kızlar bu ay alıcaklarımı listeledim kızımın cogu ihtiyacını alıcam ayın 25den sonra sanırım kargoyla bu ay sonu elimde olmuş olur gelincede resimlerini eklerim alıcaklarımı yazıyım sizinde ihtiyacınız olabilir unutugunuz şeyleri hatırlamış olursunuz hema.s.
* Ateş ölcer (kulaktan)
* Sebamed şampuan
* Sebamed bebek losyonu
* Sebamed pişik kremi
* Sebamed pişik önleyici krem
* Sebamed güneş koruyucusu
( yag almıyorum cünkü jahnson babynin bed time setini aldım onun icin şimdi ona gerek yok )
* banyo küveti - kovası - maşrafası - filesi
* silikon emzik
* chicco emzik kutusu
* gögüs pedi
* emniyetli kulak temizleme cubugu
* cocuk elbise askısı (kücük olanlarından )
camaşır yıkamak icin camaşır torbası file yani ( buna ihtiyacımız olucak kücük eldivenler makinada aralara kacabilirler )
* sonra 5 tanede kızıma güzel ciciler dışarda giymesi icin elbisesi falan filan
birde kendime ayrıyetten pike takımı alıcam yeni gelen giden cok olucak bulunsun :dance:
Bu ay alıcaklarım bunlar kızlarr şakkıdıa.s.
SENİNKİNDEN GÖRÜMCEMDE VAR.
O BANA VERECEKMİŞ, AMA BEN SEVİMLİ OLSUN DiYE KURBİŞ ALIYORUM. ( Bide bizim olsun )
YOKSA BENİM İÇİN EKSTRA BİR MASRAF.
kızlar yaa herseye saldırasım geliyo beni zor tutuyolar ve bişey almama izin vermiyolar oysa okadar eksik varkiii ne yapsam bilmem yaa alacaklarımın listesini yapsam diyorum ama ne alınır bilmiyom sagolsunlar kimsede yardım etmiyo annemde uzakta gidemiyom ben alıyom sen merak etme dio
canım ben bir kagıda listeyi ve fiyatlarını karşılarına yazdım ve hepsini planladım şunu şu zaman bunu bu zaman alıcam diye doguma kadar sıkmamam lazım kendimide sonucta maddi konuda listemi yapıyorum ihtiyacım olanları bazen olmayanlarda oluyo icinde sürekli inceliyorum listeyi bazen icinden cıkarıyorum buna gerek yok diyorum siliyorum ve liste haricinde bişi almıyorum listemde ogün ne alıcaksam onlara uyuyorum bişeyleri görüp dalmıyorum ama cok begendiysem ve ihtiyacım varsa listeme ekleyip daha sonrada onu alıyorum sanırım planlı olmak benim cok işime yaradı maddi konudan hasara ugramıyorum böylelikle bu ayın başında 500ytl harcadım mesela arabasını otokoltugunu ve park yatagını aldım bu ay sonuda yukardaki listedekileri alıcam önümdeki ayın ilk haftasıda cilek mobilyadan dolabını alıcam bence bir liste yap sen canım programlı olmak cok işe yarıyor:teytey:
aynen canım bende senin gibi liste yaptım...internetten arastırdım hangi markaların kullanıslı oldugunu ve fiyatını...eşimle birlikte magazalara direk gittik o ürünlerden bulduklarımı ve fiyatı aynı olanları direk aldım...diğerlerini internetten sipariş verdim...prensesimle ilğili olanlar bitti sayılır...alıcam 4-5 parça kaldı...onlarıda önumuzdeki ay alıcam...kendime daha hiç bişi almadım,onlarıda ya önumuzdeki ay yada haziranda alıcam...bakalım kısmet artık
inş. hic ihtiyacımız olmaz canım ya:asigim: elbise askısında hakılısın ben hic bir yerde bulamamıştım kafayı yedim bir sitede budlum nihayet pembe beyaz alıcam:icecream:
CANIM ÇOK PAHALI BİRŞEY ALMA, SEN KAÇ PARAYA BULDUN.
BEN UYGUN FİYATA ALDIM.
PEMBE ve BEYAZ ALDIM.
SONUÇ OLARAK BEBEK KIYAFETLERİ HAFİF ve DOLABIN İÇİNDE ASKILAR ÇOKTA DİKKAT ÇEKMİYORLAR.
ONUN İÇİN YAPILACAK EKSTRA MASRAF YERİNE BEBEĞİMİZİN BAŞKA BiR İHTİYACINI ALIRIZ.
ne güzel ya ben daha bişi almadım dediğiniz gibi bi liste şart hiç olmazsa ne alcagımı biliyim dimi saolun kızlarrr
srose1985 bebisinin cicileri cok güzel .. özellikle battaniye cok sekermis.. güle güle kullansin bebisin. mCx
adasuu gitmisken benimkinede ates ölcer alirmisin canim yha ben cikamicam bugün :roflol:
srose1985 bebisinin cicileri cok güzel .. özellikle battaniye cok sekermis.. güle güle kullansin bebisin. mCx
adasuu gitmisken benimkinede ates ölcer alirmisin canim yha ben cikamicam bugün :roflol: