Heba olan yillarim, bosaniyorum

Yeniden başlamaman için bir sebep yok.Ayril ya da barış demem.Mantikli ol kalbinin sesinin seni getirdiği nokta ortada.Akli başında düşünüp duygularına yenilmemeni diliyorum.Yenilirsen de konuşmayı, tartışmayi bırak.Böyle bir adam o değiştirmeye çalışma.Kendini yorar yipranirsin.Zaten böylesi üstüne gittikçe daha bir azar

Ah bu çok genç yaşta yapılan evlilikler… Bir erkek için ne kadar fedakarlık yaparsan o kadar kıymet bilmiyorlar. Erkek için okulu bırakan, işi bırakan, yaşadığı yeri bırakan, ailesini bırakanlar… Hepsi şimdi bin pişman. Ne olursunuz erkekler için bir fedakarlık yapmayın hayatınıza mâl olacak. Bırakın sizi seven böyle sevsin beklesin.

Ben de bunu anlamadım. Lisede tanışılmış ama 20 yaşinda evlenilmiş. Ne gerek vardı bırakmaya?
Kaçmıştır belki .bizim lisede de bir kız bırakıp kaçmıştı yaşı tutunca da evlenmişti . Gerçi 20 yaşında evlenmiş , reşit olur olmaz da evlenmemiş .bende anlamadım konu sahibi aydınlatırsa anlayacağız artık.

Kaçmıştır belki .bizim lisede de bir kız bırakıp kaçmıştı yaşı tutunca da evlenmişti . Gerçi 20 yaşında evlenmiş , reşit olur olmaz da evlenmemiş .bende anlamadım konu sahibi aydınlatırsa anlayacağız artık.
Bizim de vardı böyle kaç tane. Bir tanesi kaçıp öğretmenimizle aynı apartmana taşınmıştı. Onun yerine ben utanıyordum.

Geçmiş olsun.
En doğrusunu yaptınız ayrılmakla, üzülmeyin.
Bundan sonra evladınız, evlatlarınız için yaşayın.
Eğer bu hikayedeki evlat ben olsaydım, yıllar sonra anneme teşekkür eder,
ellerini öperdim benim şiddete eğilimli ayyaş bir babayla aynı evde büyümeme engel olduğu için.

Liseyi dışarıdan bitirme şansınız var, açık öğretime kayıt olabilirsiniz gelecek dönem. İşkur'un, İsmek'in meslek edindirme kursları var, bazıları birkaç ay sürüyor, bazıları gidilen günler için gündelik ödeme bile yapıyor. Paraya ihtiyacınız olmasa bile kendi özsaygınızı tekrardan kazanmak için, evladınıza güzel örnek olmak için ufak ufak başlayın, eğitiminizi tamamlayın, bir iş kolunda(el sanatları, mutfak sanatları vb) uzmanlaşın.

Telefonunuza Kades'i mutlaka indirin, çocuğunuzun telefonuna da indirin öğretin.

İyi bir boşanma avukatına başvurun, evladınız 6 yaşında, (en az)12 yıl boyunca nafakası, eğitim masrafları, vb olacak.
Boşanma ve Velayet davası sırasında kullanmak üzere delillerinizi şimdiden toparlayın, bir klasör oluşturun, yedekleyin.
En son gittiğiniz bir düğünde ayakta duramayacak şekilde içtiğini yazmışsınız, o düğünün sahiplerinden düğün kasedini/görüntüleri(orijinal görüntüleri kopya yoluyla harici bir hard disk/flash disk'e) almaya çalışın(bunu karşı tarafa duyurmadan yapın). O geceki videolarda mutlaka bir şekilde çıkmıştır bu ayyaş adam. Bu görüntüler ve hatta düğünden şahitler, dava sırasında çok işinize yarayacaktır(özellikle velayet ve görüşme süreleri konusunda).
Bu arada "adam"ın işini gücünü kazancını bilmiyorum ama mal kaçırma konusunda dikkatli olun, nafakayı yaptırabilirseniz döviz üzerinden belirlenmesi için başvurun(veya döviz kuru endeksi üzerinden).

