hiç sormadım canım. çünkü araba almayı düşünmüyorum şimdilik. zaten yaz sonu doğacaklar arabaya koyup gezdirmelik olana kadar kış gelecek. o yüzden bi dahaki yaz başı alırım belki. zaten çalıştığım için çok fazla çıkıp dolaştıramıycam. evde olsam alırdım sabahtan akşama kadar gezdirirdim kızımı.
bende senin gibi düşünüyordum ama ben evdeyim gezdiririm diye düşünüyorum bide anakucagı zaten agır bide bebişimizi koyuca dahada agırlaşıcak ee haliyle kilosu artınca taşınamıycak kadar olucak o yüzden arabaya takılı olanlardan alırsam daha rahat gezdiririm diye düşünüyorum ben a.s.
doğru düşünüyorsun canım. biz kışa kadar gezdirebilmek için kanguru aldık. artık babası takar boynuna gezdirir :))))
:roflol::roflol::roflol::roflol: canım sen dogumdan sonra hemen işemi başlıycaksın yaa yazık vallahi ben olsam direk bırakırdım herhalde bebegimi bırakamazdım hergün gözümün önünde büyümesi ayrı bir heycan olsa gerek
kızlar ilk deniyorum resim eklemeyi.yanlış bişey yaptım gibi geldi bana ama bi deneyim.
ÜcretsÜcretsiz Resim Hosting Free Image Hosting
bizde bugün odaları değiştirdik yatağını alıcaz diye ay öldüm kızlar yorgunluktan wallahi baya ağırlamşmışım artık belim koptu ağrıdan neyseki bitti güzel oldu bide yatağı gelse tam olucak...
bu gece kimse yok kızlar yaa ilginç...CADIARZU kızlar yarın bebek arabasıyla pak yatagını alıcaz kızımın resimlerini ceker gösteririm sizlerede:sm_cool::sm_cool::asigim:
Hadi geçmiş olsun.
Sen kendini yormasaydın keşke.
ayy kızlar süper bir park yatak aldım graco markası nette fiyatlar hep 400 den başlıyor onun resmi yok vede nette cicekli ama kücük cicekli cok şeker yaa hic görmemiştim onu aldım cok begendim bide baby 2 go dan travel sistemli bebek arabasını aldık ayy ne heycan bastı kızlar bana varyaa off gelse artık fındık kurdum :asigim:
gercekten senace cok güzeller yaa güle güle giysin kızın inş. canım nerden aldın cok güzeller gercekten yaa bide bana büyük gibi geldi resimden dolayımı acaba kac aylık aldın ki?
Adasucum güle güle kullanın bebişinle cicilerinizi eminim çok güzellerdir ama resmini koymamışsın görseydik bi. Birde fiyatlarla ilgili bilgi verirsen sevinirim ve ayrıca nerelere baktınız nerden aldınız canım?