HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

ben niveanın atta çanta setini aldım...çanta kucuk ama şimdilik yeter diye dusunuyorum...bende adasu gibi buyuk çantalardan alıp (hem moda şimdi) gunluk işe gelip giderkende kullanırım, bebegimle bir yere giderkende kullanırım...haftanın 6 gunu çalıştıgım için bebek bakım çantasını pek kullanmaya fırsatım olmayacak..
ama senacecim, febicim çantaları çok begendim...gule gule kullanın

dimi oncacım banada öyle mantıklı geliyor yaa ben bebek bakım cantalrını pek sevmiyorum taşımakta istemiyorum hic hoşuma gitmiyor zaten büyük cantalarda moda büyük bir canta alıcam öyle ypıcam artık a.s.

BÜYÜK OMUZ ÇANTALARIM VAR, ZATEN ŞU ANDA KULLANIYORUM.
AMA BUNLAR ÇOK ŞIK ve SPOR HAFTASONU GEZMELERİMİZDE KULLANIRIZ.

BEBİŞTEN SONRA HEMEN İŞ BAŞIMI YAPACAKSIN,
YOKSA YASAL OLAN İZİN HAKKINI KULLANACAK MISIN ?

kızlar bebek bakım çantalarının pratikliği diğer çantalarda olmayabiliyor, bebek alt açması, biberon koyma yerleri, bol gözlü olması vs... yani bebek olunca pratiklik şıklıktan bir adım öne geçebilir .. ben indirimde rastladım ve stork aldım , şu anda da gayet beğeniyorum.. ama aslında biraz pahalı da olsa espirit in çantasını çok beğenmiştim.. bir harika ve çok kullanışlı..

http://www.bebeshop.com.tr/bebek/product_info.php?products_id=1371

canım ben dogumdan önceki so 3 haftaya kadar çalışmak istiyorum...dogumdan sonra 13 hafta iznim olacak ama bizim işlerde sezonda tam o döneme denk gelecek....duruma görede 1 ay felan erkende dönebilirim...duruma göre bakıcaz...zaten proje felan çizmeye evden devam edicem...

sen ne yapacaksın

BENDE SENİNLE AYNIYIM.
ASLINDA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İZİNE ÇIKMA HAKKIM VAR.
BENDE SON 3 HAFTA KALA ÇIKMAYI PLANLIYORUM.
KALAN İZİNLERİMİ + YILLIK İZNİMİ KULLANACAĞIM.

ÇEVREMDEKİLER İŞTEN ÇIKMAM KONUSUNDA BASKI YAPIYORLAR.
BELKİ 1 YIL ÜCRETSİZ İZİN İSTERİM, BELKİ DE ÇIKARIM.
AÇIKCASI BEN İLERİYE YÖNELİK DÜŞÜNDÜĞÜMDE, ÇALIŞAN ANNE OLMA TARAFTARIYIM.
ŞU ANKİ İŞİMDEN DE ÇOK MEMNUNUM.
İNAN BANA ÇOK KARARSIZIM.

canım bu konuda konusacak çokkk sey var...:çok üzgünüm:

çantalar güzelmiş kızlarr ben nıveanın atta setini aldım onun çantası war bide 5 li port beeb seti almıştım anakucağı alt açma seti vb bunun içinde bebek çantasıda var onuda kullanabilirim o yüzden başka almıycam gerek görmüyorum

selam kızlar nasılsınız. bana kayınvalidem bi tane çanta almış bende niveanın atta setini alcam onunda var çantası yeter. ama çantalar süper ya insanın içi gidiyo valla ama belli olmaz bütün eksikleri tamamlansında en son düşünürüm belki alırım o zaman dimi amaa.s.

canım benim arabamın yeni modeli benimki turuncuydu.cok rahat tekerlekleri falan cok rahat dönüyo.kararsızsan ben tavsiye ederim düşünme al derim.bende kızımz kraft ın almaya gitmiştim hiç aklımda yoktu pieerre cardin ama adam özelliklerini anlatınca ona karar verdik eşimle

gelincik umarım bu sayfadasındır çünkü özel msjlaşma kapanmış seninde ziyaretçi defterin kapalı

merhaba arkadaşlar çantalara baktım çok güzeller ben de pelerin ördüm bir tane bakalım beğenecekmisiniz

cok güzel olmuş canım kızımız güle güle giysin.bu arada kızın kızımın zdaşı olucak.cok bilmiş oluyolar sudenazlar haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…