HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

bende alıcam bakalım buhar makinası yaa bazıları cok pahalı hic gerek yok diyorum sonucta hepsi aynı işi görüyor sinbonun kini alıcam ben 39 ytldi yanılmıyorsam

beronocum vallahi pes nerdeyse herşeyi tamam inanamadım yaa kızlar benim sona bıraktıklarımı siz ilk önce almışsınız catladım valla :KK43: ben önce bana agır olanları alıyım dedim siz bir sürü ciciler almışsınız ne güzel yaa neyse bende bu hafta gidicem bakıcam bide ayın 15 mothercareye gidicem her ayın 15 %50 indirim yapıyolarmış kızlar sizlerde bakın derim ayın 25de de sebamed ürünlerini banyo küvetini ateş ölcerini alıcam onları alınca bende eklerim bakalım off kıskandım valla cok güzeller :asigim: bende bebek arabasıyla park yatagı cekip koyarım bugün kızlarŞeniz

hepinizin aldıkları çok güzel kızlarr berenocum o kot pantolona bayıldımmm ne kadar güzel küçücükkk yerim ben onlarıı güle güle giysinler inşşş

Kızlar aldıklarınız çok güzel. sağlıcakla giyerler inşallah...
Buhar makinası için bence çok pahalı bişey almaya gerek yok. sinbo'nunki işi görür diye düşünüyorum.

Semra nerelere baktınız? neler aldınız?

Kızlar üstüne tıklayın büyük halini görürsünüz...

resimdl9.th.jpg

resim018ei7.th.jpg

resim019nu6.th.jpg

bu bizim park yatagımızzz nasıl kızlar rahat görün diye büyük koyuyorum:teytey:

resim020lo6.th.jpg

resim021wg5.th.jpg

resim022fh3.th.jpg

buda bebek arabamız kızlar bakın bakalım begenicekmisiniz :dance:

çok Güzel Adasu Gerçekten O Potrbebeyi Hiç Görmemiştim Değişik çok şirin Oto Koltuğunu Ne Kadar Zamana Kadar Kullanabilicek Canim Hepsini Iyi Günlerde Kullan Sağlicakla Kal

Çok güzel adasu. park yatak çok şirin yaaaa... nerden aldın? benim dediğim yerden mi?

Çok güzel adasu. park yatak çok şirin yaaaa... nerden aldın? benim dediğim yerden mi?

evet canım acıkta degildi adam elimde cok güzel pahalı bir markanın var dedi cicekli cok begniceksin dedi ve birtane kaldı elimde dedi depodan getirip actı ve hasta olduk gercektten normal fiyatı 400ytlmiş biz 250ytl indirdik ve aldık :hooray: ben hic bir yerde görmedim bu yatagı internette bile yok ama cok güzel degilmi :dance:

Bereno Senace Canim Aldiklariniz çok Güzel.adasu Senin Aldiklarinda öyle Allah çok Güzel Günlerde Kullanmayi Nasip Eder Inşallah.

adasucum cok güzelmis canimm .. ben park yataklarina pek sicak bakmiodum ama seninki cok hosuma gitti.. bebek arabasinin ve oto koltugunun rengide cok hos .. güle güle kullaninn mCx

sagolun kızlar yaa vallahi bende cok begendim sürekli odasına girip bakıp bakıp duruyorum icim gidiyo begenmenize sevindim vallahi hayırlısıyla dogsada icinde görsem bebişimi :asigim:

kızlar yaa ne güzel şeyler almışsınız hiç boş durmuyosunuz maaşallah .. kıskandım walla .. ben bu aralar kendime çalışıyorum hamile kıyafeti filan aldım .. herkese aldıkları ciciler güle güle güzel günlerde kullanmak nasip olur inş. :nazar: a.s.

