Sağolasın adasucum. Bu giysilerin hepsini albimini'den aldım. çok güzel şeyler var gerçekten. Bir de geçen linki verilen azizbebe'ye de bak derim. Sen karşıdasın heralde. Sitesinde çok güzel şeyler vardı. Bayıldım hepsine...
sagol canım albimiyi nerden bulurum bilmiyorum ama azizbebe bana cok yakın magzası oraya bakıcam avrupa yakasında oturuyorum bena.s.
CANIM ALBiMİNİ ÜRÜNLERİNİ, CİVİL BEBEK MAĞAZALARI SATIYOR.
AYNI ZAMANDA İNTERNET ÜZERİNDEN www.bebekmarket.com ADRESİNDEN DE TEMİN EDEBİLİRSİN.
adasucum şu alışveriş yaptıgın internet sitelerini sormuştum sana
bana özele mesaj atar mısın canım?
teşekkür ederim.çok güzel anlatmışsın sağol.aslında aynısını yaptım ama becerememişim yine.neyse artık...Canim Resmi Falan Göz At Yazan Yerdenseçtinya Sonra Yükleye Bas Zaten önüne Gelicek Sayfa.sayfanin En Altindaki Linki Kopyala De Sonra Sürekli Mesaj Yazdiğimiz Yer Varya Onun üstünde Araya Resim Ekle Butonu Var Ona Tikla Kopyaladiğin Linki Oraya Papiştir Umarim Anlata Bilmişimdir Canim Hadi Kolay Gelsin Takildiğin Yer Olursa Tekrar Sor
Meral unkapanındanmı almıştın anakucağını fiyatlar nasıl orda ve bu anakucağının maviside varmı? Bu arada cicişlerinde çok güzel güle güle giydirirsin inşallahh
teşekkür ederim bereno. evet unkapanindan aldim. haşim işcan alt geçinden. Ben peşin 135'e aldım ama bu fiyata tekrar bulunur mu bilmiyorum. Çünkü bu mobel travel set'ten ayrılmıştı. Başkası arabayı almış ben de bunu aldım. Genelde öyle satmıyorlar. Bu da bebişimin şansıydı artık. Çok benzer modellerin mavileri var. Mavileri de çok güzeldi. Genelde fiyatlar piyasının altında. Gidersen mutlaka bulursun bişeyler.
evet bende bu carşamba gidicem oraya bakalım park yatagını ve arabasını ordan almayı düşünüyorum canım sen sordunmu travel arabalar ne kadar almışken ikisini bir alıyım diyorum bende:uhm: