HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

ADASU ÇOCUK ELBİSE ASKISI, HER YERDE BULUNMUYOR, BEN ÇOK ZORLANMIŞTIM.
EMZİK KUTUSU ALACAĞINI YAZMIŞSIN, BENCE BEBEĞİNİ EMZİĞE ALIŞTIRMAMAYA BAK.
BİR YERDE OKUMUŞTUM, BULURSAM LİNKİ GÖNDERİRİM SANADA...
ÇOCUĞUNUZU EMZİĞE ALIŞTRMAYIN, VAKTİNİZ VARSA, AĞLADIĞINDA HUYSUZLANDIĞINDA,
ONA MASAJ YAPIN YAZIYORDU.
EMZİK ÇOCUKLARIN DAHA GEÇ SOSYALLEŞMESİNE NEDEN OLUYORMUŞ.
BULAYIM O LİNKİ SANA HEMEN GÖNDERECEĞiM....

BENDE DİJİTAL ATEŞ ÖLÇER ALDIM, RESMiNİ İNTERNETTEN GÖSTEREYİM.

# Ağız, koltukaltı ve makattan ateş ölçebilme
# 30 sn’de hızlı ölçüm
# Dijital gösterge ekranı
# Yüksek sıcaklıkta uyarı alarmı
# Ölçülen son sıcaklığı hafıza tutma
# Otomatik kapanma (10 dk kullanılmadığında)
# Uzun ömürlü pil (yaklaşık 3000 okuma)
# Esnek gövde ve hassas sıcaklık algılayıcısı
# Şeffaf koruyucu kapak
# Düşük pil göstergesi

canım benim alıcagım ateş ölcerde bu

Sevi Bebe 6 Fonksiyonlu Termometre

0 ay +
Kulaktan Ateş Ölçme
Alın Ateş Termometresi
Kızılötesi Ölçme ( Süt ve Su Sıcaklığı Ölçmek İçin )
Oda Termometresi
Takvim ve Saat
Kronometre

SENİNKİNDEN GÖRÜMCEMDE VAR.
O BANA VERECEKMİŞ, AMA BEN SEVİMLİ OLSUN DiYE KURBİŞ ALIYORUM. ( Bide bizim olsun )
YOKSA BENİM İÇİN EKSTRA BİR MASRAF.

SENİNKİNDEN GÖRÜMCEMDE VAR.
O BANA VERECEKMİŞ, AMA BEN SEVİMLİ OLSUN DiYE KURBİŞ ALIYORUM. ( Bide bizim olsun )
YOKSA BENİM İÇİN EKSTRA BİR MASRAF.

inş. hic ihtiyacımız olmaz canım ya:asigim: elbise askısında hakılısın ben hic bir yerde bulamamıştım kafayı yedim bir sitede budlum nihayet pembe beyaz alıcam:icecream:

kızlar yaa herseye saldırasım geliyo beni zor tutuyolar ve bişey almama izin vermiyolar oysa okadar eksik varkiii ne yapsam bilmem yaa alacaklarımın listesini yapsam diyorum ama ne alınır bilmiyom sagolsunlar kimsede yardım etmiyo annemde uzakta gidemiyom ben alıyom sen merak etme dio

canım ben bir kagıda listeyi ve fiyatlarını karşılarına yazdım ve hepsini planladım şunu şu zaman bunu bu zaman alıcam diye doguma kadar sıkmamam lazım kendimide sonucta maddi konuda listemi yapıyorum ihtiyacım olanları bazen olmayanlarda oluyo icinde sürekli inceliyorum listeyi bazen icinden cıkarıyorum buna gerek yok diyorum siliyorum ve liste haricinde bişi almıyorum listemde ogün ne alıcaksam onlara uyuyorum bişeyleri görüp dalmıyorum ama cok begendiysem ve ihtiyacım varsa listeme ekleyip daha sonrada onu alıyorum sanırım planlı olmak benim cok işime yaradı maddi konudan hasara ugramıyorum böylelikle bu ayın başında 500ytl harcadım mesela arabasını otokoltugunu ve park yatagını aldım bu ay sonuda yukardaki listedekileri alıcam önümdeki ayın ilk haftasıda cilek mobilyadan dolabını alıcam bence bir liste yap sen canım programlı olmak cok işe yarıyor:teytey:

aynen canım bende senin gibi liste yaptım...internetten arastırdım hangi markaların kullanıslı oldugunu ve fiyatını...eşimle birlikte magazalara direk gittik o ürünlerden bulduklarımı ve fiyatı aynı olanları direk aldım...diğerlerini internetten sipariş verdim...prensesimle ilğili olanlar bitti sayılır...alıcam 4-5 parça kaldı...onlarıda önumuzdeki ay alıcam...kendime daha hiç bişi almadım,onlarıda ya önumuzdeki ay yada haziranda alıcam...bakalım kısmet artık

