Hcg 2.95

Kızlar dün sert bir sekilde yere düştüm bugün kanamam oldu düne kadar kanamam yoktu.. acile gittim doktor değerin yükselmiş pozitif duruyor dedi suan kese gözükmesi için değerin düşük dedi düşük yapiyormusum yerinden kesinlikle kalkma dedi pazartesi günü tekrar gel doktora... pazartesi günü tekrar gideceğim..

Aslında negatif ama bence yükselir bir değer, çünkü yükselmeyecek olanlar hep 1,2 çıkıyor.
2 3 değerinin yükselip gebelik olduğunu çok gördüm

Değerim yükselmiş 73.12 cıktı yarın tekrar gideceğim kesin pozitif değil dedi doktor ama pozitif olarak gözüküyor.. dün kanamam vardı düşük tehlikem vardı şuan durdu kanamam çok şükür yerimden kalkmıyorum InsALLAH birşey olmaz..

Ay sevindim değerin yükseldiğine, bence tutunur sana bebişin, progestan iç ve hareketlerinde çok dikkatli ol, lavaboda da çok durma
İnşallah kanaman olmaz bidaha

Ay sevindim değerin yükseldiğine, bence tutunur sana bebişin, progestan iç ve hareketlerinde çok dikkatli ol, lavaboda da çok durma
İnşallah kanaman olmaz bidaha

Teşekkür ederim insALLAH birşey olmaz... dün acile gittim birşey önermedi o yüzde bende hiç birşey içmiyorum.. Yarın hastaneye gideceğim bakalım doktor ne diyecek.. coknsikir şuan kan yok kahverengi akıntı var o da alıntı değil pencereyi sürünce geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…