Hcg 2.95

Anladım canım.. Yarın doktor dönüşü haber et mutlaka yaz buraya

Tamam yazarım tabiki :)) az önce yine kanamam oldu ):
Progestan al, eğer sağlıklı gebelik ise bebeğin sana tutunmasına, sağlıksız ise adet söktürmeye yardımcı olur.
Ah keşke konu komşu filan olsaydık. 1kutu progestanım var 7tanesini kullandım sadece. Onu verirdim sana hemen kullan diye..

Az önce hastaneden geliyorum değerim yükselmiş.. 192.95 cıktı doktor diyor çocuk gelişiyor... dedim kanamam var dedi ilaç vereceğim onları kullan bebeği kurtaracağız çarşamba günü tekrar gel tahlil vereceksin değerin düzenli mi yükseliyor diyor.. yeni hamileymişim çok şükür.. kaç haftalık diye sordum daha yeni dedi..

Kuzu son durum ne

Kuzu son durum ne

Son durum iyi çok şükür çarşamba günü yine talil verdim 598 olmuştu.. doktor dedi bebek büyüyor gelişiyor 4 tane daha iğne verdi yarın bitiyor.. ayın 5 inde hastaneye gideceğim o zaman Ultrasyona koyacak bebeği görecekmişiz..

Sana umut oldun diye yazmak istedim. 9 ayın nerdese 6 ayı kanamali gecti. İlk uc ay progestan ve defalarca kez igne oldum. İlk hamilelik basladiginda ise gidiyordum. Oturdugum için sorun olmadi 1 ay sonrada cikarildim. 3 ay hic is yapmadim, evde bir tek yemek yaptim. Hep yattim. Şükür kavuştum. Sende elinden geleni yapip ilaclarini aksatma

Teşekkür ederim öncelikle❤.. benim kanamam sadece iki gün sürdü o da ara kanamaydı ve taze kan değildi adetin son günü gibiydi.. bende progestan kullanıyorum.. hiç aksatmıyorum genelde ilaç hayatta içmem biraz icip bırakırdım ama çocuğum için hepsini içiyorum... bende sürekli yatıyorum hatta eşim beni annemin evine 1 haftalığına gönderdi orda daha rahat olayım diye benim mutfağım bir de kaynanamlarda bir olduğu için sürekli aşağı evdeyim o yüzden gönderdi eşim beni... cuma gününden beri annemlerdeyim... surekli yatıyorum ama çok rahatsız oluyorum ne yapacagimi bilemedim otursam agrım var uzansam agrım var yürüsem agrım var...☹

Yatmak cok zor ama mecbursun. Benimde kirmizi renk regl oncesi oldu. Sonra pembe ve kahverengi idi

Selamın aleyküm arkadaşlar ben sayfaya yeni üye oldumda ben 1 senelik evliyim ve tabii ki her kadın gibi anne ol ak istiyorum bu aralar karnımda bir tuhaflık var bir bakıyorum adet sancısı bir bakıyorum şişkinlik bir bakıyorum farklı ne olduğunu bilmiyorum artık normalde normalde ayın 20-22 arası günüm gelmişti ama onun yerine ilk gün hafif kahverengi akıntı dün daha sakindi bugün akıntı çoğaldı kahverengi okuduğum kadarıyla hastalığa yakında olabiliyormuş bir umut danışayım dedim ve arada hafif mide bulantısı göğüslerde ağrı belimde ağrıyor acabalar günüm yakınmı yoksa bebiş yer mi hazırlıyor içeride test yapmak istedim ama ümitsizlik olmaktansa 1 hafta daha bekleme kararı aldım birde size Sorayım dedim ne yapmam gerekiyor acı dönerseniz sevinirim

Oyy maşallah. Kat kat katlansın değerin. Sağlıkla al kollarına inşallah canım

Canım lekelenme devam eder ve kırmızıya dönerse regl dir. Kesilirse test yapabilirsin. Gönlüne göre versin rabbim

Selam herkese arkadaşlar ben evde test yaptırdım hemde iki kere ikisi de pozitif sonuç verdi sonra hemen en yakın sağlık ocağına gittim oda test yaptırdı hormonlar beta hcg 1038 çıktı tsh 4.03 sonuç normal değerde yazan ise gebelikte özel referans aralıklar 1 trimesfer 0.33-4.59uIU/ml yazıyor gebe olduğum söylendi fakat emin olamıyorum yalnız yakın zamanda doktoruma gideceğimde kan testi de pozitifse korkmaya gerek yok değil mi yardımcı olur musunuz

Sonuçlar pozitif sağlık ocağı da hamilesiniz demiş neyden emin değilsiniz ki.. Hayırlı olsun inşALLAH...

Sonuç pozitif 1038 değerdende tereddüt ediyorsanız ne diyeyim ben 149 gibi düşük bi rakamla öğrenmiştim. Yalnız tsh yüksek çıkmış bunun için bi dahiliyeye görünmelisiniz çünkü gebelikte 2,5 ve altı olmalı. Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah

Sonuçlar pozitif sağlık ocağı da hamilesiniz demiş neyden emin değilsiniz ki.. Hayırlı olsun inşALLAH...
Heyecanıma verin 1 yıllık hatta 1yıl 1 ay evlilik oldu epeydir istiyordum bu şekilde öğrenmek esasen sürpriz oldu bnm içinde ondan böyleydim sağolun yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…