HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

ben aldım otokoltugu zaten agır bide bebişimiz olcak daha agır olur diye arabasınıda aldım arabasına takılıyor en güzel özeligi öyle gezdiririm diye düşünüyorum evet cok güzel ve yumuşak pedli arabanın icin ve otokoltugu:dance:

ADASU KUSURA BAKMA YERİMDE DEĞİLDİM SENACENİN TARİF ETTİĞİ GİBİ BİRDE MISIR ÇARŞISININ İÇİNDEN GİRİP DİREK KARŞINA GELEN ÇIKIŞTAN ÇIK ORADAN SOLDAN DEVAM ET SONRA SAĞ İŞ BANKASI KARŞINA GELECEK ONUN YANINDAN YUKARI ÇIKTINMI DİREK KARŞINDA HAVUZLU HAN YAZAR

BİRDE SENİN ALDIĞIN BEBEK ARABASI +ANAKUCAĞI NE KADARa.s

kızlar sebamed setini aldınız mı aldıysanız kaça aldınız içinde neler var nereden uygun alabirim ?

kızlar sebamed setini aldınız mı aldıysanız kaça aldınız içinde neler var nereden uygun alabirim ?

BEN DÜN ALDIM SETİNİ İÇİNDE ŞAMPUAN,PİŞİK KREMİ,VÜCUT YAĞI ,SABUNU 2 ADET HEDİYE SABUN HEPSİNİ 40 YTL 'YE ALDIM EMİNÖNÜNDEN DIŞARIDA SORDUM 45-50 YTL ARASI

canım ben özel olarak alıcam şampuanını 500ml alıcam kosyonu 200ml pişik önleyici ve pişik kremi 200ml ve 100ml bide sebamedin güneş koruyucu kremi bunları alıcam sabun almıycam gerek yok yagda almıyorum cünkü janhson babynin bed time setini almıştım onun yagı var tekrar almaya gerek duymadım a.s.

valla canım senin anlatıgımla daha iyi anladım cok teşekkür ederim a.s.

ben toplamda 500ytl tutuyordu fiyatı ama pazarlıkla 300 aldım canım :dance:

valla canım senin anlatıgımla daha iyi anladım cok teşekkür ederim a.s.

ben toplamda 500ytl tutuyordu fiyatı ama pazarlıkla 300 aldım canım :dance:

ÇOK İYİYE ALMIŞSIN BENDE CUMARTESİ GİDİCEM SARAÇHANEYE BİR YAKINIM HEDİYE ALICAK 300 YTL GİBİ DÜŞÜNÜYORDUM PEKİ ORADA ÜÇ TEKERLEKLİ OLANLARDA VARMIYDI BEBEK ARABASI

Ben bebek arabasını doğduktan sonra almayı düşünüyorum düşünüyoruz yanii

senace canım bunu fiyatı ne acaba biliyomusun

275 CiVARI CANIM.
AMA GEÇENLERDE KAMPANYA YAPACAKLARI 240 YTL OLACAKTI. ( Oldumu bilmiyorum )
BUNU NEREDEN BİLİYORSUN DERSEN BİZ BU FİRMALARA İŞ YAPIYORUZ :))

ASLINDA BENDE ERKENDEN ALIYORUM AMA, BEBEĞİMİ KUCAĞIMDA TAŞIMA FİKRİ ÇOK DAHA YAKIN GELİYOR BANA.
BUNU SANIRIM HEMEN KULLANMAM.
YAZIN DOĞACAK ÇOK MİNİCİKKEN KUCAĞIMDA TAŞIRIM KIZIMI.

var canım kraftın var ama kumaşı iyi gelmedi bana inceydi ben pedli yumuşak olsun istedim öyle aldım

ben de haşim işcan dan aldım ama sadece oto k. - ana kucağı 70 ytl , baby 2 go , fikir olsun diye yazim dedim ..

KIZLAR BU ÇANTALAR ÇOK DAYANIKLI
MARKASI EASTPAK

BEN BAKIM ÇANTASINI SIRT ÇANTASI ya da BU MODEL OMUZ ÇANTASI ALMAYI PLANLIYORUM.
SİZ BAKIM ÇANTASI ALDINIZ MI ?

Son düzenleyen: Moderatör:
ben piere cardinin aldım canım omuz cantası bende diger cantaları takamıyorum özellikle omuz cantası oldum daha iyi ve kulanışlı

SAĞOL CANIM EN İYİSİ GİDİP İYİCE GEZMEK

bencede gezip al ben internetten baktıgım begendigim bir arabayı alıp sipariş edicektim kesin bu olucak diyordum hatta burayada onu almak icin gitmiştim ama gözlerime inanamadım gördügümde cok kötüydü cok basit bişi kumaşı falan cok saglıklısızdı iyikide sipariş vermemişim iyiki oraya gidip bakmışım babay 2 goyu aldım orda en iyisi oydu kalın pedli kafa koruycusu falan cok güzeldi renk olarakta a.s.

KIZLAR BU ÇANTALAR ÇOK DAYANIKLI
MARKASI EASTPAK

BEN BAKIM ÇANTASINI SIRT ÇANTASI ya da BU MODEL OMUZ ÇANTASI ALMAYI PLANLIYORUM.
SİZ BAKIM ÇANTASI ALDINIZ MI ?

çantalar çok guzelmiş canım....markası ne...linki varmı...

ben piere cardinin aldım canım omuz cantası bende diger cantaları takamıyorum özellikle omuz cantası oldum daha iyi ve kulanışlı

BENDE GÜNLÜK OLARAK OMUZ ÇANTASI KULLANIRIM DiYORUM.
DAHA UZUN SÜRELİ GEZMLERİMİZDE DE SIRT ÇANTASI KULLANIRIM SANIRIM.
BENDE OMUZ ÇANTASIYLA RAHAT EDERİM GENELDE...
AMA ACEMİLİK İŞTE, HERŞEYİ TELAŞ YAPIYORUM.

ben aslında almıycaktım ama hem indirimde hemde omuz cantası oldugu icin aldım evimizden bir kac saat uzakata kalırsak diye kulanırım icini iyice doldurum diye düşündüm ondan aldım aslında benim fikrim şimdi büyük cantalar cok mode biliyosunuz büyük omuz cantası alıcam bebeişimin ihtiyaclarınıda ana koyarım diye düşünüyorum bakalım ama alıcam yani öylede yapıcam ben sevmiyorum bakım cantası taşımayı etmeyi :sm_confused:

çantalar çok guzelmiş canım....markası ne...linki varmı...

MARKASI EASTPAK
http://www.sprtwrks.com/urunler.asp?grup_no=613&dil=1

BEN BU LİNKTEN BULDUM,
BİZİM BABAMIZ BU ÇANTALARDAN ÇEVREMİZDEKİLERE BİLE HEDİYE ALDI. ( Okul çantası )
KULLANANLAR ÇOK MEMNUN.
BENDE BU MARKANIN KÜÇÜK SEYAHAT ÇANTASI VAR, YILLARDIR KULLANIYORUM.
UFACIK BİR YIPRANMA YOK.
HATTA DOĞUM ÇANTASI OLARAK BiLE KULLANACAĞIM. :))
BAK İŞTE BU MODEL, BİRDE BUNUN SIRT ÇANTASINI ALACAĞIM. :)) TAKIM OLSUN.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…