HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

İyi canım ya fiyatlarıda uygun özellikler güzel resimlerinide görünce daha iyi anlaşılır bende daha karar veremedim fikir olsun

Kızlar bi kaç hafta önce aldığım giysi,havlu,battaniye ve bütün ıvır zıvır ne varsa fotosunu ekliyorum. Bu cumartesi yine birsürü alışveriş yaptım artık onları da bi ara çekip eklerim.
Bakalım beyenicekmisiniz oğluşumun cicilerini?

[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]

[/IMG]
üstteki yeşil battaniye oğlumun babasının bebeklik battaniyesiymiş çok istedi kullanmamı :))
[/IMG]

Şimdilik bu kadar yeni aldıklarımı bi iki güne eklicem kıslarr

Bereno hepsi çok tatlı güle güle kullanın.
Ne güzel babasının battaniyesi de varmış,bencede kullan sonra torununa da sakla:)

Bebeğin güle güle kullanır bunları umarım.Mor çok tatlıymış.

senca kizin cicileri cok tatli cok seker hayirlisi ile giyer insallah
bereni senin oglanin kiyafetleri de cok tatli allahim hepsine guzel gunlerde gule gule giymeyi nasip etsin insallah

arkadaşlar aldığınız kıyafetler çok güzel sağlıklı güzel günlerde giyindirin bebişlerinize

senacebereno güle güle giysin bebisleriniz cok güzeller demeye gerek bile yook .. yerim ben onlariiiiiii

kızlar güle güle kullansın inşallah bebişleriniz. hepsi çok güzeller maşallah.

kızlar aldıklarınız harika...
bu sayfaya her baktıgımda, yeni fotolar gördukçe benimde daha çok şey almak geliyor içimden...
bizde cumartesi alışverişe çıktık...
ana kucagı aldık sunny nin...
chicconun tasıma çantasını aldık
harika bir 9 parça uyku seti aldık
kirli çamasır sepeti ve oyuncak sepeti aldık...
odasını daha yerleştirmedim ama yerleştridiğimde hepsinin fotosunu koyacağım...

CANIM TAŞIMA ÇANTASI CHICCO nun HANGİ MODELİ...
CHICCO NUN İYİ ve DAHA UZUN SÜRE KULLANIMA OLANAK VERDİĞİNİ DUYDUM.
FAKAT MODEL NE MERAK ETTiM.
KISMETSE BiZDE CHICCO DÜŞÜNÜYORUZ.

SEVGİLER...

CANIM TAŞIMA ÇANTASI CHICCO nun HANGİ MODELİ...
CHICCO NUN İYİ ve DAHA UZUN SÜRE KULLANIMA OLANAK VERDİĞİNİ DUYDUM.
FAKAT MODEL NE MERAK ETTiM.
KISMETSE BiZDE CHICCO DÜŞÜNÜYORUZ.

SEVGİLER...

tasıma çantası derken içine bebeğin eşyalarını koymak için olan çanta...modelini bilmiyorum ama çok kapsamlı...bir sürü bölmesi var içinde,fiyatıda 60 ytl...

tasıma çantası derken içine bebeğin eşyalarını koymak için olan çanta...modelini bilmiyorum ama çok kapsamlı...bir sürü bölmesi var içinde,fiyatıda 60 ytl...

BEN YANLIŞ ANLADIM...
TAŞIMA ÇANTASI, ANA KUCAĞI BEN ONDAN ANLADIM.
SEN BEBEK BAKIM ÇANTASI ALDIN.
GÜLE GÜLE KULLANIN CANIM.

Kızlar ne güzel güle güle kullanın hepiniz allah sağlıklı bebekler nasip etsin hepinize.. Ben daha başlamadım hiç bişey almadım sadece kızıma tupperware dan kaşık çatal tabak ve suluk aldım biberon kullanmayı pek düşünmüyorum kaşıkla yedireyim diyorum bakalım zaman ne gösterir kıyafet işine bakmadım hala nasıl yetiştiricem bilmiyorum.. Kızlar siz kendinize loğusalık gecelik falan aldınız mı fiyatları nasıl? ben sabahlık ve gecelik almayı düşünüyorum 2 takım tabi emzirme sütyeni emzirme atleti ve alt çamaşırlar? baktım pahalı geldi sizlerde fiyatları ve nerelerden aldığınızı söylerseniz? bende istanbul a geçmeyi düşünüyorum almak için

birde buhar makinesi alan var mı?

canım ben aldım buhar maki 65 ytl ye aldım. çok pahalılarıda var ama ne gerek var dedim.
bilemiyorum iyimi yaptım almakla diyorum.
bazıları bebek doğal ortamda yaşasın diyolar.
sen onu kullanmakla sunii bi ortam yaratıcaksın diyolar...kafamçokkarıştı

kızlar, buhar makinası gerekli birşey. özellikle kaloriferli evler için. suni bir ortam yaratmıyorsun onu kullanmakla, tam tersine doğal bir ortam yaratıyorsun. kalorifer havayı kurutuyor o da nemlendiriyor. eğer buhar makinası alınmayacaksa, su dolu bir kaseyi odada bırakmak da çözüm olabilir ki kışın ben yatak odamda mutlaka bulundururum. kuru havada bebek rahat nefes alamaz ve tıkanır. özellikle allerjik bir bünyesi olursa...

canım tefal var birde alacak olanlar soğuk buhar alıyorsunuz unutmadan tefalde 99 canım bu cumartesi baktık biz kraft chicco var sinbo var daha uygun istersen alternetif çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…