evet bu da çok güzelmiş eşim gelsin göstereyim ben bunu. bende senin açtığın park yatak sayfasında ONCA nın aldığı park yatağa bakıyodum. ya hepsi çok hoşta seninki bi başka güzel.
canım bak ben cok araştırdım chicco iyidi ama salanmıyordu sonra kraftın 3 katlı park yatagı var turkuaz renki sana onu öneririm bak ben bunu görmeseydim %100 onu alıcaktım yakından gördüm oda süperdi salanma özeligide vardı internte göründügü gibi kesinlikle durmuyodu hatta ben bu olamaz yaa cok güzel duruyo dedim ben bunu tavsiye ederim sana yerimseniben
adasu birsey soracagım ya bunu ustunde kapatma tentesi yok
oyle olması daha iyi gegilmi
hani ısık falan gelmez hem
hemde daha guvenli gibi sanki
ne dersin
evet saglamlık ve goruntu olarak bence de cok guzel
kararsızım
simdi doktora gidicem oglusumu gormeye
oradan da bakıcam park yatak ve araba falan
hasim iscan gecidine gidebilirsem gidecegim
sagol cnm
sevgileeeeeeeeeeeerrrrr
hüzzamın aldığı beşikte güzelmiş adasu bi bak bakalım sen ne dersin
http://www.kirazbaby.com/prodetail.aspx?id=2112
hüzzamın aldığı beşikte güzelmiş adasu bi bak bakalım sen ne dersin
http://www.kirazbaby.com/prodetail.aspx?id=2112
CANIM BENDE BUNUN TURUNCUSUNU ALDIM BİLMEM HOŞUMA GİTTİ.HEM BAYADA GENİŞ HOŞ YANİ AMA TBİ HERKEZİN ZEVKİ AYRIDIR
ne kadar zormuş şekrim bu alışveriş işi. ben mağazalara bi bakayım en iyisi görerek almak.ama aklımda bu yatak kraftın yatağı vede adasunun aldığı yatak var.
evet canım görerek almak daha mantıklı park yatakların özellikle kumaşları çok önemli..
bencede gez gör öyle al...:icecream:
ayy canım valla en iyisi böyle internetten bakmak değil mağazaları gezmek olacak galiba.CADIARZUben önce gezeyim bakayım hangisi içime sinecek sonra internetten felan bakayım gözünle görmeden böle resim bakmakla olmucak şekerim bu iş.yerimseniben kafam iyicene karıştıkafamçokkarıştı
gezip görmeden almayın valla görünce fikriniz degişiyor kraft senin icin ve oglun icin cok güzel yatak bence canım sen onu al tabi dışaardada gör mutlaka a.s.
ayy adasu şunlara bak bunları bu sitede hanzade diye biri örüyomuş ne şeker dimii
cok şeker valla bende kaynanama örnek arıyordum hırka icin :icecream:
bak senin içinde fikir olur çok güzel modeller koymuş o sayfaya. ben senin için kız bebek modellerini alıp koyuyorum buraya.bunları kendi örüyomuş
şu pembe olana bayıldım acaba örmemi o gercekten :uhm: cok güzel işlenmiş modeli ve şimi tıgmı bende bilmem ki bunları nasıl örülür nasıl anlatırım kaynanama acaba bunu hazır gibi duruyo sanki yaaa sagol canım sende zahmet ettin a.s.