HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

Canim Alicaksan Park Yatağin Pembesini Al.civil Civil Olsun Diye Sakin Rengarenk Olani Alma Ben Onu Yakindan Gördüm Hiç Hoş Görünmüyo Tabi Benim Fikrim Yinede Sen Bilirsin

evet pembesi cok sirin cok tatli duruo

allahim bi cinsiyetini ogrenemedim giti persembeye az kaldi doktorum nerde cildirmaya az kaldi doktorum nerdeeeee :)
semras da gelemedi catladim yahuuuuuuuuuuuuuuuu

Canim Alicaksan Park Yatağin Pembesini Al.civil Civil Olsun Diye Sakin Rengarenk Olani Alma Ben Onu Yakindan Gördüm Hiç Hoş Görünmüyo Tabi Benim Fikrim Yinede Sen Bilirsin

canım link atıldıgında ilk sayfası yani o renkli olan çıkıyor...yoksa ben pembesini alıcam

masallah cogumuzun neredeyse herseyi tamam.. güle güle kullanin saglikli günlerde ins..bende o kadar cok sey aldimki saymaya üseniyorum.. haa kizlar bi de burda emzirme yastiklari var
türkiyede varmi bilmiyorum onlarda cok kullanisli ben aldim bir tane..cocuk büyüdükce de kullanilabiliyor otururken ve ya yatarken etrafina konulabiliyor

aşkito bu yastık kullanımı nasıl...çevremde hiç kullanan görmedim...internette gördum...kullanışlı ve işe yarayan bişeyse bende alayım...

vallaha ben almam acikcasi bilmem ama ben pek sevmiyorum hic almayi da dusunmedim ama alanada mani olmam :)

dün inernetten bir sürü şey siparişi verdim...geldikten sonra yazarım neler oldugunu...

oh oh sen kredi kartiyla mi siparis veriorsun he bende istiyorum ama korkuyorum esim de bende guvenmek istiyoruz ama hic denemedik :)

oh oh sen kredi kartiyla mi siparis veriorsun he bende istiyorum ama korkuyorum esim de bende guvenmek istiyoruz ama hic denemedik :)

internetten şimdiye kadar çok alışveriş yaptık...ama guvenilir sitelerden...bide sürekli kartımızın internet sitesinden takip edince sorun olmuyor...ben kayserideyim ve internetteki olan urunlerden ya yok yada biraz pahalı...o yuzden burdan sipariş verdim...bakalım urunler nasıl olacak

Ben o yastıktan aldım ama beninki biraz daha değişik. Benim eşim çok meraklı böyle şeylere nerde ilginç şey var arar bulur alır. Bebeğin başı yumuşak yerde kalacak bence kullanışlı ve rahattır. Genede siz bilirsiniz.

Arkadaşlar Bişey Sorucam Mevlüt Okunuyo Falan Yazdiniz Ben Ilk Defa Duydum Nezaman Ve Niçin Okunuyo.annemlerede Sordum Bizim Burda Yokmuş Mevlüt Fallan Bakalim Belki Ilkle Ben Başlarim Açiklama Getirirseniz çok Sevinirim

Haa Bu Arada Bir Hafta Kaldi Oğluşumu Görmeye Ayrintili Ultrasonumuz Var çarşamba Günü Allahim Inşallah Bi Problem çikmaz Inşallah Allah Tüm Bebişleri Korusun Onlar Daha çok Küçük Minnacik

Arkadaşlar Bişey Sorucam Mevlüt Okunuyo Falan Yazdiniz Ben Ilk Defa Duydum Nezaman Ve Niçin Okunuyo.annemlerede Sordum Bizim Burda Yokmuş Mevlüt Fallan Bakalim Belki Ilkle Ben Başlarim Açiklama Getirirseniz çok Sevinirim

Bizde bebeğin 40'ı dolduğunda evde mevlüt okutulur. İsteyen tabi. Ama arkadaşların bahsettiği şey aynı şey mi bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…