HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

askitocum kendi derdime senin ogluşunun güzel cicilerini görmemişim cok güzeller yaa gercekten saglıcakla kucagına alırsında (hepimiz tabi ki) ogluşunun üstünde görürsün bu cicileri inş.a.s.

aşkito ve senace aldıklarınızı gule gule giydirmek nasip olsun...çok guzeller...

senace askito yine döktürmüşsünüz kız kıyafetleriii...
çok tatlılarrr.... güle güle kullansınlar inşallah..

selam kızlar herkese günaydın benimde oğluşuma babaannesi bişeyler almış nasıl ekleyebilirim resimleri

selam kızlar herkese günaydın benimde oğluşuma babaannesi bişeyler almış nasıl ekleyebilirim resimleri

AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYIN
http://www.resim-yukle.com/

BURADAN Browse TUŞUNA BAS ve BİLGİSAYARINDA KAYITLI OLAN RESMİ BUL.
RESİMİ BULDUKTAN SONRA Yükle BUTONUNA TIKLA.
ÇIKAN SAYFADAKİ EN ALTTA ÇIKAN ADRESİ KOPYALA.
http://www.resim-yukle.com/img01 DİYE BAŞLAYAN ADRES.
SONRA SİTEDE MESAJ PENCERESİNE GEL ve Araya Resim Ekle BUTONUNA TIKLA.
KOPYALADIĞINIZ SATIRI BURAYA YAPIŞTIRIN ve GÖNDERİN

evet kızlar bende sonunda bişeyler gösterebilcem sizlere. bunları

oğluşumun babaannesi haftasonu izmire gezmeye gittiği zaman almış. bizde eşimle 3 gün

sonra bursaya annemlere gidicez ordan alıcam bişeyler.burası küçük yer pek

beğenemiyorum burdan kıyafet felan

Son düzenleyen: Moderatör:

senace canım teşekkür ederim aynısını yaptım ama resimler ekranda çıkmadı. üstüne tıklayınca çıkıyo.

bu battaniyeyi görümcem örmüş

ADRESLERİ ARAYA RESİM EKLE BUTONUNA TIKLAYIP, YAPIŞTIRACAKTIN.
Araya Resim Ekle Butonu : DAĞ RESMİ GİBİ OLAN, DÜNYA RESMİNİN YANINDA,
BEN SENİN İÇİN YAPTIM :))
BİR DAHAKİNDE HALLEDERSİN :))

canım sen de akhisardaydın sanırım bende bebeğimin kıyafetlerini izmirden aldım park yatağını da kayseri den almıştım:dance: böle şehir dışına çıktıkça çok daha farklı şeyler bulunabiliyor :içelim:

ay canım benim teşekkür ederim. ilk kıyafetler kayınvalidemlerden geldi. devamıda gelir inşallah.:dance::dance: sen akhisarda oturuyodun demi. ben oraya yakınım somada oturuyorum. ama doktorum akhisarda bu ayın sonunda randevum var akhisara gelicem. istersen görüşelim şekerim ne dersin.a.s.

canım çalışıyorum ama uygun bir gün olursa görüşelim walla benim evim doğuş hastanesine yakın zaten:)) bak aramızda da 6 gün varmış...doğumlar da yakınmış:teytey::teytey:

canım çalışıyorum ama uygun bir gün olursa görüşelim walla benim evim doğuş hastanesine yakın zaten:)) bak aramızda da 6 gün varmış...doğumlar da yakınmış:teytey::teytey:

evet 6 gün var ben daha önce doğurcaaam:teytey::teytey: canım bizim hangi gün gelicemiz belli değil. doktor mayısın 5ine kadar mutlaka gelin dedi. hangi gün olduğunu ben sana söylerim müsait olursan eğer görüşürüz. çok isterim tanışmak.a.s.a.s.

tamam canım bekliyorum a.s.

CANIM ALDIKLARIN ÇOK GÜZEL ALLAH GÜZEL GÜNLERDE KULLANMAYI NASİP EDER İNŞALLAH

canım teşekkür ederim. açılışı kayınvalidem yaptı. izmire gezmeye gittiğinde almış bunları. ben daha hiç bişey almadım. 3 gün sonra bursaya annemlere gidince birsürü şey alcam oğluma. hepinizin aldığı şeyleri çok beğendim. eşimede gösteriyorum oda çok beğeniyo.a.s.

kızlar bu ay alıcaklarımı listeledim kızımın cogu ihtiyacını alıcam ayın 25den sonra sanırım kargoyla bu ay sonu elimde olmuş olur gelincede resimlerini eklerim alıcaklarımı yazıyım sizinde ihtiyacınız olabilir unutugunuz şeyleri hatırlamış olursunuz hema.s.

* Ateş ölcer (kulaktan)
* Sebamed şampuan
* Sebamed bebek losyonu
* Sebamed pişik kremi
* Sebamed pişik önleyici krem
* Sebamed güneş koruyucusu
( yag almıyorum cünkü jahnson babynin bed time setini aldım onun icin şimdi ona gerek yok )
* banyo küveti - kovası - maşrafası - filesi
* silikon emzik
* chicco emzik kutusu
* gögüs pedi
* emniyetli kulak temizleme cubugu
* cocuk elbise askısı (kücük olanlarından )
camaşır yıkamak icin camaşır torbası file yani ( buna ihtiyacımız olucak kücük eldivenler makinada aralara kacabilirler )
* sonra 5 tanede kızıma güzel ciciler dışarda giymesi icin elbisesi falan filan
birde kendime ayrıyetten pike takımı alıcam yeni gelen giden cok olucak bulunsun :dance:

Bu ay alıcaklarım bunlar kızlarr şakkıdıa.s.

hazyırlısıyla gıysın inşallah bebişşlerıınız..ya ben daha nerdeyse hıçbışı almadım yaa..böyle alanları gördükçe hep alışverişe çıkasım gelıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…