HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

EVET HAVUZLU HAN ÇOK EKONOMİK.
HEMDE HER KALİTEDEN ÜRÜN BULMAK MÜMKÜN.
EMZİK KULLANMAYA ALIŞTIRMAMAYA BAK. ( Çünkü doktorlar pek tavsiye etmiyor )
DR. BROWN BİBERON YENİ DOĞAN İÇİN EN GÜVENİLİRİ, AMA YİNEDEN İNŞALLAH GEREK KALMAZ.
BEBİŞLERİMİZ BİZİ BOL BOL EMSİNLER.

PAYLAŞIMIN iÇİN ÖZELLİKLE TEŞEKKÜR EDERİM.

SEVGİLER...

evet canım bende kullanmayı düşünmüyorum ama genede ne olur olmaz diye aldım inşallah gerekte kalmaz kullanmaya hiçbirimiz içina.s

untmadan gitti gidiyordan mother care çok güzel bir küvet seti aldım hiç kullanılmamış herşeyi var içinde 25,00 ytl uygun bir zamanda resimlerini çekerim şimdilik prensesimin ana kucağı,beşiği ve bebek arabası eksik onlarıda inşallah hafta sonu alıcammmm

güle güle kullan gülsenecim ii günlerde inşallah...:içelim:

bende ogluma emzik almistim sadece hastanede birinci ve ikinci gun az aldi bi aliyor bi birakiyordu sonra hic kullanmadi
zaten iyi de olmuyormus emzik
kizima alirim ama kullanmazsa da saklarim :)

evet canım bende kullanmayı düşünmüyorum ama genede ne olur olmaz diye aldım inşallah gerekte kalmaz kullanmaya hiçbirimiz içina.s

GÜLSENE BU HAVUZLU HAN EMİNÖNÜNÜN NERESİNDE TARİF ETSENE BENDE GİDİCEMDE:uhm:

ya bisi sorcam simdi ben kuveti alıcam ya onu bebek dogmadan ev esyalariyla belçikaya gondercem
oraya tasıncaz dogumdan sonra biz
ama oğluşumla ben 1 ay burada kalıcaz nerde yıkıcam prensimi ben legende mi :)))))))))))

acaba 2 tane mi alsam kuvet...

KIZLAR KIZIMIZA BU BEBEK ARABASINI ALACAĞIZ.
DAHA DOĞRUSU HEDİYE GELECEK, AMA PİERRE CARDİN OLMASI ŞART.
SİZCE NASIL ?

2137320204300x399.jpg

# Yükseklik ayarlı itme kolu
# Çift taraflı kullanılabilir itme kolu sayesinde bebek arabanızı bebeğinizi görerek kullanma imkanı
# Tam yatabilen sırt dayanağı sayesinde bebeğinizin doğumundan itibaren kullanım
# Ayarlanabilir ayak tablası bebeğinize dağa uzun bir yatak pozisyonu sağlıyor
# Çıkabilen ön bar ilerki yaşlardaki kullanım ve bebeğinizi yerleştirmede kolaylık
# Bebek kucağınızdayken tek düğme ile katlaya bilme ve açabilme özelliği
# Yıkanabilir kumaş
# Beş yerden kavrayan tam güvenli paraşüt kemer sistemi
# Katlanabilir ve çıkarıla bilir portatif sepet
# Tam kapanır tente sayesinde bebeğinizi dış etkenlerden koruma imkanı
# Ekstra ayak örtüsü soğuk havalarda bebeğinizi rüzgardan korur
# 360 derece dönebilen 8 tekerlek sayesinde çok rahat bir sürüş keyfini iki kullanım yönünde de kullanma imkanı sağlar
# Hafif olması ebeveynlerin en çok istedikleri özellik
# pratik, çok yönlü bir bebek arabası olması
# Doğumdan itibaren kullanım.
# 6,50 kg

ya bisi sorcam simdi ben kuveti alıcam ya onu bebek dogmadan ev esyalariyla belçikaya gondercem
oraya tasıncaz dogumdan sonra biz
ama oğluşumla ben 1 ay burada kalıcaz nerde yıkıcam prensimi ben legende mi :)))))))))))

acaba 2 tane mi alsam kuvet...

CANIM ÇOK PAHALI BİRŞEY DEĞİL ZATEN, 2 TANE DE ALABİLİRSİN.
YA DA 1 AY ÇOK UZUN BİR ZAMAN DEĞİL, KÜVETSİZ DE İDARE EDEBİLİRSİN.
ESKİDEN ZATEN BEBEK KÜVETİ DİYE BİRŞEYDE YOKTU :))

SİZCE NASIL ?

2137320204300x399.jpg

# Çift taraflı kullanılabilir itme kolu sayesinde bebek arabanızı bebeğinizi görerek kullanma imkanı
# Tam yatabilen sırt dayanağı sayesinde bebeğinizin doğumundan itibaren kullanım
# Çıkabilen ön bar ilerki yaşlardaki kullanım ve bebeğinizi yerleştirmede kolaylık
# Yıkanabilir kumaş
# 360 derece dönebilen 8 tekerlek sayesinde çok rahat bir sürüş keyfini iki kullanım yönünde de kullanma imkanı sağlar
# 6,50 kg

çok güzel
güle güle kullanın canım

yerimseniben

SİZCE NASIL ?

