inşallah canım..
seni çok iyi anlıyorum, benim de 2 yılın üzerine oldu ve ben de her adımda okadar korkuyorum ki.. rabbim hiçbirimizin sevincini yarım bırakmasın
aminnn inşallah isteyen herkse tattırsın Güzel Allahımmm....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım..
seni çok iyi anlıyorum, benim de 2 yılın üzerine oldu ve ben de her adımda okadar korkuyorum ki.. rabbim hiçbirimizin sevincini yarım bırakmasın
edi merhabaaöncelikle sana beklemeden farklı bir doktora gitmeni kesin kes tavsiye ederim.çünkü eğer dış gebelik riskinden şüpheleniyorsa drun şunu bilmesi gerekir tüpünü patlatabilir duş gebelik durumu ve oldukça risklidir..O nedenle bekleyelim dediği zaman aralığı ben biraz çok buldum burdan bir kıllandım doktorunaabenimde sağlıksız gideb ve bitirdiğimiz bir gebeliğim oldu ama dış gebelik ihtimali çok düşük gibiydi değerler max 69 idi ona rağmen 2 günde bir gittim kan verdim takipte kaldım.takip önemli canım bu birrr.ikincisi ultrason ÇOK FARK EDERRRyani o görememiş olabilir hemen daha iyi bir dr yada hastaney gitmeni öneririm.çok beklenen bir bebekmiş inşallahhhh yaşadığın son kaygın olur ve gördüm sağlıkla benimle dersin.ve sağlıklı bir gebelik mümkünse kan değerlerine göre görmen gerekli tatlım:26:Bence hiç durma farklı bir yere git inşallahhh Allah sağlıkla kucağına almanı nasip eder...dualarım seninle
Merhaba Derin dr a açıkçası pek güvenmiyorum çünkü benim çikolata kistim var beni ameliyat edecekti normal yoldan hamile kalamayacağımı ameliyatta yumurtalığımı alabileceğini ondan sonrada tüp bebek yapacağını söylemişti ben o ay hamile kaldım ve sanki bu dr un hiç işine gelmedi. muayene sırasında bi ara küçük bişi görür gibi oldum filan dedi sonra göremedim dedi.amaaan değiştircem zaten başka bi dr a gitcem. normal hamileliklerde hcg artışı 2 günde bir 2 ye katlanıyomuş dış gebelikte az artıyomuş yada düşüyomuş.bugün kan tahlili verdim eğer düşüş veya az bi artış varsa hemen gidicem başka bi dr a.yarın belli olacak.öyle zırt bırt ultrasona da girmek istemiyorum zararı olur diye, biraz bekleyim bebişim büyüsün görücem diye hissediyorum, çok şükür ağrım kanamam bişiyim yok. güzel dileklerin ve duaların için çok sağolll umarım dediğin gibi olur canımmm...
Edicim dış gebelikte değerler birden çok artar..düzensizdir.ama yüksektir düşük değerlerde genelde diş gebelik riski azdır.Ultrasonda ses dalgalarıyla baktığından bir zararı olmaz emin ol benim burdan arkadaşlarım her hafta girdilerr:)meraktan tabi.)bence sen iyi bir cihaz ile bir daha baktır.böyle şeyler çok değişir bünyeye göre hatta betanın kana geçişi bile farklıdır..haydi hayırlıısııı boll bolllll dua eett canım..Rabbimmm ne eylerse güzell eylerr.mucize bebek kistle gebe kalmak imkansız değil ama gerçekten çok zor...mücadeleci bir miniş senin ki inşallahhh devmıda sağlıklaa geliirrrr
sen bi gel de bende seni yolacam :)
beni bilirsin pimpirikliyim işte kafama kurt girdi kemirip duruyo
Allahım sana arka arkaya 3 5 tane kıvırcık cadı versinde (aynı sen gibi) bi gör gününü o hergün temizleyip durduğun evini çarşamba pazarına döndürsünler :)
hep duamdasın bitanem Rabbim bunca sıkıntının üstüne senide sevindirecek inşallah...
ediii noldu canım sonuç merak ettim benim de buna benzer bir durumum oldu değerim 3500dü ama vajinal göremediler dış gebelik olabilir vs dediler ben de ertesi gün başka doktora gittim küçük de olsa gördü ama hala kaygım dinmedi, 10 gün sonra tekrar gidicem inş sende de her şey yolundadır mutlaka yaz canım
ediii noldu canım sonuç merak ettim benim de buna benzer bir durumum oldu değerim 3500dü ama vajinal göremediler dış gebelik olabilir vs dediler ben de ertesi gün başka doktora gittim küçük de olsa gördü ama hala kaygım dinmedi, 10 gün sonra tekrar gidicem inş sende de her şey yolundadır mutlaka yaz canım
edi baya pimpirikli o yüzden betahcg yaptırdı deger normal 15000 korkmayın tevekül edin. içi rahatladı ya ugramaz topige bari ben sahipleniyim :) allah yardımcın olsun güzelim
:) alemsin kızımmm :) topiğe içim rahatladığından değilde kesin sonuç almadığım için bişi yazmıyom yoksa hergün bakarım yane :) gelde yol saçımı başımı ne pimpiriklisin diye :) çok özledim kuzu ya ne zaman gelcennn
edi baya pimpirikli o yüzden betahcg yaptırdı deger normal 15000 korkmayın tevekül edin. içi rahatladı ya ugramaz topige bari ben sahipleniyim :) allah yardımcın olsun güzelim
Alpellacım sağlık ocağında baktırdım değerlerin artışı normal olunca biraz daha rahatladım ama bende bebeğimi görmeden kaygım bitmicek,seni anlıyorum ama bak ne güzel küçücükte olsa görünmüş dış gebelik değil işte takma kafanı sabret. annemin bana dediği gibi çocuğu drların elinde oyuncak etme :) bana kalsa bende şimdiye kadar 10 defa dr a gitmiştim ya annem le k.validemin dur demesiyle duruyorum :)
sevgili edi kasıklarım patlayacak kolum bacagım konyayya fırlayacak çok kötüyüm drdan randevu aldık çarşamba gitcez yımırta takibi istiycem bakalım nekadar yımırtlıyorum hem piskolojik hem fizyolojik olarak iyi degilim bu durumda gelmem pek dogru olmaz ailem tedirgin olur, üzülür. ölüyom ediii hakkını helal et emi. ah bi gelsem valla hhiiiç affetmeyecem didikleyecem senide gelemiyom dua et :) yoksa işin bitmişti :) nihaah
selam kızlaaaar dün dr a gittim keseyi gördüüüüük 10 gün sonrada kalp atışlarını dinlemeye gidicez inşallah...
Rabbime binlerce şükürler olsun Güzel Allahım kimseyi darda koymasın isteyen herkesi sevindirsin...
maşallahh çokk tebrik ederimm ohh süper haber buuuuinşallah sağlıkla buk buklarıda duyarsınnnn:)sağlıkla su gibi geçer günler kucağınada alırsınn çok tebrik ederimmm