HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

aşkito bu yastık kullanımı nasıl...çevremde hiç kullanan görmedim...internette gördum...kullanışlı ve işe yarayan bişeyse bende alayım...

images

burda hastanelerde bile kullaniolar cnm.. özellikle emzirirken omuzlarin ve sirtin agirmamasi gerilmemesi icin cok ii. cocuk oturmaya baslarkende etrafina koyabiliosun düsmemesi icin destek yapabiliosun.hamileykende kullanabiliosun..örnegin yatarken bacak altina alip daha rahat bir pozisyonda yatabiliosun(gerci denemedim ama) kagidinda yaziordu

neyse ben bi magazalari dolasirim yarin cinsiyetini ogrenirsem bende karar degistim belki alirim bu yastikdan :)

OGLU$UMUN ODASI :dance:​

pict0001iy3.jpg

pict0002ge8.jpg

pict0003tl5.jpg

:nazar::nazar::nazar:
............
ay 5 dakikada bir girip bakiyorum yaa..kendimede bi yatak koysam orda yatsam ii olur :dance: :roflol:

ay kiz askito hatun cok guzel oglusun odasi masallah guzel gunlerde uyusun oynasin insallah cok seker

çok harika olmus oğlusunun odası...tek eksik kalmıs, prensin....guzel gunlerde kullanmanız dileğiyle...

canım bayıldım odasına çok şeker olmuş.. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...:nazar: maşallah

Canim Gerçekten çok Güzel Olmuş.allah Sağlikla Kavuştursun Bebişlerimize Inşallah

Aşkito.... Maşallah Allah Nazarlardan Saklasin,oğluşunun Odasi çok Güzel Olmuş,hayirlisiyla Gelsin Ve Güle Güle Kullansin Inşallah...
Benimde Oğlum Olacak Allah Nasip Kismet Ederse Temmuz 9-10 Gibi,bizde Geçenlerde Baktik Kafamda Tasarladim önümüzdeki Hafta Gidip Alacağiz,yerleştirdiğimde Bende Resmini Koyarim.senin Doğum Ne Zaman Kismetse:)

bende oglumda hic almadim sey alcam yani gece lambasi sole duvarlari takilanlardan varmis oglumda daha kucuktum yeni evliydik hic bi seyden haberim yokdu yeni yeni haberim oluyor ama kizim bizim odamiza uyucak oglumda kendi odasinda ona yeni yatak alcaz dolap belki falan filan
oglumun odasina da alirim gece lambalari duvara takilanlardan falan

bi gelcek ay gelsin hayirlisiyla baslariz artik
ben sadece bi iki kiyafet aldim dun

kizim icin yatak kenari alcam pembe pembe insallah

cunku oglumun da vardi annem sagolsun aldiydi

simdi kizim oluyor pembe olsun oglumunkini de saklarim annesi yesin yesin :)

walla oda süper olmuş benim de zevkime tam uyuyor doğrusu.. sade mobilya , kurdelalar , duvar kağıdı ... yerin varsa bence de bir kanepe koy.. ilk zamanlar onun odasında uyursun ben öyle yapcam ..

walla oda süper olmuş benim de zevkime tam uyuyor doğrusu.. sade mobilya , kurdelalar , duvar kağıdı ... yerin varsa bence de bir kanepe koy.. ilk zamanlar onun odasında uyursun ben öyle yapcam ..

kız eşini ihmal etme sakın kıskanır bak :sm_cool:

eder miyim caaaaaanııımmmm :eek: o benim ilk aşkım .. o da bizimle yatcak sabaha kadar beşik sallıcak napalım hayat müşterek ... jeyyar

allah iyiligini versin kızz jeyyar:roflol:

askito bayıldım oğlunun odasına çok güzel güle güle kullansın inşallah canım

eder miyim caaaaaanııımmmm :eek: o benim ilk aşkım .. o da bizimle yatcak sabaha kadar beşik sallıcak napalım hayat müşterek ... jeyyar

kız febi kızında senin gibi cadı olursatatlicadiarzu eşin yandı yazık 2- 1 kaldı evde

Aşkito.... Maşallah Allah Nazarlardan Saklasin,oğluşunun Odasi çok Güzel Olmuş,hayirlisiyla Gelsin Ve Güle Güle Kullansin Inşallah...
Benimde Oğlum Olacak Allah Nasip Kismet Ederse Temmuz 9-10 Gibi,bizde Geçenlerde Baktik Kafamda Tasarladim önümüzdeki Hafta Gidip Alacağiz,yerleştirdiğimde Bende Resmini Koyarim.senin Doğum Ne Zaman Kismetse:)

kizlartsk ederim begendiginize sevindim ..benimde 12temmuz dedi DR ama 9 -15 temmuz arasi olabilir dedi a.s

tskler canim ..yatak odasina ufak bir besik alicam ilk 8 ay falan yanimda yatacak.. kanepe koyup o güzel odayi bozmak istemiyorum.. zaten odasida daha tam bitmedi dolabi ve lambasi eksik onlar takilacak daha..

X