- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
- 298
Ama ben farkındaysan ona ağır mesaj yazmadım lamelif, 3-4 sayfa tek başına yazdı ve diğerlerinden (yani bizden destek) alamadığı için ikiyüzlü pislikelr dedi biz de neden desteklemediğimizi, yanlış laflar söylediğini güzel dille anlattık, oku bak kimse ona ağır laf etmedi, yanlış bir durum var onu belirtti. Eee buna da hakaret ediyor, Sanane, sen sus, baksana @Hayyal arada ne biçim kaynadı kız, laf bile etmeden ağır laf yedi
Kız ona bile sustu.
Yani kime ne anlatalım, saydırıp dursun o zaman öyle mi?
Ya git anlayacagin gibi anla.ettiğin lafı geri alma ebedi.. o arkadaşa katılıyorum. ne güzel söylemiş dedin az önce.
hımm . müneccimde oldun.Ya git anlayacagin gibi anla.
sen git de misty day iyi demis oh demis ne guzelde namusuna laf etmis diyorsun icinden itiraf et.
yazdigini inkar etmemis.isine gelince kinama bile yapmamis.
ben kimseye agir hakarette bulunmadim orada o gitti profile yazdi.Sen asagi kaliyo musun ebedi? Hakaretin azi çoğu mu var? Bak burda yazanlara da saldırıyorsun. O sana o kelimeleri yazmadan once sen cok duzgu seyler mi yazıyordun
Birlikte birbirinize saya saya olayı daha da ilerletip cirkinlestirdiniz bu kadar basit.
Valla sana birsey diyimmi ben buradaki mikserler gibi bu kin davasini yillarca gutmem ama bazi mikserler var onlar kendilerini bilir biz birsey yaptigimizda yillarca surer o konu.
bakayim kim tepki veriyor dedim denedim ve dedigimde cikti.
burda size soylenmis olsaydi bu soz delil olmasina bile gerek olmazdi neler taxilir nele4 cizilirdi.
durust olun oyle cevap verin.
evet baxi pisliklerin icini cok iyi biliyorum.
nerede bu . hangi konudaKüfür eden sensin bi kere, "hayvan,gerizekalı,travesti" lafları gırla gitsin,ondan sonra "bana hakaret ettiler"...He tamam öyle öyle
Konuda değil,profilinde yazmıştı silmişnerede bu . hangi konuda
senmi travestisin. yok artıkKonuda değil,profilinde yazmıştı silmiş
Yess erkekmişim ben,travestiymişimsenmi travestisin. yok artık
Al işte aynen devam.ben kimseye agir hakarette bulunmadim orada o gitti profile yazdi.
daha ne anlayayim yemin ederim nato mermet nato kafa.
neyse bilerek yapmaya devam edin.ben gorucem sizi basiniza bi is geldiginde.
bak o zamsn basil burada kavga kiyamet olacak.bize hajaret ettiler diye.
persembe gunu bana satasanlar kimdi.
ben ne guzel hakaretmi ediyorsunuz dedeydim.
Sen koca bulalim demissin neyi saka bunun.o da o lafi soylemis.Bana kocan sana yetmiyor dendi O okypete şahit. Kaldı ki ben bayanın evli olduğunu bilmeden şakavari söyledim, yalanım varsa Allah şahit, siyasi topikti siyasetle karışık şaka mahiyetinde yazdım. Belki yanlıştı ama karşılığında bana da laf edildi. Kimse de bana destek çıkmadı emin ol, AKPli kaynayan konu da kimse o arkadaşa laf edemedi. Üstüne başka yerde yine beni millete erkek bulan damgası ile yaftaladı kimse ses etmedi.
Ne yapalım yani ebedi? Ben kimseden yancılık beklemiyorum sadece hakaret edilmesin yeter. Ben sorunumu kendim hallederim, yancıya da ihtiyacım yok.
Yani şu yaşadığın herkesin başına geliyor emin olabilirsin...
yalnız misty kadın. faceimde ekli. hemide çok güzel ,tarz bir kadın. o yüzden erkek olarak düşünüyorsan yanılıyorsunSen cekil hatta defol git tutan mi var.
yeminle iti kopugu ugursuzu dolmus.
kadin gorunumlu erkekler.
Sen bana bu konuda destek falan vermedin.Al işte aynen devam.
Ne diyeyim simdi sana senin seviyende mi cevap vereyim?
Destek bekledigin insanlara yazdigin her mesaj hakaret iceriyor. Yine de sana hakaretsiz duzgunce cevaplar veriliyor.
Bu sekilde devam ettigin surece kimseden destek goremezsin.
Bu insanlar taraf tuttuğu icin değil senin hakaretsiz yazamamandan kaynaklı
bende sirius takım yıldızından geldim. kısaca uzaylıyım. ama çaktırma. aranıza karıştım:)Yess erkekmişim ben,travestiymişim
Sen koca bulalim demissin neyi saka bunun.o da o lafi soylemis.
ama ben bu kisye bu tarz yazilar yazmadim.
o direk aileden girip namustan ciktigaka savunuyorsunuz ya komiksiniz cidden.
Iyi kadin dusmani pislik bir kadinmis.yalnız misty kadın. faceimde ekli. hemide çok güzel ,tarz bir kadın. o yüzden erkek olarak düşünüyorsan yanılıyorsun
Yanlis yazmis iste diyoruz cok pis seyler cok ayip seyler yazmis daha ne diyelim?Taksimde mi sallandirmamiz lazim.?Sen bana bu konuda destek falan vermedin.
sadece persembe gunu yanlusti dedin.
once onu ayirt et.
sunu anlayin once destek beklefigim yokki.
karsimda nadil bir zihniyet oldugunu biliyorum.siz devam edin.
diyorum ya yanlisti demeyen gerkesin basindan gecsinki bu olay.hetkes anlasin anyayi konyayi.
gorurum o zaman hanimefendiliginizi.
bana seviyeden bahsetmeyin su sitede hakaret etneyen bur kisi gosterin.vogunuz hakaeetten banlaniyorsunuz be.
nasul bir cirkeflik ikiyuzluluk bu ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?