- 14 Kasım 2007
- 13.324
- 33
tesekkür ederim cnm :asigim:KIZLAR BEBİŞLERİNİZİN HERŞEYİ ÇOK GÜZEL HARİKA ÇOK TATLI GÜLE GÜLE KULLANSINLAR ASKİTO CUM SENİNDE KAPI SÜSÜN ÇOK ŞİRİN TATLIMsırnaşık şeya.s.
kızlar hepiniz süpersiniz bayılıyorum koyduklarınıza birbirinizle dialoğunuza.bende kızıma bişeyler alıyorumj ama ablasından kalan cok şeyi var.ablamız cok kilolu dogdugu için pek giyemedi aldıklarımızı doğunca.ama şimdi kardeşine ne alsak üstüne giymeye calışıyo.ben de bulabilirsem bi 0-3 ay bide 3 yaş alıyorum.aynı giyinicekler sanırım abla kız.aldıgınız şeyler cok güzel kıyafetlere bayılıyorum askito kapı süsün cok güzelmiş.senacecim senin de geceliklerin iyi günlerde hayırlısınla giyeriz,giydiririz ALLAH ın izniyle hepimiz.hepinizi cok öptüm.kızımdan fırsat buldukca takip edebiliyorum kızlar sizi.a.s.a.s.a.s.
amin cnm saol .. aramiza hosgeldin diim bari :)) belki senin bebiste gecikir diicektim ki aklima sezeryan yapacagin geldi hiimm temmuza al sen randevunu :dance:
TMMTMM GORDUM CNM COOOKK SAOL COK DEGISIK VE COK GUZEL BIR KAPI SUSU KENDIMI YAPTI YOKSA SATINMI ALDI :uhm: COK GUZE YAAA:teytey:
tskler..satin aldim canim .. gitti gidior gibi bir acik arttirma sitesinden .. öylesine fiyat arttirmak icin 1 euro verdim (2 YTL) sansima kimse yükseltmemis bana kaldi :)) :teytey: