Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence normal ben 8.gun yaptırdım 5.qun embriyosu 75.99 çıktı ikiz qebelikmiş testten 1 hafta sonrada ikiz olduqunu oqrendimHanimlar iyi aksamlar transferimin 12. Gunu ve hcg 65 sizce deger normal mi fazla mi
5. Gun embriyosu
Kac haftalik oldugu nasil hesaplaniyor tup bebekteBence normal ben 8.gun yaptırdım 5.qun embriyosu 75.99 çıktı ikiz qebelikmiş testten 1 hafta sonrada ikiz olduqunu oqrendim
Benim 12. Gun normal mi ki5. Gündü, dedim 67.5 ile öğrendim bende. 14. Gün 205 18. gün 1600 ile devam etti.
Kacinci gun yaptirdiniz testi67.5 ile de ben hamile kaldım, şu an 16. Haftadayım. Hayırlı olsun inşallah, inşallah güzel bir şekilde de artış gösterir.
Merak icerisindeyim inşallah sağlıklı ilerlerKan testi ile 12. Gün
Hayirli olsun sizinde Rabbım kucaginiza almayi masil etsin67.5 ile de ben hamile kaldım, şu an 16. Haftadayım. Hayırlı olsun inşallah, inşallah güzel bir şekilde de artış gösterir.
Valla ben ilk oqrendiqimde ultrasonla bakmadı doktorum sadece sonucu syledi qeldim evime 1 hafta sonra kanamam başladi doktora tekrar qittim keseleri ozaman qordu hemşireye sordum kaç haftalikti diye 5 hafta dedi ozaman oqrendiqimde de 1 aylık kabul ediliyor heralde zaten her qittiqimde artık 2 3 qün önde qörunuyo hep atlıyoruz yani birde doktor ölçup soyluyo belli bı buyukluqe qelince çocukKac haftalik oldugu nasil hesaplaniyor tup bebekte
Belli olmuyor yani bende hesaplama yapicam bi turlu yapamiyodum tam olarakValla ben ilk oqrendiqimde ultrasonla bakmadı doktorum sadece sonucu syledi qeldim evime 1 hafta sonra kanamam başladi doktora tekrar qittim keseleri ozaman qordu hemşireye sordum kaç haftalikti diye 5 hafta dedi ozaman oqrendiqimde de 1 aylık kabul ediliyor heralde zaten her qittiqimde artık 2 3 qün önde qörunuyo hep atlıyoruz yani birde doktor ölçup soyluyo belli bı buyukluqe qelince çocuk
Evet canım doktora tekrar qittiqinde sor syler sana kese için çaqirdiqindaBelli olmuyor yani bende hesaplama yapicam bi turlu yapamiyodum tam olarak
Merkez mi bakiyor keseye bide vajinal ulturasonlami normal ulturasonlamiEvet canım doktora tekrar qittiqinde sor syler sana kese için çaqirdiqinda
Evet ben medikal hastanesinde yaptırdım özel hala daha kendi doktorum takip ediyor pek memnun deqilim ama ikiz qebelik ve riskli qebelik diye hiç kimse ilqilenmiyor o yüzden mecburen bu doktoruma qidiyorum bana doktorum 8.haftaya kadar vajinal ultrason olucak dedi ben çok korkuyordum birde kanamam olunca daha fazla korktum hemşiresine syledim baktırmak istemiyorum dedim ama mecbur dedi karından qörunmuyor dedi kalp atişlarinida 6.haftada duyduk 8.haftada qittiqimde qöbekten bakabiliriz dedi artık qöbekten bakıyoruz artık onlarda biliyorlar ben Allah'a emanet ettim çok şükür tehlikem olmasına raqmen yavrularim beni bırakmadı korkma zaten normal muane qibi olmuyo afedersiniz cihazı biraz uçta tuttu benim doktorum ama bı aqri bişey hissetmedim sadece korkma Allah'a emanet etMerkez mi bakiyor keseye bide vajinal ulturasonlami normal ulturasonlami
Transferin 3. Gunu bacak agrim coktu ben mecburen gittim hastaneye orda vajinal baktilar bayaga ugrastilar o gun bende cok korkmustum hatta agladim kesin dustu diye hamd olsun bisey olmamis ama ben simdi burda arastiriyorum bazilari 6. 7. Gun hcgde 65 veya 100 gormus gercekten normalmidir benim 12. Gun 65 deger cok az gibi geldiEvet ben medikal hastanesinde yaptırdım özel hala daha kendi doktorum takip ediyor pek memnun deqilim ama ikiz qebelik ve riskli qebelik diye hiç kimse ilqilenmiyor o yüzden mecburen bu doktoruma qidiyorum bana doktorum 8.haftaya kadar vajinal ultrason olucak dedi ben çok korkuyordum birde kanamam olunca daha fazla korktum hemşiresine syledim baktırmak istemiyorum dedim ama mecbur dedi karından qörunmuyor dedi kalp atişlarinida 6.haftada duyduk 8.haftada qittiqimde qöbekten bakabiliriz dedi artık qöbekten bakıyoruz artık onlarda biliyorlar ben Allah'a emanet ettim çok şükür tehlikem olmasına raqmen yavrularim beni bırakmadı korkma zaten normal muane qibi olmuyo afedersiniz cihazı biraz uçta tuttu benim doktorum ama bı aqri bişey hissetmedim sadece korkma Allah'a emanet et
2 qün qectiyse tekrar yaptirsana benimde bacaqima vuruyodu aqri ben yinede qitmedim hastaneye damarima düqüm atmışlar qibiydi sen tekrar bı baktır bakalım belki qeç tutunmuştr öyle olanlarda varTransferin 3. Gunu bacak agrim coktu ben mecburen gittim hastaneye orda vajinal baktilar bayaga ugrastilar o gun bende cok korkmustum hatta agladim kesin dustu diye hamd olsun bisey olmamis ama ben simdi burda arastiriyorum bazilari 6. 7. Gun hcgde 65 veya 100 gormus gercekten normalmidir benim 12. Gun 65 deger cok az gibi geldi
Bugun aksam gittim ben yarin merkezi arayacagim2 qün qectiyse tekrar yaptirsana benimde bacaqima vuruyodu aqri ben yinede qitmedim hastaneye damarima düqüm atmışlar qibiydi sen tekrar bı baktır bakalım belki qeç tutunmuştr öyle olanlarda var
Seni Kaçıncı qün buqün bak biri yazmiş sana 12.qun test yapmiş onunda 60larda cikmiş ya seninde oyleBugun aksam gittim ben yarin merkezi arayacagim
12. Gunum canım biraz kaygilandim benSeni Kaçıncı qün buqün bak biri yazmiş sana 12.qun test yapmiş onunda 60larda cikmiş ya seninde oyle