2137320204300x399.jpg

# Yıkanabilir kumaş
# 6,50 kg

gorunusu guzel kullanimi nasil bilmem
insallah iyidir bebegin gule gule gezsin annesiyle insallah bunun icinde :teytey:

canım sen gidip yakından bakıp gördünmü aracı yoksa netten bakıpmı alıcaksın ? bence dışardan bir gör diger markalarıda gör ben unkapanında bisiklet carşında birsürü bebek arablarına baktım inan piere cardin hic hoşuma gitmedi bide dedik eşimle adı var yani ama güzel durmadı gözüme sende araştır tabi görüp begendiysen herkezin zevki farklıdır ozaman al

canım sen gidip yakından bakıp gördünmü aracı yoksa netten bakıpmı alıcaksın ? bence dışardan bir gör diger markalarıda gör ben unkapanında bisiklet carşında birsürü bebek arablarına baktım inan piere cardin hic hoşuma gitmedi bide dedik eşimle adı var yani ama güzel durmadı gözüme sende araştır tabi görüp begendiysen herkezin zevki farklıdır ozaman al

EVET GÖRDÜM, iÇİME SİNDİ.
ZATEN BU ÜRÜN GEÇEN YILIN ÖDÜL ALMIŞ BİR MODELİ.
KULLANAN ARKADAŞIMDA VAR. ÇOK SAĞLAM KULLANIMIDA ÇOK KOLAY DİYOR.
AMA BEN YİNEDEN BURADAKİ ARKADAŞLARA DA DANIŞMAK İSTEDİM.
SENİN BEĞENMEDİĞİN ÖZELLİĞİ NEYDİ, PAYLAŞIRSAN DİKKATE ALIRIM.

EVET GÖRDÜM, iÇİME SİNDİ.
ZATEN BU ÜRÜN GEÇEN YILIN ÖDÜL ALMIŞ BİR MODELİ.
KULLANAN ARKADAŞIMDA VAR. ÇOK SAĞLAM KULLANIMIDA ÇOK KOLAY DİYOR.
AMA BEN YİNEDEN BURADAKİ ARKADAŞLARA DA DANIŞMAK İSTEDİM.
SENİN BEĞENMEDİĞİN ÖZELLİĞİ NEYDİ, PAYLAŞIRSAN DİKKATE ALIRIM.

bana cok hafif ve kücük geldi ne biliyim hafif olması tabi güzel duruşu bicimi bana cok zayıf geldi adam gösterdi saglam bir üründür dedi kendi oturdu etti ama begenmedim ben ne biliyim boşver canım sonucta sen begendiysen al tabi ki.a.s.

senace canım özellikleri çok güzel rengi modelide çok hoş.
içine sindiyse beğendiysen al derimm canım...

bana cok hafif ve kücük geldi ne biliyim hafif olması tabi güzel duruşu bicimi bana cok zayıf geldi adam gösterdi saglam bir üründür dedi kendi oturdu etti ama begenmedim ben ne biliyim boşver canım sonucta sen begendiysen al tabi ki.a.s.

TEŞEKKÜRLER CANIM. a.s.
ZATEN BELİRTTİM HEDİYE GELECEK.
PİERRE CARDİN, ELLE yada BABY 2 GO OLACAKTI BİZ BUNU BEĞENDİK.
HEDİYE OLACAĞINDAN FİYATTA UÇSUN İSTEMEDİK.

GERÇİ BEN KUZUMU KUCAĞIMDAN İNDİRİR, ARABAYA BİNDİRİRMİYİM BİLMİYORUM :icecream:

BİZ ŞİMDİ YEMEĞE GİDİYORUZ. GELİNCE GÖRÜŞÜRÜZ.

SEVGİYLE KALIN, HOŞÇAKALIN...

Ben bebek arabasını doğduktan sonra almayı düşünüyorum düşünüyoruz yanii:eek:

senace canım bunu fiyatı ne acaba biliyomusun

canım bende bebek arabası baby 2 go aldım vallahi tavsiye ederim internette yok o modeli ama cok saglam bir model tek elle otomatik kapama acma özeligi var otokoltugu var belki görmüşsündür resimlerini amortisörlü kaldırımları inip cıkmak cok kolay ve cok sagmal bir model ben sana onu tavsiye ederim o kadar cok araştırdım ve tek onda karar kıldım icime o sindi en saglam olarak a.s.

canım bende bebek arabası baby 2 go aldım vallahi tavsiye ederim internette yok o modeli ama cok saglam bir model tek elle otomatik kapama acma özeligi var otokoltugu var belki görmüşsündür resimlerini amortisörlü kaldırımları inip cıkmak cok kolay ve cok sagmal bir model ben sana onu tavsiye ederim o kadar cok araştırdım ve tek onda karar kıldım icime o sindi en saglam olarak a.s.

canım ben de ana kucağı-oto koltuğunu baby 2 go aldım çok içime sindi yumuşacık kadifemsi ..arabasını da baby 2 go alıcam kısmetse.. ama bebek doğduktan sonra alırım şimdlik çok acele etmiyorum bebek arabasını almak için :dance:

X