evet canım benim biraz daha var aslında alıcaklarım ama cogunu halletim sayılır ben hep internetten uyguna buldum ordan aldım vallahi liste cok işe yarıyor gercekten :dance:
bende kendime pijama takımı almıştım bide gecelik almak lazım dogumdan sonra pansuman şu bu için ihtiyac olucaktır emzirme südyeni almıştım biraz sıktı bir beden daha büyügünü alıcam bende sanırım kızımın ihtiyaclarını bitirdikten sonra haziranda alırım sanırım:icecream:

inş. hic ihtiyacımız olmaz canım ya:asigim: elbise askısında hakılısın ben hic bir yerde bulamamıştım kafayı yedim bir sitede budlum nihayet pembe beyaz alıcam:icecream:

CANIM ÇOK PAHALI BİRŞEY ALMA, SEN KAÇ PARAYA BULDUN.
BEN UYGUN FİYATA ALDIM.
PEMBE ve BEYAZ ALDIM.
SONUÇ OLARAK BEBEK KIYAFETLERİ HAFİF ve DOLABIN İÇİNDE ASKILAR ÇOKTA DİKKAT ÇEKMİYORLAR.
ONUN İÇİN YAPILACAK EKSTRA MASRAF YERİNE BEBEĞİMİZİN BAŞKA BiR İHTİYACINI ALIRIZ.

ne güzel ya ben daha bişi almadım dediğiniz gibi bi liste şart hiç olmazsa ne alcagımı biliyim dimi saolun kızlarrr

kızlar hepinizin aldıkları çok güzelll bayıldım hepsinee güle güle giysinler inşallahhh ii günlerde...

haklısın cok pahalı olanlarda var ama benimki standart olanlardan 12 tanesi 10ytl. canım lüks olmasına gerek yok zaten a.s.

ne güzel ya ben daha bişi almadım dediğiniz gibi bi liste şart hiç olmazsa ne alcagımı biliyim dimi saolun kızlarrr

evet canım senin icinde en iyisi o olur eger internetten sipariş veriyorsan tüm sitelerde alıcagın ürünü araştır indirimli buldugun yerden al. valla benim önümde sürekli defterim kalemim aklıma geleni sitede gezerken begendiklerimi hemen yazıyoruma.s.

kızlar bende sadece 1 gecelik alacam 2 yada 3 tane pijama banada dediler gecelik dogum sonrası batıyor,sonra pijama takımı giydiriyorlar çünkü ilot olmayacagı için pedi anca pijama tutar hastaneden çıkarkende evdede pijama giyecem öyle oluyormuş sizlerin yazdıklarını okuyunca kafam karıştı

srose1985 bebisinin cicileri cok güzel .. özellikle battaniye cok sekermis.. güle güle kullansin bebisin. mCx

adasuu gitmisken benimkinede ates ölcer alirmisin canim yha ben cikamicam bugün :roflol:

srose1985 bebisinin cicileri cok güzel .. özellikle battaniye cok sekermis.. güle güle kullansin bebisin. mCx

adasuu gitmisken benimkinede ates ölcer alirmisin canim yha ben cikamicam bugün :roflol:

dışardan alan yokki canım internetten sipariş cok işime yarıyo bu internetten alışveriş canım :icecream:

canım teşekkür ederim bende senin aldıklarına bittim valla. çok zevkli birisin.a.s. ne şeker ciciler almışsın oğluna bende yavaştan başlıyorum artık alışverişe. yalnız yatağına karar veremedim senin ki bide adasunun aldığı park yatak çok hoşuma gitti.

DUVAR STICKER ÖRNEKLERİ

56,73 YTL

56,73 YTL

56,73 YTL

56,73 YTL

56,73 YTL

* Çocuk ve bebek odalarındaki sade duvarlarınızı Disney Lisanslı büyük, sevimli çıkartmalarla renklendirin.

* Kolay ve pratik uygulama ile çocuklarınız için eğlenceli duvarlar tasarlayabilirsiniz.

* 100 x 70 cm boyutunda bir kağıt üzerinde sıkıştırılmış şekilde yerleşmiş desenleri kendi isteğiniz doğrultusunda düzenekten çıkarın, duvarınıza yapıştırın.

* Duvar sticker yapıştırıldıktan sonra da sert temizleme ürünleri kullanılmadığı taktirde silinebilir, yıkanabilir.

http://www.anneyiz.biz/

yazık canım o paraya yaaa daha güzel şeyler alıp süsleyebiliriz bence hem daha uyguna gelmiş olur bence

ben de duvar sticker ı istiyorum ama daha uygun nerede bulabiliriz ki bilen varsa yazarsa çok iyi olur :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…