Adasu bende çok beyendim canım aldıklarını renk ve model olarak gerçekten hoş görünüyorlar değişik bişi yani Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin (Aminnn) :nazar:

Adasu bende çok beyendim canım aldıklarını renk ve model olarak gerçekten hoş görünüyorlar değişik bişi yani Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin (Aminnn) :nazar:

sagol canım yaa inş. okadar heycanlandımki eşimle yatagı kururken sürekli gidip gelip yatagına bakıyorum inanamıyorum cünkü benim kuzum hayırlısıyla gelicek bu yataga yatıcak ahh ahh :asigim:a.s.

ADASU GÜLE GÜLE KULLANIN, SEViMLİ YATAK ve KULLANIŞLI BİR ARABANIZ VAR ARTIK :))
İNTERNETTEN ALIŞVERİŞ YAPIYORMUSUNUZ KIZLAR.
BAZI ÜRÜNLER İNTERNETTE COŞMUŞ ( Fiyat olarak )
EKTE KOYDUĞUM ELBİSE, ALBİMİNİ MARKA İNTERNETTE HİÇBİR SİTEDE 20 YTL DEN AŞAĞI DEĞİL.
BEN BU AKŞAM KIZIMA 11,25 YTL ye ALDIM.
İSTANBULDA CİVİL BEBEK MAĞAZALARI VAR.
ORADA ALBİMİNİ ÜRÜNLERİ % 50 İNDİRİMLİ AKLINIZDA BULUNSUN.

232362albi21303pembe.jpg

ADASU GÜLE GÜLE KULLANIN, SEViMLİ YATAK ve KULLANIŞLI BİR ARABANIZ VAR ARTIK :))
İNTERNETTEN ALIŞVERİŞ YAPIYORMUSUNUZ KIZLAR.
BAZI ÜRÜNLER İNTERNETTE COŞMUŞ ( Fiyat olarak )
EKTE KOYDUĞUM ELBİSE, ALBİMİNİ MARKA İNTERNETTE HİÇBİR SİTEDE 20 YTL DEN AŞAĞI DEĞİL.
BEN BU AKŞAM KIZIMA 11,25 YTL ye ALDIM.
İSTANBULDA CİVİL BEBEK MAĞAZALARI VAR.
ORADA ALBİMİNİ ÜRÜNLERİ % 50 İNDİRİMLİ AKLINIZDA BULUNSUN.

sagol canım :teytey:

internetten bende cok alışveriş ediyorum cok güzel şeyler var vede indirimde daha uyguna alıyosun bende mothercareye gidicem her ayın 15 %50 indirim yapılıyormuş

cok tatli bi elbise canim.. bende netten alisveris yapiyorum .. daha uygun fiyat olarak ..

BENDE NETTEN ÇOK ALIŞVERİŞ YAPAN BİRİYİM.
AKŞAM TESADÜFİ OLARAK CİVİL MAĞAZALARINDAKİ İNDİRİMİ FARKETTİM.
BİLİNÇLİ ALIŞVERİŞ YAPINCA 1 TANE YERİNE 2 TANE ALMA ŞANSIMIZ OLUYOR :))
HEP BURADA BİRBİRİMİZLE DE PAYLAŞIYORUZ. HEPİMİZ İÇİN AVANTAJLI OLUYOR YANi :))

BENDE NETTEN ÇOK ALIŞVERİŞ YAPAN BİRİYİM.
AKŞAM TESADÜFİ OLARAK CİVİL MAĞAZALARINDAKİ İNDİRİMİ FARKETTİM.
BİLİNÇLİ ALIŞVERİŞ YAPINCA 1 TANE YERİNE 2 TANE ALMA ŞANSIMIZ OLUYOR :))
HEP BURADA BİRBİRİMİZLE DE PAYLAŞIYORUZ. HEPİMİZ İÇİN AVANTAJLI OLUYOR YANi :))

canım 20ytl olan o elbiseyi 11ytl aldım dedin yaa site ne acaba baktımda bazsı sitelerde hala 20 söylersen bende bakıcamda :teytey:

X