cok güzel olmuş canım kızımız güle güle giysin.bu arada kızın kızımın zdaşı olucak.cok bilmiş oluyolar sudenazlar haberin olsun
yok kiz benim deil o besik :)) kimindi unuttum .. resmi kücülttüm ben naribeyza nindi sanirsam :uhm:
a.s. ne güzel arkadaşım bilmiş olsunlar boşver.zaten şimdiden kurtlu durmuyo hiç oğlum daha sakin vallahi
SONRADAN ANLADIM CANIMM AMA SENIN ADINA ÇOKTAN YASMIŞ BULUNDUM SİLMEDIMBENDE NESE SENINKIDE GÜZELDİRR EDMINIM
OGLU$UMUN ODASI :dance:
............
ay 5 dakikada bir girip bakiyorum yaa..kendimede bi yatak koysam orda yatsam ii olur :dance: :roflol:
canım benim arabamın yeni modeli benimki turuncuydu.cok rahat tekerlekleri falan cok rahat dönüyo.kararsızsan ben tavsiye ederim düşünme al derim.bende kızımz kraft ın almaya gitmiştim hiç aklımda yoktu pieerre cardin ama adam özelliklerini anlatınca ona karar verdik eşimle
cnm beşikteki kurbağayla kapı süsün de pek uyumlu:teytey:
allah iyiligini versin onamı dikkat ettin sen demesen farklında bile degilim sırnaşık şey
hakkaet ya bakan korlerdenım vallahı
ama kurbagada guzelmmıs haaaaaaaaa
hergun yatmadan önce kocişimle bebişimin odasına girip, eşyalara felan bakıp, beşiğini sallayıp çıkıyorum...Şeniz
annesi yesin onu...
NASIL SABREDEBİLİYORSUN.
BEN ŞİMDİDEN DELİ OLUYORUM.
MİNİCİK PİJAMALARINA BAKIYORUM, GÖZLERİM DOLUYOR.
BEN OYUNCAK BEBEKLERİMLE OYNAMAYI TAM BIRAKMAMIŞKEN.
KENDİ BEBEĞİM OLUYOR, MUCİZE BU OLSA GEREK.
ALLAHIM HERKESE ANNELİK DUYGUSUNU NASiP ET...