Hcg değeri nasıl yükselir

Merhabalar sizlere bir sorum olacaktı. Biz eşimle 6 aydır gebelik düşünüyoruz. Sürekli doktor kontrolünde ilerliyoruz. Bugün gidip kan verdim hcg degerim28 cıktı. Doktorum bisey söylemek için çok erken dedi. Şimdi hamile olmasam hcg degerim 0 mi normalde. Sizce bi hamilelik var mıdır bilgisi olan var mı. ? Bu arada haftaya tekrar gelmemi söyledi

Merhabalar sizlere bir sorum olacaktı. Biz eşimle 6 aydır gebelik düşünüyoruz. Sürekli doktor kontrolünde ilerliyoruz. Bugün gidip kan verdim hcg degerim28 cıktı. Doktorum bisey söylemek için çok erken dedi. Şimdi hamile olmasam hcg degerim 0 mi normalde. Sizce bi hamilelik var mıdır bilgisi olan var mı. ? Bu arada haftaya tekrar gelmemi söyledi
5 ve üzerine gebelik kabul edilir. Degerinin duzenli yukselmesi önemli 48 saatte yuzde 60 ve üzerine artis varsa beta düzenli yukseliyor ve Sağlıkli gebelik var demektir. Doktor her ihtimali dusunerek ortalama bi cevap vermis

5 ve üzerine gebelik kabul edilir. Degerinin duzenli yukselmesi önemli 48 saatte yuzde 60 ve üzerine artis varsa beta düzenli yukseliyor ve Sağlıkli gebelik var demektir. Doktor her ihtimali dusunerek ortalama bi cevap vermis
Yarın doktora gidicem tekrar. Yanı hesaplarima göre değerimin 86 civarlarında olması gerekiyor. 2 günde 2 katınaçıkıyorsa 6 gunde 3 kâti öyle olması lazım inşallah dış gebelik fln değil-dir. Çok tsk ederim yanıtınız için 😊🤗

Yarın doktora gidicem tekrar. Yanı hesaplarima göre değerimin 86 civarlarında olması gerekiyor. 2 günde 2 katınaçıkıyorsa 6 gunde 3 kâti öyle olması lazım inşallah dış gebelik fln değil-dir. Çok tsk ederim yanıtınız için 😊🤗
Yuvarlak hesap iki kat dersek. Carsamba 28 cuma 56 pazar 112 gibi olmasi lazim pazartesi de insallah en azindan150 uzeri bi deger cikar

Sanırım bn yanlış anlamışım bugün gittim. Progesteron degerim 28 miş.bn hcg anlamışım. Hcg degerim bugün 13 cıktı adetim 6 gün gecikti. 😥hamilelik yok galiba ya
13 gebelik olmamasi olicin yuksek bir deger. Kanda takip etmeye devam et carsamba bidaha baktır. 5 ten sonrasinda gebelik şüphesi vardir

13 gebelik olmamasi olicin yuksek bir deger. Kanda takip etmeye devam et carsamba bidaha baktır. 5 ten sonrasinda gebelik şüphesi vardir
Çok düşük bir ihtimal değil mi🤔😥 aslında bu ay yumurtlamam gec oldu ondan olabilir mi acaba? Çünkü hiçbu kadar geç adet olmamıştım hala ağrılarım devam ediyo

Çok düşük bir ihtimal değil mi🤔😥 aslında bu ay yumurtlamam gec oldu ondan olabilir mi acaba? Çünkü hiçbu kadar geç adet olmamıştım hala ağrılarım devam ediyo
Gec dollenme olabilir evet dusuk bi deger yapilacak tek sey kanda takip etmek

Merabalr ben yeni katildm ben size bisey danışmak istiyorm aklım çok karışık ben hu ay adet oldum ama 2 gün bile sürmedi ara sıra geliyordu 2 . 3. Saatbile tam olarak görmedim sonra kesildi kan testi yaptım 0.100 cıktı anlamdm yardımcı olurmusnz benim gebelik idrar testinde cikmyr. Belli bir zamana kadar

Canım ben ilk verdiğim de 96ydı bi arkadaşım aaa çok az falan dedi bende korkmuştum kötü mü acaba diye ama doktor normal dedi geç döllenme olmuş benim adetim 10 gün geçtikten sonra kan vermiştim ben 96dan iki gün sonra 202 çıktı yani iki katına çıkmıştı iyi dedi doktor senin 158 ilk kan sonucun mu daha önce yaptırdın mı
Merhaba geç dollenme olduğunu nasil anlıyoruz hiç bilgim yok

Kızlar merhaba regl 4 gün kala ilk değerim 28 çıktı 2. Gün sonra 80 2 gün sonra adet günü 212 değer iyi mi ? Doktor haftaya Salı gel dedi gittiğim de görürmüyüm keseyi ?

Back