erken başlıyor 6.30 gibi.
Sabah evden çıkıp akşam geliyorum. Hava güzelse 10 bin adım atıyorum bol su içiyorum.
Bu hafta regl haftam. Haftaya kilo vermem daha iyi olacaktır

Selamlar. Bugün regl oldum ama tartım eksildi yine de. Neyse bugünkü menüyü de yazayım.

Sabah
Çeyrek avokado
1 dilim tam buğday ekmek
Bir parça peynir

Ara
2 kare bitter
1 sade nescafe

Öğlen
6 kaşık kadar zeytinyağlı kabak
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara
1 elma

Akşam
6 tane kanat ızgara
1 kase salata
1 bardak ayran

Ara
1 nescafe
1 parça cevizli sucuk

2-3 litre su. 30 dakika yürüyüş

Benimde boyum 168 kilo 78 ben suan tek öğün beslenerek kilo vermeye çalışıyorum Sabah iki haşlanmış yumurta beyaz peynır domates salatalık öğlen bir bardak ayran ve günde 3 litre su tüketiyorum umarım hedefine ulaşırsın benim hedefim 70 kg 🥰

Benimde boyum 168 kilo 78 ben suan tek öğün beslenerek kilo vermeye çalışıyorum Sabah iki haşlanmış yumurta beyaz peynır domates salatalık öğlen bir bardak ayran ve günde 3 litre su tüketiyorum umarım hedefine ulaşırsın benim hedefim 70 kg 🥰
Aynı başlamışız. Tabi tarzlarımız farklı herkes yapabileceği şekilde besleniyor. İnş sağlıkla hedeflerimize ulaşırız başarılar 😍 birlikte ilerleyebiliriz

X