HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

bende senin gibi düşünüyordum ama ben evdeyim gezdiririm diye düşünüyorum bide anakucagı zaten agır bide bebişimizi koyuca dahada agırlaşıcak ee haliyle kilosu artınca taşınamıycak kadar olucak o yüzden arabaya takılı olanlardan alırsam daha rahat gezdiririm diye düşünüyorum ben a.s.

doğru düşünüyorsun canım. biz kışa kadar gezdirebilmek için kanguru aldık. artık babası takar boynuna gezdirir :))))

doğru düşünüyorsun canım. biz kışa kadar gezdirebilmek için kanguru aldık. artık babası takar boynuna gezdirir :))))

:roflol::roflol::roflol::roflol: canım sen dogumdan sonra hemen işemi başlıycaksın yaa yazık vallahi ben olsam direk bırakırdım herhalde bebegimi bırakamazdım hergün gözümün önünde büyümesi ayrı bir heycan olsa gerek

yok canım hemen doğumdan sonra başlamıycam. en azından 3-4 aylık bir izin dönemim olacak. ama o bile çok az. şimdiden düşünüyorum zaten nasıl bırakacam diye. ama onun geleceği için de çalışmak zorundayım.

kızlar ilk deniyorum resim eklemeyi.yanlış bişey yaptım gibi geldi bana ama bi deneyim.

ÜcretsÜcretsiz Resim Hosting Free Image Hosting

ben denedim burdan daha önce başarılı olamamıştım.Ama şimdi oldum.

Bende arkadaşlara alıp,sonra geç gittiğim için küçülen kıyafetleri kendime sakladım.Onların resimlerini çekip yollarım artık.

Bende ücretsiz izine ayrılmamayı düşünüyorum.

Zor olacak tabi ama onun geleceği için çalışmak zorundayım.Daha iyi bir hayatı olsun diye.

Zaten evim okula yakın uzun tenefüste bile gelebilirim.Mesai 15 de bitiyor.Özel sektöre göre biraz daha avantajlıyım galiba.

bizde bugün odaları değiştirdik yatağını alıcaz diye ay öldüm kızlar yorgunluktan wallahi baya ağırlamşmışım artık belim koptu ağrıdan neyseki bitti güzel oldu bide yatağı gelse tam olucak...

Hadi geçmiş olsun.
Sen kendini yormasaydın keşke.

geçmiş olsun canım kendini fazla yorma sonuçta tek sen değilsin karnında bir emanetin var resmini çekip koyucakmısın merak ettim

bu gece kimse yok kızlar yaa ilginç...CADIARZU kızlar yarın bebek arabasıyla pak yatagını alıcaz kızımın resimlerini ceker gösteririm sizlerede:sm_cool::sm_cool::asigim:

bu gece kimse yok kızlar yaa ilginç...CADIARZU kızlar yarın bebek arabasıyla pak yatagını alıcaz kızımın resimlerini ceker gösteririm sizlerede:sm_cool::sm_cool::asigim:

canım şimdiden hayırlı olsun diyeyim ben 2 gün şehirdışında olacağım salı gününe kadar yokum şimdiden merak ettim ben park yatağı pierre cardin 132L di modeli sanırım ondan aldım tavsiye ederim gerçekten çook güzel 3 seviye (kat) ayarlayabiliosun ayrıca salanabilme müzik ve titreşim özellikleri de var
henüz araba almayı düşünmüyoruz doğumdan sonra ihtiyaç doğrultusunda almaya karar verdik kraft jogger 3 tekerlekli arabaları beğendik ama:içelim:
bide kanguru aldık o da sanırım kısa bir süre bizi idare edera.s

Hadi geçmiş olsun.
Sen kendini yormasaydın keşke.

yorulmadan olmuyo ki kızlarr pek bişi yapmadım ama yoruldum gene ağır vasıta oldum artık:teytey::dance:teşekkür ederim bitti şükürr temiz temiz olduk artık:dance:

canım ben göbeğimin resmini koymuştum yastevcim göbişler bölümüne girersen görebilirsin canım

ayy kızlar süper bir park yatak aldım graco markası nette fiyatlar hep 400 den başlıyor onun resmi yok vede nette cicekli ama kücük cicekli cok şeker yaa hic görmemiştim onu aldım cok begendim bide baby 2 go dan travel sistemli bebek arabasını aldık ayy ne heycan bastı kızlar bana varyaa off gelse artık fındık kurdum :asigim:

KIZLAR İYİ AKŞAMLAR.
BU CiİCİLERİ KIZIMA BUGÜN ALDIM, ANNEANNESİNE GÖSTERİRKENDE SİZLER İÇİN FOTOĞRAF ÇEKTİM.
DİĞER CİCİLER EViMİZDE, MÜSAİT OLDUĞUMUZDA ONLARI DA SİZLERLE PAYLAŞIRIZ :))

gercekten senace cok güzeller yaa güle güle giysin kızın inş. canım nerden aldın cok güzeller gercekten yaa bide bana büyük gibi geldi resimden dolayımı acaba kac aylık aldın ki?

Adasucum güle güle kullanın bebişinle cicilerinizi eminim çok güzellerdir ama resmini koymamışsın görseydik bi. Birde fiyatlarla ilgili bilgi verirsen sevinirim ve ayrıca nerelere baktınız nerden aldınız canım?

gercekten senace cok güzeller yaa güle güle giysin kızın inş. canım nerden aldın cok güzeller gercekten yaa bide bana büyük gibi geldi resimden dolayımı acaba kac aylık aldın ki?

CANIM BAŞTAKİ MOR 12 AY
DİĞERLERİ 18-24 AY...
ZATEN İLK DOĞDUĞUNDA GiYECEĞİ ÇOK KIYAFETİ VAR.
SONRASIDA KIŞ...
BUNLARI YENİ YÜRÜRKNE GİYECEK KISMETSE.
LCW, WENICE ve BÜCÜRÜKTEN ALDIM BU CiCİLERİ...

400ytllil park yatagı 250 ytl aldık canım bide baby 2 gonun bebek arabasını aldım cok rahat bir arac amortisörlü mesela kaldırımlarda hic zorlanmadan cıkıyosun en güzelide tek hareketle otomatik kapanıp acılıyor ve anakucagı var üstünde travel sistem onada indire indire 300ytl aldım canım sadece bunlara baktık ve bebek arabasında okadar gezmeme ragmen emin oldum en güzeli baby 2 go ymuş tavsiye ederim kızlar :hooray:resimlerini cekemedim inş. yarın cekip koyucam kızımın odasını temizledim koydum cok yoruldum vallahi bugün :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…