cokk cok güzel şeyler var kızlar bizde dün eşimle gezdik baktık ama okadar yorulmuşumki eve kendimi zor attım vucudum direnmeye calışıyo uykum var ayaklarım şiş aptallaştım sacmalamaya başladım hem gülüyor hem aglıyordum eşim beni sıcak suyu sokup biraz rahatlattı uyuyamadım bir kac saat ama cok kötüydüm kızlar cidden fazla yormayın kendinizi ben hic hayatımda bu kadar cok gücsüz caresiz kalmamıştım cok kötüydüm resmen
evet canım ya cumartesi aynen bende senin gibiydim...10dk yuruyunce hemen oturmak istedim...nefes nefese kalıyorum...bir an önce yuruyuslere baslayıp vucudu alıştırmamız lazım...yoksa 1-2 ay sonramı dusunemşyorum...:uhm::uhm:
canım ben bide o cicileri görünce yoruldugumu hissetmemişim 5 saat gezmiş yürümüşüz ee haliyle ben bitmiştimmm:bbo:
canım sizde çok gezmişsiniz...biz 3 saate yakın çarsıdaydık ama cafe de felan oturduk...bugun akşam da tekrar gidicez...kalanları alıcaz...aklımda kaldılar...:teytey::teytey:
bide ben mevlud setini 44 ytlye aldım sizce pahalımı almısım...
YAA KIZLAR BİZİM BURALARDA BEN HİÇ DUYMADIM MEVLÜT FALAN NEDEN OKUNUYO BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM.
http://www.civcivbebe.com/productDetail.aspx?ID=1453 HAA BU ARADA OĞLUMA CİCİŞLER ALDIM.ÇOK PAHALILAR YAA.SONRA PARK YATAK BAKTIK EŞİMLE ŞU LİNKTEKİ.EŞİM TUTTU İLLA ALICAZ DİYE TAMAM DEDİM ALDIK 165 YTL YE EVE GETİRİR GETİRMEZDE BİR GÜZEL KURDU ONU EV ZATEN DARACIK ONUDA KOYDU İYİCE DARALDIK BU AKŞAM SÖKTÜREYİM ONU AMA NAPIM ONADA KIZAMIYORUM HEVES İŞTE.AMA KURUNCA GÜZEL OLDU
Biz de dün eşimle çıktık bakınalım diye... bi sürü şey aldık. çıtçıtlı bodyler, elbiseler, çoraplar, eldivenler falan... küvetini de aldık... fırsatım olursa elbiselerinin resmini koyarım. çok çok şirinler... pembiş pembiş oldu her taraf. bende marka takıntısı yok ama % 100 pamuk olmasına önem veriyorum giysilerin. biz albimini'den aldık. indirim zamanı da mothercare'a gitmeyi düşünüyorum.
meralcim bence cok iyi yapiyorsun pamuklu tercih etmekle bebislerimizin teni okadar hassas olacakki..
ben mothercare den alıyorum herseyini
ozellikle 3 lü 5 li badi setleri var coook ama cooook uygun 5 tane badiyi 25 ytl ye aliyorsun
cogu yerden uygun ve cook güzel
bu arada sen kocaelide oturuyosun galiba
bende sakaryadayım
mothercarea var mı izmitte?
canım verdigin linkteki o park yatakları yakından gördüm ve onun lilası yok ki pembesi var pembemi aldınız erkek cocuga :1shok:
meralcim bence cok iyi yapiyorsun pamuklu tercih etmekle bebislerimizin teni okadar hassas olacakki..
ben mothercare den alıyorum herseyini
ozellikle 3 lü 5 li badi setleri var coook ama cooook uygun 5 tane badiyi 25 ytl ye aliyorsun
cogu yerden uygun ve cook güzel
bu arada sen kocaelide oturuyosun galiba
bende sakaryadayım
mothercarea var mı izmitte?
şimdiye kadar bebişime aldıklarımız
bebek-genç odası seti(beşiği,gardolabı,şifonyeri,komidini,çalışma masası,yatagı,yatak başı)
halısı
perdesi
uyku seti
sterlizör
biberon ısıtıcı
hastane çıkışı
zıbın seti
bornoz takımı
mevlud seti(bu harika bişi)
guzel pempe kızlık bir takım,kalın
pelerin takımı,şapkalı pantolonlu
2 tane çıtçıtlı uzun kollu badi
önluk seti(eldiven,şapka,patik,önlük)
çıngıraklı patikler
dun akşamda
1 tane penye battaniye
1 tane 9lu hastane çıkısı(battaniyeli)
2 tane tulum seti(şapkası, eldivenleri, yeleği)
2 tane 2li patikli pantolon
burun aspiratörü
tırnak makası
banyo termometresi
magazalara girdikçe daha alacak ne çok şeyimiz var diye düşünmeden edemiyorum...gerçi alacaklarımın listesini yaptım...zamanla onlarıda alırız...
Cnm aldıklarını güle güle kullan..
Senden sormak ıstedıgım Sterlizör ve bıberon ısıtıcısı..
bunları nerden aldın ve hangı marka aldın.
Ben ılk bebegımde bunları kullanmamıstım. Tavsıye edılıyor mu bunları kullanmak ?
Ne dersın ?
Tşkler
şu park yatak nasıl kızlar...bakarmısınız.
http://www.kirazbaby.com/prodetail.aspx?id=1491