HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

kızlar 2 gün yoktum gene çoook güzel şeyler almışsınız bebeklerinizle güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...

senace aynı elbiseyi almışız canım ya. inanamıyorum. eski sayfalarda eklemiştim ama bi daha ekliyim dedim. yalnız benimkinin bir de bandanası var.

adasucuğum yeni gördüm canım aldıklarını çok güzeller. bebek arabanın rengi çok hoş canım. güle güle iyi günlerde kullansın bebişin inşallah

senace aynı elbiseyi almışız canım ya. inanamıyorum. eski sayfalarda eklemiştim ama bi daha ekliyim dedim. yalnız benimkinin bir de bandanası var.

BENİMKİNİN DE BANDANASI VAR CANIM.
GÜZEL GÜNLERDE GiYSİN MİNİKLERİMİZ :))

çok güzel adsuucum bebğinin yatağı bizde dün baktık buıgün yada yarın alıcaz ama benimki park yatak deil beşik daha sonra büyüyebilio çok güzledi yeşil alıcam bende bayıldıum walla güle güle yatsınlar inşallah...

bu da kuzucuğumun oyuncağı o gelene kadar ben oynarım artık:roflol:

Kuzumun siphari$ verdigim be$igi geldiii .. bi de $öyle kendi evimde cekip koyyim dedim ..
Bu be$igi internetten 50 euro ya aldim ..

kızlar hepinizin aldıkları çok çok güzel.
Allah hayırlısıyla kullanmak nasip etsin.hepsi birbirinden cici.
ah bide doğsalarda kullansak şu aldıklarımızı.ben gün geçtikçe acayip sabırsızlanıyorum.oğluşumu kucağıma alacağım günü iple çekiyorum.

adasu'cum cok tatli ya pembeli pembeli
bayildim vallaha
kizin gule gule yatsin yatar insallah icinde

askitooooooo oglun gule gule yatsin insallah besiginde ne guzel ya hersey cok guzel kizlar masallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…