Ailem arkamda yazmışsınız, babanız evladınıza sahip çıkar, "baba figürü" eksikliğini hissettirmez diye düşünüyorum.
Evladınızın boynu bükük kalmaz, durumunuzun dışarıya nasıl göründüğü konusunu bir yana bırakmalısınız. Buradaki en önemli soru, "Bir kız çocuğu, ayyaş bir babayla aynı evde güvende mi?"

Aynı mahallede yaşıyorsanız, şartlarınızı zorlayıp başka bir yere taşınma konusunu ailenizle görüşün ve gündemde tutun, derim.

Konunuzu güncellemeyi unutmayın zaman içerisinde.

Umarım güzel haberlerinizi alırız.

Hala bosanmamak icin sebep ariyorsunuz. Adam gel dese gideceksiniz. Icmekten ayakta duramayan adam cocugu neden kacirsin, kacirip ne yapsin Allah aşkına? Cocuklarina bu dunyada cehennemi yaşatan insanlara artik cok ofkeleniyorum. Boyle sacma sapan adamlarla evli kalacaksanız cocuklari devlet yurduna verin. O cocugu siddete tanik etmeye hakkiniz yok.

Liseyi niye bıraktınız ki
15 yasindayken ben iliskimiz basladi 17 yasinda lise 2 deyken istemeye geldi . Birinci istemede dusunelim dedi ailem cunku ben cok diretiyordum evlencem diye
Sonra babam bana o mu okul mu dedi
Tabi akil tutulmasi yasayan zavalli ben o dedim ve nisanlandik 2.5 yil nisanli kaldik
maddi durumlar sebebiyle.

Eşiniz gel dese geri dönecek gibisiniz …
Hala bosanmamak icin sebep ariyorsunuz. Adam gel dese gideceksiniz. Icmekten ayakta duramayan adam cocugu neden kacirsin, kacirip ne yapsin Allah aşkına? Cocuklarina bu dunyada cehennemi yaşatan insanlara artik cok ofkeleniyorum. Boyle sacma sapan adamlarla evli kalacaksanız cocuklari devlet yurduna verin. O cocugu siddete tanik etmeye hakkiniz yok.
Yok donmemekte kararliyim.

15 yasindayken ben iliskimiz basladi 17 yasinda lise 2 deyken istemeye geldi . Birinci istemede dusunelim dedi ailem cunku ben cok diretiyordum evlencem diye
Sonra babam bana o mu okul mu dedi
Tabi akil tutulmasi yasayan zavalli ben o dedim ve nisanlandik 2.5 yil nisanli kaldik
maddi durumlar sebebiyle.

17 yaşında nasil lise 2 de oluyorsunuz? Ben sizden 1 yaş buyugum, 18de liseden mezun oldum. Okula geç mi basladiniz, sinifta mi kaldiniz?

17 yaşında nasil lise 2 de oluyorsunuz? Ben sizden 1 yaş buyugum, 18de liseden mezun oldum. Okula geç mi basladiniz, sinifta mi kaldiniz?
Cocukluktaki rahatsizligim sebebiyle gec basladim okula . Lise 2 nin yaz donemiydi isteme zamanlari. Lise 3un basinda eylulde yuzuk takmis olduk

Geçmiş olsun.
En doğrusunu yaptınız ayrılmakla, üzülmeyin.
Bundan sonra evladınız, evlatlarınız için yaşayın.
Eğer bu hikayedeki evlat ben olsaydım, yıllar sonra anneme teşekkür eder,
ellerini öperdim benim şiddete eğilimli ayyaş bir babayla aynı evde büyümeme engel olduğu için.

Liseyi dışarıdan bitirme şansınız var, açık öğretime kayıt olabilirsiniz gelecek dönem. İşkur'un, İsmek'in meslek edindirme kursları var, bazıları birkaç ay sürüyor, bazıları gidilen günler için gündelik ödeme bile yapıyor. Paraya ihtiyacınız olmasa bile kendi özsaygınızı tekrardan kazanmak için, evladınıza güzel örnek olmak için ufak ufak başlayın, eğitiminizi tamamlayın, bir iş kolunda(el sanatları, mutfak sanatları vb) uzmanlaşın.

