HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

çok güzel senancecim ii günlerde kullan canım...

valla serincecim bi yanım al diyor bi yanım alma. ama tecrübeli anne sözüde dinlemek lazım dimi a.s.
canım benim aklında kalıcagına al senin olsun ama fazladan 5 tane olan şeyler
1-battaniye 2-zıbın 3-zıbın içi 4-hiç markası belli olmayan bi bez 5-önlük!!!valla ben ilk kızıma ayriyetten zıbın aldım 4-5 tane içiyle birlikte belki bir defa giydirmişimdir.inananın bana kızlar en çok ihtiyacınız olan şey çit çit lı badiler zaten bebeklerimiz yaz bebegi olucak inanın üzerine tulum bile giydirmicez bi badiyle yatırıcaz.ben kızıma şimdiden 10-15 tane kısa kollu askılı badi aldım ablasından kalanlarda var.tulum hiç almayı düşünmüyorum zaten kızımın var.o hiç giyemedi doğdugunda cok kiloluydu.hep yıkayıp güzellerini saklamıştım.yani içinden ne geliyosa öyle yap ama bence gerekli şeylere yönel.zaten o kadar çooook hediye gelicekki kızlar:içelim:

ARZUM BEBBE DİJİTAL ATEŞ ÖLÇER 15,00 YTL
ÇOK SEVİMLİ GELDİ GÖZÜME, FİYATIDA UYGUNDU DAYANAMADIM ALDIM.
UMARIM MEMNUN KALIRIM.

ayyyyyy ateş ölçerinizi yesinlerr......Ama inşallah fazla kullanma gereği duymassın.elif sena hep saglıklı olur inşallah.ateş çok kötü bişey.

aramıza katılan her anne mutluluk bizim icin :)))
arkadaslar yazmiz zaten bencede o 10 lu hastane cıkısları gereksiz ben ayrı aldım mother care den cok guzel takım battabiyesini falan ayrı aldım..

e bebek comda bende begendim duvar cıkartması ama kalmamıs stoklarda senağlama
bende cok begendim onları, yapıstırırsan cek resmini de koy olur mu:teytey:

Kizlar Bu Gün Bi Sebeb Yüzünden Işten Ayrildim Artik Giremem Sizi Hep Takip Ederdimm Ayy Size Alişmiştmm En çokta Sizden Ayrildigima üzülüyommm..
şimdi Ben Doğum Parasi Alma Için 16 Hafta Doğum Olana Kadar Sigortali Olmam Gerek Demiii

hakkında hayırlısı olsun canım .. moralini bozma , hamişliğini evde geçirirsin böylece dinlenmiş olursun biraz yerimseniben

[/COLOR]

:a015::a015:
bi yerlerden net bul gir arada ok?

askıtocum çok güzelmış bebışının beşiği güle güle kullansın ınşallah ay ben daha hıç bakmadım yaa...falla böle gıderse yiğit erenım beşiksiz kalacakkk ..diğer arkadaşlar sızlerınkılerde çok güzel yaa..bende eklemyı becerebılsemde eklesem..ama nerdee..
[/url][/IMG] bu takvımı bıle anca böyle ekleyebıldım ımza gıbı beceremıyommmmm::::::::::

Hepinizin cicişleri çok güzeller güle güle kullansın bebişler inşallah

Adasu çok uygun almışsın sende cicileri G.O.P'danmı aldın yoksam?

Hepinizin cicişleri çok güzeller güle güle kullansın bebişler inşallah

Adasu çok uygun almışsın sende cicileri G.O.P'danmı aldın yoksam?

aynen canım o caddede bebek magzaları var ordan aldım :teytey:

kizlar Hepinize Teşekkür Ederim.
Umarim Ateş ölçer Kullanmak Zorunda Kalmam.
Gerçi Bende Bu Evham Varken, 10 Tane Ateş ölçer Eskitirim

yok kiz benim deil o besik :)) kimindi unuttum .. resmi kücülttüm ben naribeyza nindi sanirsam :uhm:

selam kızlar ben dün eminönünde havuzlu han var tamamen bebek üzerine oraya gittim alt açma seti battaniyeli,iki adet beşli set tulumlu ,sebamed yeni doğan seti,dr.brown biberon,emzik ,önlük 2 adet,göğüs kremi , göğüs pedi ,bebek çorap seti bunların hepsine 150,00 ytl para verdim çok uygun gidip görmenizi tavsiye ederimmm

untmadan gitti gidiyordan mother care çok güzel bir küvet seti aldım hiç kullanılmamış herşeyi var içinde 25,00 ytl uygun bir zamanda resimlerini çekerim şimdilik prensesimin ana kucağı,beşiği ve bebek arabası eksik onlarıda inşallah hafta sonu alıcammmm

EVET HAVUZLU HAN ÇOK EKONOMİK.
HEMDE HER KALİTEDEN ÜRÜN BULMAK MÜMKÜN.
EMZİK KULLANMAYA ALIŞTIRMAMAYA BAK. ( Çünkü doktorlar pek tavsiye etmiyor )
DR. BROWN BİBERON YENİ DOĞAN İÇİN EN GÜVENİLİRİ, AMA YİNEDEN İNŞALLAH GEREK KALMAZ.
BEBİŞLERİMİZ BİZİ BOL BOL EMSİNLER.

PAYLAŞIMIN iÇİN ÖZELLİKLE TEŞEKKÜR EDERİM.

SEVGİLER...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…