- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
Inşallah gönlünün dileğini versin AllahHaklısın Rabbime şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ilk gebelik ya işte haftaya cuma gidecem tekrar o zaman iyi çıkarsa rahatlıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah gönlünün dileğini versin AllahHaklısın Rabbime şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ilk gebelik ya işte haftaya cuma gidecem tekrar o zaman iyi çıkarsa rahatlıcam
İnşallah benimkide katlar kızBenimde 164 cikti ilk testim labaratuvardaki cocuk degeriniz dusuk tekrarlayin dedi cok moralim bozuldu doktorumu aradim soyledim hemen folic e basla dedi beta takibine gerek varmi dedim hayir yok dedi ama ben sayanamadim gittim iki gun sonra yine test yaptirdim 468 cikti:) demekki neymis kaTlanacagi varsa katlaniyormus:)
Amin canimmInşallah gönlünün dileğini versin Allah
noldu canim degerin katlandimi? Merak ettim... Bende suan yeni ögrenidm ve katlanir insallah ilki kimyasaldi 4 hafta önce...Amin canimm![]()
Canım gitmedim ki doktora 2 hafta sonra gel kalp atışına bakarız dedi doktor hafyaya gidecem bekliyorum sabırsızlıknoldu canim degerin katlandimi? Merak ettim... Bende suan yeni ögrenidm ve katlanir insallah ilki kimyasaldi 4 hafta önce...
Canım gitmedim ki doktora 2 hafta sonra gel kalp atışına bakarız dedi doktor hafyaya gidecem bekliyorum sabırsızlık![]()
Amin canım saolasiniyi iyi masallah kanama olmadigi sürece süper allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim
canim benim sonuc cikti bati bir gün gecmisti kan aldirdigimda simdi sonucu geldi 158 mis simdi aldirirsam iki mislisi olmali yani bu iki gün önce aldirdigim kanin sonucu normalmi?Amin canım saolasin![]()
Canım ben ilk verdiğim de 96ydı bi arkadaşım aaa çok az falan dedi bende korkmuştum kötü mü acaba diye ama doktor normal dedi geç döllenme olmuş benim adetim 10 gün geçtikten sonra kan vermiştim ben 96dan iki gün sonra 202 çıktı yani iki katına çıkmıştı iyi dedi doktor senin 158 ilk kan sonucun mu daha önce yaptırdın mıcanim benim sonuc cikti bati bir gün gecmisti kan aldirdigimda simdi sonucu geldi 158 mis simdi aldirirsam iki mislisi olmali yani bu iki gün önce aldirdigim kanin sonucu normalmi?
bu benim ilk kan sonucum daha önce yaptirmadim bat 27.2. idi ben kani 28.2 de verdim yani iki gün öncesinden bu deger. Aslinda bugünde alinmasi lazim tam iki gün gecti aradan ama dokt0r bakacakmis karar vercekmis alip almayacaklarina.Canım ben ilk verdiğim de 96ydı bi arkadaşım aaa çok az falan dedi bende korkmuştum kötü mü acaba diye ama doktor normal dedi geç döllenme olmuş benim adetim 10 gün geçtikten sonra kan vermiştim ben 96dan iki gün sonra 202 çıktı yani iki katına çıkmıştı iyi dedi doktor senin 158 ilk kan sonucun mu daha önce yaptırdın mı
Alırlar kuzum bence kan 2 günde 2 katına çıkması gerekiyormuş inşallah sağlıklı bi bebek olur canımbu benim ilk kan sonucum daha önce yaptirmadim bat 27.2. idi ben kani 28.2 de verdim yani iki gün öncesinden bu deger. Aslinda bugünde alinmasi lazim tam iki gün gecti aradan ama dokt0r bakacakmis karar vercekmis alip almayacaklarina.
Amin cok sagol canim ya. Cümlemizede. Ben almanyadayim malesef burda kan almak meshur degil :) bekliyorlar öyle takip etmezler kani. Bakalim doktor ne dicek belki ben düsük yaptim diye bi öncekinde alinsin derse bilemem.Alırlar kuzum bence kan 2 günde 2 katına çıkması gerekiyormuş inşallah sağlıklı bi bebek olur canım![]()
Evet canım bi daha duymuştum orada kan almadıklarını ama demek ki doktorun takip ettiği yöntem var ona göre bakar canımAmin cok sagol canim ya. Cümlemizede. Ben almanyadayim malesef burda kan almak meshur degil :) bekliyorlar öyle takip etmezler kani. Bakalim doktor ne dicek belki ben düsük yaptim diye bi öncekinde alinsin derse bilemem.
almasada olur yükselsinde degerlerim :) önemli olan o allah hepimizinde yardimcisi olsnEvet canım bi daha duymuştum orada kan almadıklarını ama demek ki doktorun takip ettiği yöntem var ona göre bakar canım
Amin canım dikkat et ağır falan kaldirma dua et Rabbim esirgeralmasada olur yükselsinde degerlerim :) önemli olan o allah hepimizinde yardimcisi olsn
amin canim cok sagol. Duami hep ediyorum herkesede ediyorum insallah kabul olurAmin canım dikkat et ağır falan kaldirma dua et Rabbim esirger
Insaallah canımamin canim cok sagol. Duami hep ediyorum herkesede ediyorum insallah kabul olur