Hcg 2.95

Arkadaslar benim hcg 2.95 cikti bu yükselir mi? Bu değer negatif mi?
Merhaba umarim bebeğinizi sag salim kucaginza alirsiniz. Benim adetim 3 gun geçince hcg yaptırdım 2.5 cikti gebelim yok dedi doktor su an 9 gun gecti belirti var ama adet olmuyorum sizce yukselebilirmi

Merhaba umarim bebeğinizi sag salim kucaginza alirsiniz. Benim adetim 3 gun geçince hcg yaptırdım 2.5 cikti gebelim yok dedi doktor su an 9 gun gecti belirti var ama adet olmuyorum sizce yukselebilirmi

Uzun zamandır giremiyorum buraya mesajınızı geç gördüm.. Nenyaptınız ne oldu sonuçlar...

Suan durumunuz nedir benimde 2.40 cikti ama 2 gun gecikti adetim bgun hafif kanama leke geliyor yani normal adet gibide deģil ... sizin nolduu aacaaaabaaa

Suan durumunuz nedir benimde 2.40 cikti ama 2 gun gecikti adetim bgun hafif kanama leke geliyor yani normal adet gibide deģil ... sizin nolduu aacaaaabaaa

Benim 4 gün sonra değerim 73 e yükselmişti yani hamileydim.. Ama benim bunu öğrendiğim zaman düştüğüm için düşük tehlikem vardı kanamam çok vardı kanamalarım durdu ama bebeğimin kalp atışları maalesef durmuştu.. Kurban bayramının Arife günü kürtaj oldum gebeliğim sonlandı.. Sende birşeyler olabilir belki de günün geçtiği için de yükselmiş olabilir ama vardır belki yani inşALLAH vardır da rabbim sağ sağlım kucağına almayı nasıp eder..

Cok gecmis olsun canim insallah rabbim sagljkli bir gebelik nasip eglesin benim adet oldum bu ayda olmadi malesef..

Cok gecmis olsun canim insallah rabbim sagljkli bir gebelik nasip eglesin benim adet oldum bu ayda olmadi malesef..

Size tek tavsiyem şu takmayın kafanıza düşünmeyin hamilelik üstünde ilerlemeyin. Akışına bırakın herşeyi rabbim er ya da geç nasip edecek inşALLAH.. Ben o ay saldım artık olursa olur olmazsa artık diğer ay hatta hastaneye gitmeyi bile düşündüm olmuyor bu ayda yoktur dedim ama oldu sizde öyle yaptın çok takmayın.. Daha zamanı değilmiş demek rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herleze İnşALLAH... Bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim..

Kesinlikle oyle bende gercekten artik dusunmuyirum insanlar soruyor naptin ne ettin vs vs onada artik bunalmiycam olursa olur yani daha duzenli iliskiye girip yumurtlamayi tutturuo gerisini birakmak lazim boylede insan hayattan tat almio .. isteyen herkese rabbim versin jns

Amin inşALLAH... Ne kadarlık evlisiniz?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…