HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

kızlar çok güzel şeyler almışsınız,örmüşsünüz güle güle kullansın bebişleriniz.
valla çok marifetlisiniz.bende ördüm bikaç şey ama yok bu kadar güzel değiller.nasıl örüyorsunuz valla helal olsun size.çok beğendim.

kızlar hepinizin aldıkları harika güle güle kullansın bebişleriniz.kezbancay ve bebeğime sizde ne marifetliymişsiniz ayy benim elimden hiç bişey gelmez anca hazır alırım keşke yapabilsem.

Kizlar Ne Marifetlisiniz Hee Maşşalah çok Güzel örmüşsünüz Elinize Sağlik

kızlar nasılsınız bir haftadır yoktum. annemlere bursaya gittik. yeni geldim forumu takip edemedim.benneyaptımki ama şimdi aldıklarınızı gördüm inceledim hepsi çoook cici şeyler güle güle kullansın bebişleriniz.a.s.a.s.

kızlar bişey sorucam size.şimdi ben kızıma bir sürü çıtçıtlı badi mini pijamalar tulumlar ve 5'li hastane çıkışları aldım.ama şu büyük çoklu hastane çıkışlarından almadım.ondan almama gerek varmı :uhm:

cnm bir tane al istersen .. ben bir tane bataniyeli filan olandan aldım 3 tane de 5 li takımlardan aldım.. ince penye battaniye zaten alınması gerekiyor tam takım olmuş olur ..

canım bende 2 tane 5 li bide 10 lu setti sanırım çoklu dediğin o heralde aldım ama 10 lu sette ayrıca iç zıbınları atlet külot ve battaniyesi var sanırım bakmam lazım bi
aralarında ekstradan farklı olan şeyleri al bence yeterli olur

canım bende almıştım bu beşli hastane çıkışlarından ama yinede tam set halindede aldım battaniyesi zıbınları felan tam takım oluyo.. bence sende 1 tane al derimm canım

ARZUM BEBBE DİJİTAL ATEŞ ÖLÇER 15,00 YTL
ÇOK SEVİMLİ GELDİ GÖZÜME, FİYATIDA UYGUNDU DAYANAMADIM ALDIM.
UMARIM MEMNUN KALIRIM.

bende 1 takım 10lu olan setten aldım...battaniyesi felan var....1 takımda 5li setten aldım...onun dısında da albimiden iç dış zıbın ve patikli pantolanlar aldım yeni doğan için...kucucuk, çok tatlılar..

[/COLOR]
canım bence sakın öle bi hata yapma. ben ilk kızıma heves işte almıştım ama o kadar gereksiz şeyler varkı içinde(bence).ertesi gün gidip geri verdim.sadece içindeki 3 şey gerekli oda üçlü takımların 5 li takımların içinde var zaten güzelim hem öle bi 10 lu takım alanakadar 3 değişik şey alırsın bebeğine.sevgiler hepinizea.s.a.s.a.s.a.s.:içelim:a.s.a.s.a.s.a.s.

ya ince battaniyesini falanda ayrı olarak almıştım zaten.ama kararsız kaldım şimdi.ama bendeki bu alışveriş hırsı olduktan sonra kesin dayanamayıp alırım gibime geliyor. :icecream:

valla serincecim bi yanım al diyor bi yanım alma. ama tecrübeli anne sözüde dinlemek lazım dimi a.s.

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim bu kadar çabuk beni de aranıza aldığınız için. bebişlerinize aldığınız ciciler çooook güzeller.ben de hastane çıkışı alıcaam şimdilik. albimini nin hoşuma gitti birde sevi bebenin kundak battaniyeleri var penye o da çok güzel.

birde sizinle paylaşmak isterim ben bebeklerimin odasının duvarları için orman krallığı seti aldım(çıkartma) daha boyamadık duvarları boyadan sonra yapıştırıcaam. 54 parça ve ebetları 1,29cm ye ulaşıyor. duvarda böyle bir kompozisyon düşünen varsa tavsiye ederim
e-bebek.com da oda süsleri- duvar kağıtlarında bir kaç model set var........

canım bende normalde 5li setten baska almayı dusunmuyordum ama annem kanıma girdi...bu çok guzel hastane için azıcık daha kötu bişi al...
orda kan felan olur dedi...bende gittim diğer battaniyeli seti aldım ama oda çok guzel...buyuk ihtimalle hastaneye setleri değil ayrı ayrı aldıklarımı götürürüm...
battaniye felanda aldıysan set almana gerek yok...

bende bir sürü set aldım,ama hangisi kaçlı bilmiyorum.battaniyeli olanıda var.zaten en önemlisi penye battaniye ve zıbın.ben ayrı ayrıda aldım.seninde varsa bence hiç gerek tekrar takım almaya.hastane çıkış setleri çok küçücük oluyo,bebişler hemen büyüyo,pek kullanışlı olmuyo bence.insan görünce dayanamıyo alıyo ama inanki etraftan görenler hiç gerek yok kullanamazsın bile diyolar.haberin olsun...

UMARIM MEMNUN KALIRIM.
canım çok şirinmiş ateş ölçer
ama inşallah bebiş hiç ateşlenmezde kullanmak zorunda kalmazsın.
güle güle kullanda denmiyoki,en iyisi güle güle kullanma deyim fisfisfis fisfisfis
sağlıklı günler bizlerle,bebişlerimizle veeee kocişlerimizle olsun... :dance:

UMARIM MEMNUN KALIRIM.

a.s.çok sevimli gerçekten arkadaşım güle güle kullan diyceem ama ateşölçer sonuçta inşallah iyi günlerde kullanırsın. bende alıcaam ama yoğurt yapma makinesinin yanın da hediye veriyorlar birde ördekli alıcam bu tür eşyaları iki tane almam daha iyi diimi.:uhm:

senace çok sevimli yaa
ama ben daha karar veremedim öyle mi alsam yoksa kulaktan ölçenlerdenmi kararsızımm:uhm::sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…