- 3 Mart 2023
- 354
- 588
- 29
- Konu Sahibi birkadinbirannebirevlat
#Bu arada avukatım aile birliginin temelden sarsılması seklinde dilekce yazmış. Bu konulari hic bilmiyorum ne derece etkili sizce
8 yillik evliliğim 1 tane prenses gibi 6 yasinda piril piril kizim.
Icki kumar gece hayati
Ve bunlar yuzunden
sesimi yukselttigim an gelen siddet tartisma kufur.
Oysa ona gencligimi verdim 15 yasinda basladi hikayemiz . Liseyi terkettim oysa ne basariliydim ne kadar guzel hayat doluydum.
Boyle bi adama donusecegini bilsem hic bu kadar fedakarlik yapar miydim.
O yaslarda amaaan anlasamazsam bosanirim ne olacak ki diyordum. Bu kadar zor olacagini bilsem daha saglam adimlar atmaz miydim ahhh ahhh cahil gencligim .
Okadar insan evlenme kizim yapma dedi ki hele o garip anam ne kadar ugrasti yapma ondan koca olmaz diye ahhh.
Hatayi basta yaptim evet ama ilk aylarda icmeler gezmeler gazinolar çoktanbaşlamıştı .
Sabrettim boyun egmedim ama hic.
Sustum olmadi
Bağırdım olmadi
Küstüm olmadi
Buyukler devreye girdi olmadi.
Hep son raddeye kadar sabredeyim umudum bitsin bir kere gideyim tam gideyim dönüşü olmasin istedim
Oyle de oldu simdi annemin evindeyim.
Her kavgamizda cekemiyosan defol annenin evine derken bile hic gidemem diye düşündü.
Ama gittim işte oyle kavga da etmedikbu sefer.
Gittigimiz bir dugunde ayakta duramayacak kadar içince bitti o an .
Eve geldik uyudu sabah uyandi asık suratimi gorunce ne oldu dedi utandim ordaki herkesten utandim evladimdan utandim yer yarildi ben yerin dibine girdim dedim .
Hic bisey demedi onun icin normal biseydi bu cunku.
2 gun hic konusmadik. O piskindi gayet ben konusmadigim icin o da bana tepkiliydi.
ayrilalim dedim bisey demedi ertesi gun hazirla herseyini dedi olur dedim .
Cocugu birak da git dedi birakmayacagimi bile bile.
Tartistik biraz ben babami ariyorum cocugumu da alip gidiyorum dedim .
Babami aradim tamam kizim dedi hemen geldi. Hep sorunlar olduğu için ona da supriz olmadi.
Şimdi oyle bi haldeyim ki 2 gun agladim simdi hissizlestim korku var basima bela olursa
Evladimi kacirirsa
Aileme musallat olursa
Bide bunca olana ragmen aptal gibi bi yanimda acaba duzelir miydi ya evladimin boynu bükük kalirsa diye de dusunmeden edemiyorum.
Ya bosanmazsa ya zorluk cikarirsa bide ustune ustluk ayni mahallede yaşıyoruz o kadar zor ki
Bunlari nasil aşcam bilmiyorum.
Siz nasil aştınız aşabildiniz mi
8 yillik evliliğim 1 tane prenses gibi 6 yasinda piril piril kizim.
Icki kumar gece hayati
Ve bunlar yuzunden
sesimi yukselttigim an gelen siddet tartisma kufur.
Oysa ona gencligimi verdim 15 yasinda basladi hikayemiz . Liseyi terkettim oysa ne basariliydim ne kadar guzel hayat doluydum.
Boyle bi adama donusecegini bilsem hic bu kadar fedakarlik yapar miydim.
O yaslarda amaaan anlasamazsam bosanirim ne olacak ki diyordum. Bu kadar zor olacagini bilsem daha saglam adimlar atmaz miydim ahhh ahhh cahil gencligim .
Okadar insan evlenme kizim yapma dedi ki hele o garip anam ne kadar ugrasti yapma ondan koca olmaz diye ahhh.
Hatayi basta yaptim evet ama ilk aylarda icmeler gezmeler gazinolar çoktanbaşlamıştı .
Sabrettim boyun egmedim ama hic.
Sustum olmadi
Bağırdım olmadi
Küstüm olmadi
Buyukler devreye girdi olmadi.
Hep son raddeye kadar sabredeyim umudum bitsin bir kere gideyim tam gideyim dönüşü olmasin istedim
Oyle de oldu simdi annemin evindeyim.
Her kavgamizda cekemiyosan defol annenin evine derken bile hic gidemem diye düşündü.
Ama gittim işte oyle kavga da etmedikbu sefer.
Gittigimiz bir dugunde ayakta duramayacak kadar içince bitti o an .
Eve geldik uyudu sabah uyandi asık suratimi gorunce ne oldu dedi utandim ordaki herkesten utandim evladimdan utandim yer yarildi ben yerin dibine girdim dedim .
Hic bisey demedi onun icin normal biseydi bu cunku.
2 gun hic konusmadik. O piskindi gayet ben konusmadigim icin o da bana tepkiliydi.
ayrilalim dedim bisey demedi ertesi gun hazirla herseyini dedi olur dedim .
Cocugu birak da git dedi birakmayacagimi bile bile.
Tartistik biraz ben babami ariyorum cocugumu da alip gidiyorum dedim .
Babami aradim tamam kizim dedi hemen geldi. Hep sorunlar olduğu için ona da supriz olmadi.
Şimdi oyle bi haldeyim ki 2 gun agladim simdi hissizlestim korku var basima bela olursa
Evladimi kacirirsa
Aileme musallat olursa
Bide bunca olana ragmen aptal gibi bi yanimda acaba duzelir miydi ya evladimin boynu bükük kalirsa diye de dusunmeden edemiyorum.
Ya bosanmazsa ya zorluk cikarirsa bide ustune ustluk ayni mahallede yaşıyoruz o kadar zor ki
Bunlari nasil aşcam bilmiyorum.
Siz nasil aştınız aşabildiniz mi
Son düzenleme: