canım benim aklında kalıcagına al senin olsun ama fazladan 5 tane olan şeylervalla serincecim bi yanım al diyor bi yanım alma. ama tecrübeli anne sözüde dinlemek lazım dimi a.s.
ARZUM BEBBE DİJİTAL ATEŞ ÖLÇER 15,00 YTL
ÇOK SEVİMLİ GELDİ GÖZÜME, FİYATIDA UYGUNDU DAYANAMADIM ALDIM.
UMARIM MEMNUN KALIRIM.
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim bu kadar çabuk beni de aranıza aldığınız için. bebişlerinize aldığınız ciciler çooook güzeller.ben de hastane çıkışı alıcaam şimdilik. albimini nin hoşuma gitti birde sevi bebenin kundak battaniyeleri var penye o da çok güzel.
birde sizinle paylaşmak isterim ben bebeklerimin odasının duvarları için orman krallığı seti aldım(çıkartma) daha boyamadık duvarları boyadan sonra yapıştırıcaam. 54 parça ve ebetları 1,29cm ye ulaşıyor. duvarda böyle bir kompozisyon düşünen varsa tavsiye ederim
e-bebek.com da oda süsleri- duvar kağıtlarında bir kaç model set var........
Kizlar Bu Gün Bi Sebeb Yüzünden Işten Ayrildim Artik Giremem Sizi Hep Takip Ederdimm Ayy Size Alişmiştmm En çokta Sizden Ayrildigima üzülüyommm..
şimdi Ben Doğum Parasi Alma Için 16 Hafta Doğum Olana Kadar Sigortali Olmam Gerek Demiii
Kizlar Bu Gün Bi Sebeb Yüzünden Işten Ayrildim Artik Giremem Sizi Hep Takip Ederdimm Ayy Size Alişmiştmm En çokta Sizden Ayrildigima üzülüyommm..
şimdi Ben Doğum Parasi Alma Için 16 Hafta Doğum Olana Kadar Sigortali Olmam Gerek Demiii
Hepinizin cicişleri çok güzeller güle güle kullansın bebişler inşallah
Adasu çok uygun almışsın sende cicileri G.O.P'danmı aldın yoksam?
askıtocum çok güzelmış bebışının beşiği güle güle kullansın ınşallah ay ben daha hıç bakmadım yaa...falla böle gıderse yiğit erenım beşiksiz kalacakkk ..diğer arkadaşlar sızlerınkılerde çok güzel yaa..bende eklemyı becerebılsemde eklesem..ama nerdee..[/url][/IMG] bu takvımı bıle anca böyle ekleyebıldım ımza gıbı beceremıyommmmm::::::::::
gülsenecim gule gule kullanın aldıklarını...
selam kızlar ben dün eminönünde havuzlu han var tamamen bebek üzerine oraya gittim alt açma seti battaniyeli,iki adet beşli set tulumlu ,sebamed yeni doğan seti,dr.brown biberon,emzik ,önlük 2 adet,göğüs kremi , göğüs pedi ,bebek çorap seti bunların hepsine 150,00 ytl para verdim çok uygun gidip görmenizi tavsiye ederimmm