HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

bizde geçen anneannesiyle baya bi alışveriş yaptık çok güzeller hepside ikidebirde açıp açıp katlıyorum bayııyorum

bizde geçen anneannesiyle baya bi alışveriş yaptık çok güzeller hepside ikidebirde açıp açıp katlıyorum bayııyorum

ayy canım aynen yaaa :dance: bende sürekli acıp bakıyorum eşim napıyosun tamam diyo bende katlıyıyorum diyorum :roflol: kimbilir kac kere katladım ama okadar şeker ki şimdi cumartesi babamlar bir sürü ciciler almış kızıma cok merak ediyorum onları getiricek :teytey:

ayy adasu kimilir negüzeldir bebişinin cicileri kızlara göre olanlar daha bi şeker insan bakmaya doyamıyo bakarken hayal falan kuruyorum güle güle giysinler

ayy adasu kimilir negüzeldir bebişinin cicileri kızlara göre olanlar daha bi şeker insan bakmaya doyamıyo bakarken hayal falan kuruyorum güle güle giysinler

sorma canım sorma süper şeyler:sm_cool: hergün dışarı cıktıgımda mutlaka ufak tefekte olsa kızıma bişiler alıp eve dönüyorum :dance:

dun akşam prensesimin oda takımı geldi,kuruldu...allahım bayıldık çok guzel...sabah kahvaltıdan sonra eşim kabanını giyiyor du, biraz beklede ben prensesimin odasına bakıcam dedim:dance::dance:...birlikte gittik 10dk dan fazla zama geçirdik...beşiği felan salladık...allahım ne guzel duygular bunlar...rabbim isteyen herkeze yaşatsın..

ohhh ohh kızlar amma hızlısınız ben daha hiçbirsey almadım bebişime
kısmetse nisanda alacağız
hayırlısıyla bir cinsiyetini öğrenebilirsek :)

ohhh ohh kızlar amma hızlısınız ben daha hiçbirsey almadım bebişime
kısmetse nisanda alacağız
hayırlısıyla bir cinsiyetini öğrenebilirsek :)

semra biz de farklı değiliz. bi hastane çıkışı 3 tane de body'si var kızımın. hastane çıkışını kayınvalidem body'leri de bi arkadaşım aldı. biz geçen hafta baktık baktık bişey alamadan geri döndük. ben biraz da detaylı ultrasonu bekliyorum. içimde hala acaba cinsiteyi değişir mi diye bir his var. amcamın kızına doktor 7. aya kadar kız demiş o da herşeyi pembe pembe hazırlamış tabi. Ama 7. ayda erkek olduğu ortaya çıkmış. O yüzden tedirgin oldum biraz. salı günü bi kesinleşsin tekrar haftaya başlarız artık biz de...

Aynen Canim Bakiyorum Baya Hizli Olanlar Var.ya Bende Almak Için Gidiyorum Ama Bi Türlü Bişey Beğenip Alamiyorum.kiz Anneleri Bu Yönden şansli Kizlara Daha Cici şeyler Var.

ben de fazla bişey almadım , detaylı ultrasonu bekliyorum .. ne olur ne olmaz.. ufak tefek şeyler alınabilir ama büyük şeyler için süpriz olmaması için biraz daha beklicem ..

ayyy kızlar babam kızımın cicilerini getirdi cok güzeller yaa bayıldım bayıldııımmm:sm_cool:

hele birde mevlüt takımı var sormayın gitsin prenses gibi olucak kıjım benim :asigim::dance:

haftaya odasi kurulur bizimkinin..
fotosunu koyarimda.. siz nie foto koymuyonuz cnm yaa .. ha bu arada adasu kiz ben sana mi demistim seninki kiz olacak die :) ben birine demistim öyle bise ama hatirlamiyorum.. :S

aslında ben 7 aydan önce almyacaktım belki daha öcede yazmışımdır ama dün biraz gezdim o kadar güzel şeyler varki hepsini almamak için kendimi zor tuttum iki tane tulum aldım .. yarın yine yolum o çarşıdan geçicek büyük ihtimalle hastane çıkışını badylerini alırım...insan gördükten sonra dayanamıyo

