Canım sen böyle saçma sapan yorum yapıp senin kafanı bulandıranlara kulak asma he he de geç bende hamileyim ilk hcg değerim 74.2 şuan 19 haftalık hamileyim gördüğün gibi sen takılma o yorumu yapanlara değeri yükseltmeye gelince onu sen uükseltemezsin zaten değer kendi yükselir oda 2 günde 2 katına çıkması gerekir bence gayet normal değerin korkma canımKızlar öncelikle merhaba bugün hamile olduğumu öğrendim ama Hcg değerim 96 bi arkadaşım çok düşük falan dedi bide doktor net bişey demedi haftaya tekrar gel bakalım dedi her iki gebelikten biri düşük oluyor falan filan dedi canımda sıkılmadı değil sözlerine bu değer normal mi ve de Hcg nasıl yükselir yiyecek falan var mı yükselten bi de düşük olmaması için neler yapmalıyım şimdiden tskler cevaplar için
Canımmmm cok sağol insan korkuyor ister istemez işteCanım sen böyle saçma sapan yorum yapıp senin kafanı bulandıranlara kulak asma he he de geç bende hamileyim ilk hcg değerim 74.2 şuan 19 haftalık hamileyim gördüğün gibi sen takılma o yorumu yapanlara değeri yükseltmeye gelince onu sen uükseltemezsin zaten değer kendi yükselir oda 2 günde 2 katına çıkması gerekir bence gayet normal değerin korkma canım
İnşallah görürüz canım o keseyi deCanim benim bu ikinci gebelik ama ilki kimuasaldi tutmadi, hcg yi yiyecek ve icecek ile artiramiyoruz beslenme onemli ama ilk uc ayda cokta bebeğe etkisi yok. Doktorlar her zaman olumsuz yaklasiyorlar ki bastan tedbirli olalim diye. Hcg normal gebelikte iki gune bir iki kat artar deger 1500 ve ustunde vajinal usg ile gorulmelidir. Senin degerin kesinlikle az değil doktorumun bana dedigi gibi tam beta hcg liksin sadece artarak gitsin keseyi bekle
Korkman çok doğal canım . ne demek olanı söyledim ben :)Canımmmm cok sağol insan korkuyor ister istemez işte
Bilmiyorum ki işte arkadaş düşük falan deyince aklıma takildionemli olan artıs degilmi zaten iki gunde bir artarsa sıkıntı olmuyor bide herkesin ilk hcg oranı aynı degil kimisi adetten sonra dusuk kimisi yuksek
adetin ne kdr gecmisti..ya insanlarda moral bozmaya meraklı hamile kadına bu denmez yaniBilmiyorum ki işte arkadaş düşük falan deyince aklıma takildi
ya ben folice baslamadım baslasammı acaba salı gunu doktora gidicem yine bekliyimmi yada okudum biraz b12 dusuklugunu gostermiyormus folik asit bende de b12 dusuktur biraz ondan tereddutte kaldımBenimde 164 cikti ilk testim labaratuvardaki cocuk degeriniz dusuk tekrarlayin dedi cok moralim bozuldu doktorumu aradim soyledim hemen folic e basla dedi beta takibine gerek varmi dedim hayir yok dedi ama ben sayanamadim gittim iki gun sonra yine test yaptirdim 468 cikti:) demekki neymis kaTlanacagi varsa katlaniyormus:)
Hamile misin? Ben zaten bebek dusundugum icin 3 ay once baslamistim yaklasik. Hamilelikte de devam ediyorum simdi. Bir de doktorum aspirin almami soyledi bana. Hamileysen doktorunun vermis olmasi lazim. Folic asit cok onemliya ben folice baslamadım baslasammı acaba salı gunu doktora gidicem yine bekliyimmi yada okudum biraz b12 dusuklugunu gostermiyormus folik asit bende de b12 dusuktur biraz ondan tereddutte kaldım
aslında gebe poliklinige yoneltti beni jinekolaga gitmistim cunku hamilesin dedi birkac hormona baktı ..folik asit ben baslıyım ozaman ya eninde sonunda verir ozamanHamile misin? Ben zaten bebek dusundugum icin 3 ay once baslamistim yaklasik. Hamilelikte de devam ediyorum simdi. Bir de doktorum aspirin almami soyledi bana. Hamileysen doktorunun vermis olmasi lazim. Folic asit cok onemli
Folic vermemis olmasi cok ilginc mutlaka al bence senaslında gebe poliklinige yoneltti beni jinekolaga gitmistim cunku hamilesin dedi birkac hormona baktı ..folik asit ben baslıyım ozaman ya eninde sonunda verir ozaman
sanırım daha adetim de gecikmedi ondan acele etmedi ve gebe poliklinige yonlendirdi ama internettede bir doktorun yorumunu okudum kan testleri yapıldıktan sonra verilmeli diyor ne eksik ne fazla anlasılması acısından neyse salı gunu gidicem zaten 4-5 gun kaldı ozaman netlesir:)Folic vermemis olmasi cok ilginc mutlaka al bence sen
Benim bildigim gebelik dusunmeden 6 hafta once baslanmasi gerektigi.... bebegin omurilik sagligi icin....sanırım daha adetim de gecikmedi ondan acele etmedi ve gebe poliklinige yonlendirdi ama internettede bir doktorun yorumunu okudum kan testleri yapıldıktan sonra verilmeli diyor ne eksik ne fazla anlasılması acısından neyse salı gunu gidicem zaten 4-5 gun kaldı ozaman netlesir:)
Bugün 10ncu gün işte geçeliadetin ne kdr gecmisti..ya insanlarda moral bozmaya meraklı hamile kadına bu denmez yani
Haklısın Rabbime şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ilk gebelik ya işte haftaya cuma gidecem tekrar o zaman iyi çıkarsa rahatlıcamBozma moralini mutlu olmaya bak su anın tadını çıkar sadece inşallah artar bebeğin seninle ve sağlıklı olur kimseye aldırış etme kendine hayatı zehir etme lütfen moral biraz sadece dua et ve olmazsa bile lütfen aklından çıkarma o senin gördüğün değeri hiç göremeyen insanlar var en azından hamile kalabiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?