HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

hayırlısıyla kurtulursunuz arkadaşlar allah yardım etsin ama annelik çok güzel bir duygu doğunca bebeğimi kucağıma aldığım zaman çok duygulanmıştım allah herkese yaşatsın bir nefeste kurtarsın

ALLAH ALLAH YA
BEN NİYE BULAMADIM BU SİTEDE STİCKER (

ben sticker yerine .. eger düz duvariniz varsa boyamanizi tavsiye ederim.. cünkü yaamazlar bu stickerlara erisirse pindik pindik yolarlar valla
ailenizde güzelresim yapabilen varsa önce kursun kalemle bir motif cizdirin .. begnirseniz renkliye boyarsiniz..
ne biliim araba ..
bebek .. vs

benim eski oturdugum evde bebek odasını cok guzel boyamıslardı dedigin gibi, okadar güzel olmus ki,
degisik bir fikir..
ama sticker da uygun yer bulunursa bizim canavarların yırtamayacagı cok guzel duruyor

kızlar bizde dün oğluşumun yatağını aldık ama 1 ay sonra gelicek yapılacak anca çok güzel bayıldım walla yeşil ve krem renklerinde aldımm sonradan büyüyebilio sallanıyoo gelince resmini çeker koyarım buraya 1 ay hemen geçsede gelse yatağımızz:)

günaydın arkadaşlar ya bu park yatağı internette buldum nasıl sizce güzelmi bi türlü karar veremiyorum.fikirleriniz benim için çok değerli.

http://www.resim-yukle.com/img01/18/825085chclullabyLXatmosphere.jpg

Fonksiyonları :
- Müzik köşesi uzaktan kumanda ile yönetilebilir,bebek ağladığın da da cihaz otomatik olarak aktive olmaktadır.
- Oyuncakların asılı durduruğu yumuşak kollar tamamen sökülebilir
- Kenarlardaki butonlar sayesinde açıp kapatması oldukça kolaydır.
- Park kapatıldığında çok az yer kaplar,içeriğindeki çantaya konulabilir.
- Tekerlekleri sayesinde çekilerek taşınabilir.

canım modeli çok hoş.. özellikleri de güzel
ama kaç kademeli 2 mi 3 mü .. alırken ona dikkat et. bide ebatlarına dikkat et canımm:icecream:

canım bence pahalı normal cocuk askısı alsan daha uyguna geliyor ki ben öyle yapıcam sonra istersen kurdelayla yada kumaşla süsleyip böyle yapılabilir 8 ytl askısı icin cok 6 tane askı 5 ytl. ben onlardan alıcam pembe ve beyaz alıcam 2 set 12tane askı 10ytl. geliyor daha iyi bence a.s.

bende park yatak hakkında bir sayfa acmıştım ordada bunu almaya düşünüyorum kızlar demiştim araştırdım ben canım bu modeli yakından da gördüm ama salanma özeligi yok bu benim icin önemliydi sanırım senin icinde öyle olmalı yoksa güzel ama salanmaması kötü iyikide almamışım diyorum şimdi ondanda kaliteli güzel kumaşlı park yatak aldım resmini eklemiştim belki görmüşsündüryerimseniben

ay ben hiç dikkat etmemiştim sadece modeline baktım hoş geldi gözüme. ben senin açtığın sayfaya bi bakayım fikir edineyim yerimsenibenyerimsenibenteşekkür ederim. askılar konusunda haklısın. eşimde öle söylüyodu pahlı sende yaparsın bunları diyea.s.

evet canım standart askılardan al okadar ahım şahım bişeye görek yok diye düşünüyorum zaten dolabın icinde kalıcaklar ama biz askıları daha sonrada güzelleştirebilirz bence şimdi ek masrafa gerek yok hem böyle daha fazla askı almış oluruz park yatagımın resmini gösterim sana a.s.

evet seninkini çok beğendim güle güle kullansın bebişin. 2 gün sonra bursaya gidicem bakıcam bakalım. seninkinin markası GRACOydu dimi.internette pahalı geldi bana 400 küsür

evet seninkini çok beğendim güle güle kullansın bebişin. 2 gün sonra bursaya gidicem bakıcam bakalım. seninkinin markası GRACOydu dimi.internette pahalı geldi bana 400 küsür

evet canım pahalı bir markaymış ben hic araştırmamıştım cok pahalı diye ama kızımın şansına iyi fiyata aldık diye düşünüyorum intertekilerle sakın sınırlı kalma gez dolaş inan farklı bir kac model cıkıyor benim modeli hic bir yerde görmedim ben mesela ama cok begendim:asigim: sende bursada gez bak bakalım belki indirimle pazarlık yaparsın iyi fiyata daha güzel şeyler bulabilirsina.s.

evet şekerim araştırmam lazım.sengözlerimebaksanab yoksa anesi bu kararsızlıkla giderse oğluşum yataksız kalcak.:uhm::uhm:

evet şekerim araştırmam lazım.sengözlerimebaksanab yoksa anesi bu kararsızlıkla giderse oğluşum yataksız kalcak.:uhm::uhm:

canım bak ben cok araştırdım chicco iyidi ama salanmıyordu sonra kraftın 3 katlı park yatagı var turkuaz renki sana onu öneririm bak ben bunu görmeseydim %100 onu alıcaktım yakından gördüm oda süperdi salanma özeligide vardı internte göründügü gibi kesinlikle durmuyodu hatta ben bu olamaz yaa cok güzel duruyo dedim ben bunu tavsiye ederim sana yerimseniben

evet bu da çok güzelmiş eşim gelsin göstereyim ben bunu. bende senin açtığın park yatak sayfasında ONCA nın aldığı park yatağa bakıyodum. ya hepsi çok hoşta seninki bi başka güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…