Hcg değeri nasıl yükselir

Beta HCG yükselirken göğüsteki hassasiyet artiyormu ?2 kez kimyasal yaşadım merak ediyorum

Beta HCG yükselirken göğüsteki hassasiyet artiyormu ?2 kez kimyasal yaşadım merak ediyorum
Böyle bir orantı kurmak mümkün değil. Hcg nin göğüs ağrısıyla ilgisi yok, bazı hamileliklerde göğüs aşırı hassaslaşabilir bazısında ise hiç bir acı sızı olmaz. Bu bir kişinin farklı hamileliklerinde bile değişiklik gösterebiliyor.

Gogusle bi bağlantısı olduğunu sanmıyorum kanda yukselen bir hormon sadece. En aşikar belirtiside bulantiya sebep olması o da genelde betanin baya yukseldigi donemlerde basliyor ortalama 6.-8. Haftalarda

Merhaba , ilk defa degerim daha yüksek çıktı , fakat göğüs ucu acısı git gide azalıyor , yarın gidip tekrar kan vercem , bu korkutuyo beni

Merhaba , ilk defa degerim daha yüksek çıktı , fakat göğüs ucu acısı git gide azalıyor , yarın gidip tekrar kan vercem , bu korkutuyo beni
Kaç cikti degeriniz gogus hassasiyeti adet donemi oldugu içindir klasik adet belirtileri yasanabiliyor yine

Ilki 108 ,ikincisi 300 ciktı ,pazartesi gel dedi ama ben 2 kimyasal geçirdim icimde hep bi korku ya yükselmezse diye

Ilki 108 , 2. 400 çıktı ,pazartesi gel dedi ama ben 2 kimyasal geçirdim icimde hep bi korku ya yükselmezse diye
Anlıyorum bende iki düşük yasadim. Yükselme eger 48 saatte bir ise gayet güzel bu surecte yapabileceğini tek şey yukselmeyi takip etmek 1500 civari olunca kese görünür. Bir defa da kimyasal gebelik yasadim kotu dusunme stres girme nasipse onubsenden bisey kopartamaz değilse de kipirdamadan dursanda sende durmaz. Dua ile sabret. Güzel şeyleri düşün ki oda sana daha güçlü tutunabilsin. Vücudunu dinleme orasi ağırdı burasi batti vs vs. Bunun sonu yok gebelikte vucut yeni bi olusuma giriyor dolayısıyla bi takim farklılıklar normal zaten dedigim gbi adet zamani oldugu icin krampti batmaydi gogus hassasiyetiydi normal seyler. Çok fazla su tuketin bunu doktorum her gebeligimde israrla soyluyordu bana. Genelde dinlenme halinde olun. Kanama lekelenme vs gormedikcede panik yapmayin. Rabbim nasip ettiyse gelir saglikla

Çok teşekkür ederim , vala nasıl iyi geldi yorumunuz , çok sağolun ,nasipten ötesi yok biliyorum ama insan hep bi tedirgin oluyo , zaman gecmiyo gibi geliyo ,Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah , içlerinde banada

Amin insallah hayirlisiyla. Sana soyluyorum ama bende ayni seyleri hissediyorum endiselenmemek elde degil. Stres yapmak daha cok zarar veriyor bize biliyoruz engekde olamiyoruz

[QUOTE="Mgt, post: 62363855, member: 976399"l
[/QUOTE]

Herkese merhaba, biraz önce yatagın altından bişey almak için hafif kaldırdım, sol kasığıma agrı gırdi, sizce kötü bişey olmuşmudur bebege , gerci daha artıştanda emin degılız , pazartesi tekrar gıtcem doktora

Doktorlara gore agir kaldırmak yükseğe uzanmak düşüğe direkt sebep olmazmis fakat siz yinede dikkat edin. Endise etmeyin cogu insan hamile oldugunu bilmeden ne agir isler yapiyor.

Doktorlara gore agir kaldırmak yükseğe uzanmak düşüğe direkt sebep olmazmis fakat siz yinede dikkat edin. Endise etmeyin cogu insan hamile oldugunu bilmeden ne agir isler yapiyor.
Cok tesekkur ederim , tanımadan bana nasıl yardımcı oluyorsunuz sagolun , bende hep bi korku var , şu kimyasallar beni bitirdi , hep aynı şey olucakmış gibi geliyor , bakalım yarın gidicem artış varmı diye

Cok tesekkur ederim , tanımadan bana nasıl yardımcı oluyorsunuz sagolun , bende hep bi korku var , şu kimyasallar beni bitirdi , hep aynı şey olucakmış gibi geliyor , bakalım yarın gidicem artış varmı diye
İnşallah duzenli artis olur bende bir defa kimyasal yaşadım 2 düşük yaşadım ayni endiseler oluyor maalesef hamile kalırsam yıne dusecekmi dusuncesinden kurtulamiycami biliyorum

İnşallah duzenli artis olur bende bir defa kimyasal yaşadım 2 düşük yaşadım ayni endiseler oluyor maalesef hamile kalırsam yıne dusecekmi dusuncesinden kurtulamiycami biliyorum
Allah isteyen herkese nasip etsin , içlerinde bizede , hakkımızda hayırlısı olsun , bekleyip görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…