HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

bende anlamıyorum valla :roflol::roflol: sabah ordaydım bana pirinc modelini gösterdi aynı böyle diger yelegi bu modelden örüyimmi demişti digerini kesme şekerden örmüş ötekinin adınıda hatırlamıyorum gösteriyim hazır pirinc modelini biliyorken :sm_cool:

canım valla çok güzel bence yaptır mutlaka. şapkasıyla hırkasıyla ne güzel pembiş pembiş giydirirsin bebişine nasılda yakışır demi amaaa.s.

evet :asigim: off patik modeli bulamıyorum şimdiden yaw.

kızlar ciceler çok güzeldi bende almaya başlicam artık oğluşumaaa:1hug:
:dance::teytey:

:icecream::icecream:

modeller harikaymıs kızlar...
örguden çok anlamam ama o pembe tek şişle örülmüşe benziyor...

oyy oyy oyy bunlar çok tatlı yaaa ama hepsi kız bebişleri için:1closedeyes:

döktürmüssünüz yine valla :)ben yokkenbu kadar cok sey yazmain yha p
patikler süpermis ..
bendeher gittigim yerde kiz bebis kiyafetlerine bakiorum :roflol: esimde kizio bana ..bizim oglumuz olacak sen nelere bakion dio :)))
ama kiz bebislerin kiyafetleri cooooook güzel yha .. ins bi gün kizim olurrr..

Ya Kizlar Ne Tatli Kiz Cicişleri Böyle Inşallah Ilerde Birde Kizim Olur O Hevesimde Aradan çikmiş Olur

ayyy bana sans dileyinnn piyasa fiyati 520 ytl (260 EUR) olan bebek arabasi su an üye oldugum bir sitede acik arttirmada .. 150 ye almaya calisicammmm .. bir saati var
ayh panik oldum .. fisfisfis

yok canim yha bücce sinirim 150..
ama aynisindan 4 tane daha var biri yarin bitio digeri öbür günler.. birinde tutturursam ii olur ..
iyice benimsedim arabayi valla

bende bakındım bugun arabalara ve park yataklara ama icime pek sinmedi fazla bakamadım yani
hala oglusum arabasız ve park yataksız :))
ayrıca ihtiyacı dısında hicbirsye almadım
her yeriim kıyafet oldu tastı
bugun sadece avent in yenidogan icin biberonunu aldım 125 ml lik
chicco nun burun aspiratorunu ve kraft in tırnak makası
markalarda cesitlilik oldu ama napayım en guzelleri onlardı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…