Telefonunuza Kades'i mutlaka indirin, çocuğunuzun telefonuna da indirin öğretin.

İyi bir boşanma avukatına başvurun, evladınız 6 yaşında, (en az)12 yıl boyunca nafakası, eğitim masrafları, vb olacak.
Boşanma ve Velayet davası sırasında kullanmak üzere delillerinizi şimdiden toparlayın, bir klasör oluşturun, yedekleyin.
En son gittiğiniz bir düğünde ayakta duramayacak şekilde içtiğini yazmışsınız, o düğünün sahiplerinden düğün kasedini/görüntüleri(orijinal görüntüleri kopya yoluyla harici bir hard disk/flash disk'e) almaya çalışın(bunu karşı tarafa duyurmadan yapın). O geceki videolarda mutlaka bir şekilde çıkmıştır bu ayyaş adam. Bu görüntüler ve hatta düğünden şahitler, dava sırasında çok işinize yarayacaktır(özellikle velayet ve görüşme süreleri konusunda).
Bu arada "adam"ın işini gücünü kazancını bilmiyorum ama mal kaçırma konusunda dikkatli olun, nafakayı yaptırabilirseniz döviz üzerinden belirlenmesi için başvurun(veya döviz kuru endeksi üzerinden).

Ailem arkamda yazmışsınız, babanız evladınıza sahip çıkar, "baba figürü" eksikliğini hissettirmez diye düşünüyorum.
Evladınızın boynu bükük kalmaz, durumunuzun dışarıya nasıl göründüğü konusunu bir yana bırakmalısınız. Buradaki en önemli soru, "Bir kız çocuğu, ayyaş bir babayla aynı evde güvende mi?"

Aynı mahallede yaşıyorsanız, şartlarınızı zorlayıp başka bir yere taşınma konusunu ailenizle görüşün ve gündemde tutun, derim.

Konunuzu güncellemeyi unutmayın zaman içerisinde.

Umarım güzel haberlerinizi alırız.
Cok tesekkur ederim yorumunuz bana cok iyi geldi.
Disardan bitirdim liseyi onu yazmayi unutmusum. Tasinma isi zor ama calismayi kesinlikle düşünüyorum

Allah'ın her günü her fırsatta s*çana kadar içen bir adam nasıl çocuğunuzu kaçırsın? Adam ayakta duramıyor. Zaten sorumsuz yaşamaya alışmış. Çocuk kocaman bir sorumluluk. Kararlı olun, akıllı olun bu sefer.
Tekrar birleşeceğinizi düşünüyorum.

Aslında düşünmüyorum, görüyorum.

20 yaşındayken evlenmissiniz ben 20 yaşındayken 4 yıllık üniversiteden mezun olmuştum yani okulu birakmandaki mantığı çözemedim..neyse artık önünüze bakın yaşınız daha genç tabiki o yıllar gibi olmaz ama 40 yaşına gelince pişman olmamak için kendinizi maddi ve manevi olarak geliştirmeye ve yolunuzu iki yönlü(maddi ve manevi) bir şekilde çizmeye bakın ..hayata bakış açısınız, asıl hedeflerinizi düşünün ona göre bir yol belirleyin ve çalışkan olun .. başarılar Allah yardımcınız olsun

20 yaşındayken evlenmissiniz ben 20 yaşındayken 4 yıllık üniversiteden mezun olmuştum yani okulu birakmandaki mantığı çözemedim..neyse artık önünüze bakın yaşınız daha genç tabiki o yıllar gibi olmaz ama 40 yaşına gelince pişman olmamak için kendinizi maddi ve manevi olarak geliştirmeye ve yolunuzu iki yönlü(maddi ve manevi) bir şekilde çizmeye bakın ..hayata bakış açısınız, asıl hedeflerinizi düşünün ona göre bir yol belirleyin ve çalışkan olun .. başarılar Allah yardım
Babam bana secenek sundu x mi okul mu ben x dedim nisanlandik boylece lise 3 e gececekken gidip tasdikname aldik. Tabi bunlar anlattigim kadar kolay olmadi

X