HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

cok güzel olmuş canım kızımız güle güle giysin.bu arada kızın kızımın zdaşı olucak.cok bilmiş oluyolar sudenazlar haberin olsun

a.s. ne güzel arkadaşım bilmiş olsunlar boşver.zaten şimdiden kurtlu durmuyo hiç oğlum daha sakin vallahi

walla süper olmuş pelerin .. ben bir süeter ,bir bolero tipi yelek başladım ikisi de bitmedi... :)

SONRADAN ANLADIM CANIMM AMA SENIN ADINA ÇOKTAN YASMIŞ BULUNDUM SİLMEDIMBENDE NESE SENINKIDE GÜZELDİRR EDMINIM

canim ben odasini erken hazirladigim icin ilk sayfalarda kaldi ..merak edenler olursa alinti yapayimda bakin mCx

OGLU$UMUN ODASI :dance:​

............
ay 5 dakikada bir girip bakiyorum yaa..kendimede bi yatak koysam orda yatsam ii olur :dance: :roflol:

Hızlı Cevap kutunusu açmak için lütfen mesajlarin sağ alt köşesinde bulunan 'Hızlı Cevap' tuşuna tıklayınz.

yazı kutusunu içinde bu var

CANIM TEŞEKKÜR EDERİM.
ŞİRKETTE DE KULLANAN ARKADAŞIM VAR.
ONLARDA ÇOK MEMNUNMUŞ.
BEN ASLINDA KARARIMI VERDİM AMA, OLUR YA OLUMSUZ BİR ÖZELLİĞİNİ BİLEN OLUR.
PAYLAŞIR DİYE FİKİR SORMUŞTUM.

askito efenin odası çok güzel olmuş çok beğendim her şey çok uyumlu olmuş canım..
ellerine sağlık. çok zevkli döşemişsin şekerimm

kızlar bebişimin siparişlerni verdim az önce ayy ne heycanlandım anlatamam :teytey:

küveti kovası maşrafası filesi + sebamed ürünlerini güneş koruyucu kremde aldım sebamedin gögüs pedi 4 tane cicler elbiseler aldım kendime pike takımı aldım tırnak makası burun aspiratörünüde sipariş ettim bakalım gelsinler resimlerini ceker koyarım :dance:

cnm beşikteki kurbağayla kapı süsün de pek uyumlu:teytey:

KURBİŞİN YERİ BENİM İÇİN AYRI, EVİMİZDE BİR SÜRÜ KURBİŞ VAR.
ÖZEL BİR HİKAYESİDE...
SENDE BENİM GİBİ AYRINTICISIN. :))

BİZİMDE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA KAPILARIMIZ DEĞİŞECEK, SONRAKİ HAFTA BADANA - BOYA İŞLERİ.
13 MAYIS GiBİDE ODASI GELİR :))
ONDAN SONRA DA YIKAR YERLEŞTİRİRİM.

EVİN HALİNİ BİR GÖRSENİZ, HERYERDE KUTU KUTU, SEPET SEPET CADIMIZIN İHTİYAÇLARI...

ODASIDA YERLEŞTİKTEN SONRA, NASIL BEKLEYECEĞİM BİLMİYORUM.

AŞKİTO BRAVO VALLA, İYİ HEYECAN YAPMIYORSUN, DURABİLİYORSUN...

Son düzenleyen: Moderatör:
hergun yatmadan önce kocişimle bebişimin odasına girip, eşyalara felan bakıp, beşiğini sallayıp çıkıyorum...Şeniz
annesi yesin onu...

hergun yatmadan önce kocişimle bebişimin odasına girip, eşyalara felan bakıp, beşiğini sallayıp çıkıyorum...Şeniz
annesi yesin onu...

NASIL SABREDEBİLİYORSUN.
BEN ŞİMDİDEN DELİ OLUYORUM.
MİNİCİK PİJAMALARINA BAKIYORUM, GÖZLERİM DOLUYOR.
BEN OYUNCAK BEBEKLERİMLE OYNAMAYI TAM BIRAKMAMIŞKEN.
KENDİ BEBEĞİM OLUYOR, MUCİZE BU OLSA GEREK.

ALLAHIM HERKESE ANNELİK DUYGUSUNU NASiP ET...

canım bendede tam tersi alınacakların bitmesi, herşeyin evde olması beni daha ettiriyor...hersey gözumun önunde olsun istiyorum...zaten odasını yerleştirmedik...aldıgım herseyi 2 beşiğinin içine koydum...çalışma masasının üzeri felan dolu...ben uyku setini felan açıp sermedim ...kirlenir diye...haziran gibi yerleştirmeye baslarım...hersey bitince size resimlerini koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…