bizde cumartesi akşamı gezmeye çıktık...ordan da bebek magazalarına gittik...allahım nekadar guzel şeyler var...
neler mi aldık

hastane çıkışı
zıbın seti
bornoz takımı
mevlud seti(bu harika bişi)
guzel pempe kızlık bir takım,kalın
pelerin takımı,şapkalı pantolonlu
2 tane çıtçıtlı uzun kollu badi
önluk seti(eldiven,şapka,patik,önlük)
çıngıraklı patikler

anneme göre beşik bitmiş...be gözume okadar çok şey kestirdimki, önumuzdeki ayda onları alırım...

kızlar sizde marka takıntısı varmı

marka takıntısı değilde, şimdiye kadar hep internetteki sitelere baktıgım için çarşıya çıktıgımızdada aynı modeli görme şansımız var...sadece göruntusu önemli benim için kıyafette...ama diğer ürünlerde tabiki kullanan annelerin önerileri önemli...tabiki markada önemli...

Biz de dün eşimle çıktık bakınalım diye... bi sürü şey aldık. çıtçıtlı bodyler, elbiseler, çoraplar, eldivenler falan... küvetini de aldık... fırsatım olursa elbiselerinin resmini koyarım. çok çok şirinler... pembiş pembiş oldu her taraf. bende marka takıntısı yok ama % 100 pamuk olmasına önem veriyorum giysilerin. biz albimini'den aldık. indirim zamanı da mothercare'a gitmeyi düşünüyorum.

Kızlar şimdiye kadar bebişime aldıklarımı sayayım.

Oyun parkı
taşıma çantası
eşya taşıma çantası
ana kucağı
alt açma yeri
languru
küvet ve 2 tane filesi
sayısını bilmediğim pantalon badi
hastane çıkışı
9 tane havlu ve bornoz
6 tane battaniye
mevlüt için kıyafet (sünnet kıyafetinin küçüğü çok şirin)
3 tane biberon
2 tane emzik
tırnak bakım seti
burun için aspiratör
birsürü oyuncak
eşortman
çoraplar
patikler
yelekler
mama kaşığı tabağı
ayakkabı
emekleme dizliği
önlükler
ağız medili
zıbın
bebek bezi 2 büyük paket yeni doğan ve 3 numara
ateş için termometre
banyo süngeri
diş kaşıma çıngıraklı
kumbara
Odası için termometre
Küvetteki suyun sıcaklığını ölçmek için termometre
Saç tarağı ve fırçası
Sebametin bütün ürünlerini tamamladık.
Şapka,
Odasını süsülemek için bir sürü rengarenk duvar süsü,
çamaşır filesi
çok hoş müzikli saat,

Kendim için alıklarım
2 tane emzirme südyeni
doğum yaparken giyeceğim gecelik
göğüs pedi
emzirme yastığı

şimdilik aklıma gelenler bunlar. aldıkça bu listeme ekliyorum. Pazar günü kemeraltından oda takımlarına baktık. 2 hafta sonrada karabağlara bakacağız. Bir karar verip nisan ayında odasını kuracağız. Allah nasip ederse... Kendimi kaybettim odalara bakarken. Çok şirinler.

haftaya odasi kurulur bizimkinin..
fotosunu koyarimda.. siz nie foto koymuyonuz cnm yaa .. ha bu arada adasu kiz ben sana mi demistim seninki kiz olacak die :) ben birine demistim öyle bise ama hatirlamiyorum.. :S

yok canım bana dememiştin ama bende birine dedigini hatırlıyorum sanırım semrasa demiştin:uhm:

cokk cok güzel şeyler var kızlar bizde dün eşimle gezdik baktık ama okadar yorulmuşumki eve kendimi zor attım vucudum direnmeye calışıyo uykum var ayaklarım şiş aptallaştım sacmalamaya başladım hem gülüyor hem aglıyordum eşim beni sıcak suyu sokup biraz rahatlattı uyuyamadım bir kac saat ama cok kötüydüm kızlar cidden fazla yormayın kendinizi ben hic hayatımda bu kadar cok gücsüz caresiz kalmamıştım cok kötüydüm resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…